Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Lotte - The Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.4
Lotte - The Backpackers Located at Burgweg 3, , Heidelberg.
Lotte - The Backpackers
Germany
Heidelberg 69117 Burgweg 3
96% 1075
49.4113400 8.7123700
Lotte - The Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2016
9.4

Nice staff, i like.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
10.0

Wonderful place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
7 Lip 2016
10.0

Very good and nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the great rating!

22 Cze 2016
10.0

I loved staying here! Great location, directions were very clear, staff was nice and friendly and the common area and kitchen were great to meet other travelers or just relax. Would definitely recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the fantastic review! It makes us happy when you are happy!

19 Cze 2016
9.7

Great place. I Will definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot! We would be pleased if you come once again(-:

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Cze 2016
9.7

Great hostel to stay in for a night or two to explore Heidelberg. Located right at the base of the castle so the tour groups will wake you up. Staff, location, cleanliness all top notch. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your super review! So come back soon and bring your friends(-:

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Cze 2016
9.4

Great place, fairly quiet

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your good review!

6 Cze 2016
8.6

Good place to stay - fantastic location, right in the old centre. Friendly staff and a very comfortable common room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your good review!

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Cze 2016
8.9

Very cozy hostel. Great location, around the old town and the castle. Staff were helpful. It's pretty old so the floors make noise at night. Not much space to meet people but there is a living room which makes you feel more at home. Free cereal was a big plus, as well as not having to do dishes, as they have one hired to do them. Showers and bathroom were very clean as well as the rooms. Definitely would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your kind words. It was our intention in the first place to create a homey feeling. Unfortunately we can do nothing against the creaking.

  • jonasnell3055
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Cze 2016
8.6

Sehr freundliches und super direkt in der Altstadt direkt am Aufgang zur Burg gelegenes Hostel. Gratis Kaffee und Cereals :) ;)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Danke für deine Bewertung. Schön das es dir bei uns gefallen hat(-:

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.