Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lotte - The Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Lotte - The Backpackers Located at Burgweg 3, , Heidelberg.
Lotte - The Backpackers
Germany
Heidelberg 69117 Burgweg 3
96% 1171
49.4113400 8.7123700
Lotte - The Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sty 2017
9.4

Perfect hostel in the perfect location. Really nice staff and the rooms are really comfy. There's free cereal, milk, tee and coffee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
9.4

员工超级好,氛围也相当不错。厨房,卫生间用具非常齐全,感觉就像家一样~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the great review. It was our intention in the first place to create a homey feeling. So come back soon(-:

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.7

위치 좋고, 호스트분 너무 친절해요. 다만 보안이 조금 걱정됩니다. 10시 까지는 호스텔 문을 개방하거든요. 또, 2층 침대 위쪽으로 코드가 없어요. 그치만 너무 편안한분위기, 깨끗한 시설, 친절한 호스트, 완벽한 위치는 더할나위 없습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the great review. We are happy that you liked it. By the way, the safety of our guests is our number one priority! The front door is only open during the reception hours from 8 am to 10 pm. For the safety of the guests, however, the rooms can be opened only with a suitable key.

26 Gru 2016
10.0

Hostel is highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for maximum score! That's great(-:

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
9.1

생각없이 하이델베르크를 돌아다녔다 비만 안내렸음 더 편하지 않았을까

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Gru 2016
10.0

안락한 분위기가 정말 좋았고 위치도 관광지랑 가까워서 편했다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for the super review and the maximum score!

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Gru 2016
10.0

This was just perfekt. Combine free machine coffee with all day free breakfast, a very homely feel and an incredible location right at the base of the castle, and this is easily the best hostel I've stayed in. Furthermore, even though it's the middle of winter it still has a good atmosphere (somehow). Thanks Lotte!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the fantastic review! We're happy that you liked it and had a good time(-:

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Gru 2016
8.9

숙소랑 하이델베이크성이랑 진짜 가깝고 다른 관광명소랑도 가까워서 편했습니다. 호스텔 스태프도 너무 친절하셨고 이불이랑 시트도 청소할때 다 가는거 같아서 청결해보였어요~ 아침은 시리얼이랑 커피정도 제공했었고 주방에 식기류 다있어서 음식사서 조리할 수 도 있었습니다 여성전용 화장실겸 샤워실도 있어 굉장히 편했습니다 키피머신은 언제든지 사용할 수 있어 너무 좋았고 다음에 하이델베르크 방문한다면 다시 여기서 묵고싶을 정도였습니다~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the good review!

  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
15 Gru 2016
6.9

It's in the old town area, you can take bus here and takes you 3mins to walk from the bus stop. Reception staff isn't always there during their lunch time, but you can leave your luggage in the living room and check in later. There is no lift in the building.Toilets and shower rooms are shared but there is an extra bathroom for female which is cute. You can find anything you need in the kitchen, free coffee, tea, cereal and milk provided. It's a nice place overall.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your detailed and friendly description! It is an old building and there is no way for an elevator, sorry.

  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Gru 2016
9.1

Very nice hostel in a great part of the city. Very clean, friendly staff. Would recommend and definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for the great review! So come back soon(-:

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.