Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lotte - The Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Sie 2017
10.0

깨끗하고 편해요 HBF에서 33번버스타고 오면 바로 앞에서 내릴 수 있고 관광지랑 다 가까워요 스탭들도 친절함. 한국분이 일하셨었나봐요 한국어가 군데군데 붙어있어오

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2017
9.7

The location is wonderful, just a short (but steep) walk up to the castle, and five minutes from the old bridge. The staff are lovely people, and are very helpful, and the entire place has a really chill vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2017
8.6

The hostel itself was great, really good location. Any problems we had were with the roommates, not the hostel itself.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
9.7

Overall a very nice place to stay! Great location right near the schloss. Also very comfy beds. My one complaint was that it was very noisy outside in the morning. This could just be because I was on the first floor. I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
10.0

Wirklich schönes und gemütliches Hostel, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
9.7

Very nice and stylish place in the middle of the old city. Rooms and bathroom are clean and in the kitchen there is free coffee and tea for guests. Useful recommendations what to see and where to go by a friendly staff. I will stay at Lotte again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2017
10.0

Lotte is the best choice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for the highest score(-:

  • mivifan
  • Tajwan, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Lip 2017
9.7

櫃檯人員非常親切,會帶你認識環境,附近有小超市可以買材料。衛浴和廁所稍嫌不足,早上人多要等。有無限供應的麥片、咖啡、牛奶....早餐可以輕鬆解決。hostel位置就在城堡纜車旁邊,離海德堡的景點都很近,從車站過來搭33號公車大概需要15-20分鐘,下車後不用五分鐘就可以到達!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the super review! We're glad you had a good time here. Unfortunately we don't have more space for another bathroom, sorry.

  • guobei19917611
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
10.0

Ich werde diese Hostel unbedingt empfehlen. Gute Position, ganz nah zum Schloss, und die Leute dort sind super freundlich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lip 2017
8.6

Great staff, great location, quiet hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.