Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lotte - The Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Lotte - The Backpackers Located at Burgweg 3, , Heidelberg.
Lotte - The Backpackers
Germany
Heidelberg 69117 Burgweg 3
96% 1109
49.4113400 8.7123700
Lotte - The Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.4

Only stayed for one night but would have happily stayed longer. The staff are very nice and friendly and very helpful! Nice quiet place with a small little living room and a small kitchen with cereals, tea and coffee included. Bathrooms clean and room tidy with comfy enough beds! Not for the party crazy people but also very close to cool bars and cafe's etc. Definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Wrz 2016
9.4

하이델베르크 중앙역에선 거리가 꽤 멀지만 관광지랑은 가까움 샤워실 화장실 시설좋고 스태프 매움매우매우 친절함

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great review. By the way, bus no. 33 just needs 15 minutes from the main station to Lotte(-:

  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

Excellent location almost next to the castle, clean rooms and bathrooms. Nice kitchen and living room

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your super review!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Wrz 2016
9.7

Un hostel genial, con todo lo que se puede necesitar. Con taquillas en la habitación gratuitas, situación en pleno centro de Heidelberg a 25min de la estación de tren. El personal muy atento y agradable, hay una atmósfera de cuidar el planeta que me encantó, con gran cantidad de carteles y mensajes graciosos. Y ya ponen ellos por ti el lavavajillas. Muy limpio, y para finalizar decir que había de todo. Desde una cocina hasta con horno a una salita con una guitarra. Enhorabuena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for the great praise! It was our intention in the first place to create a homey feeling. We're glad it worked!

8 Wrz 2016
10.0

Wonderful hostel with great and friendly atmosphere! I didn't want to leave... Great place to meet people and hangout. Also perfect location in a safe area close to everything by walking. Also just at the foot hill of the castle! Great kitchen facilities and coffee machine (free..!). Very clean and staff were super friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the fantastic review! It makes us happy when you are happy! Please come back(-:

  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Sie 2016
10.0

Can't fault this hostel. Just go there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great review! Always our pleasure to make guests happy (-:

28 Sie 2016
10.0

I loved my stay here. Great location, great staff, great guests. They are very accommodating and clean. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We're glad you had a good time here! Thanks your fantastic review! So come back one day and bring your friends(-:

26 Sie 2016
10.0

Hilfsbereite Mitarbeiter, Top Lage, sauber, wirklich seeehr hübsche Einrichtung. Habe mich sehr wohl gefühlt. Es gibt ein extra Mädchen Badezimmer ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Danke für die großartige Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass es dir bei uns so gefallen hat; komm gerne mal wieder (-:

23 Sie 2016
8.9

El hostel es muy lindo tiene una cocina super completa y una sala a estar muy acogedora. Las habitaciones son amplias y cómodas y cada uno tiene un locker. Esta super bien ubicado pudiendo ir caminando al casco antiguo, al puente o al Castillo. La única crítica es que tiene pocos baños para su capacidad y no siempre están del todo limpios.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your good review! Unfortunately we have no more room for another bathroom, sorry )-: About cleaning: we're always trying to do our best, but sometimes we are not fast enough... Please excuse any inconvenience!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

Nettes Hostel in super Lage unterhalb der Burg und somit zentral

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Danke für deine Bewertung! Schön das es dir bei uns gefallen hat!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.