Hostelworld.com

Lotte - The Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
Lotte - The Backpackers Located at Burgweg 3, , Heidelberg.
Lotte - The Backpackers
Germany
Heidelberg 69117 Burgweg 3
96% 1040
49.4113400 8.7123700
Lotte - The Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
10.0

This is a lovely little hostel with a great common area (with kitchen), clean rooms and a fantastic location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the super review! So come back soon(-:

  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Maj 2016
8.6

No tienen llaves las piezas por lo tanto cualquiera puede entrar, las piezas son un poco estrechas pero todo estaba muy limpio y ordenado. Es un hostal tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
9.7

sehr netter Empfang, hilfsbereites Personal, super Lage. Ein Hostel mit Atmosphäre, gut eingerichteten Zimmern und anständigen Badezimmern - mit geügend Abstellfläche un Haken ;-) Was will man mehr ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für die tolle Bewertung und die lobenden Worte(-:

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

Super nett, Super Lage, sehr zu empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Komm wieder(-:

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Maj 2016
10.0

Great hostel Staff are lovely Top location Clean I would absolutely stay there again 😀

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great comment! It makes us happy when you are happy! Come back soon!

7 Maj 2016
10.0

Perfect. It's a little hostel with an ideal location in the center of the town (and not far from a parking). The hostess is very nice. Cosy common room and kitchen where you can have cereal and coffee all day long.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
10.0

An amazing hostel! I loved the coffee machine. You just push a button and out it comes, freshly ground and free!. Hot showers, fast wifi, a great common area to meet others, great staff to answer all questions with smiles...what more could a backpacker want? Free breakfast? They have that too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are always happy to help! Thanks for your super review! (And we love our coffee machine also(-: )

  • ingridmicallef6968
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Kwi 2016
9.7

Friendly staff. Cosy hostel. Great location. Awesome city. Definately try out Stand-Up Paddle Boarding while you're there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your good review and the tip! Great!

18 Kwi 2016
9.7

A really amazing cozy hostel i would totally recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your great comment! Come back soon and bring your friends(-:

14 Kwi 2016
10.0

Excellent hostel!!! I will choose this hostel next time when I visit again! Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Yes please, come back soon! Thanks for the great review(-:

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.