Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Los Mostros Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 452 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Maj 2017
8.0

It's nice, the pool and the terrace are great. They say they offer free breakfast but it's bot true, you have to pay if you want it. The room was ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Maj 2017
8.0

Mostros was nice. The AC was key. Need more bathrooms!!! Only two for everyone to share. One of the staff members was a little irritable, the rest were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
15 Maj 2017
10.0

Excelente lugar, con excelente stuff, siempre dispuestos a ayudarte y asesorarte en todo lo que necesites para mejorar tu viaje. Todas las habitaciones tiene aire acondicionado, algo que en Panamá es casi necesario. Además tiene una piscina y un parque muy lindo. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Maj 2017
10.0

Un espectáculo todo.. aire, pileta, cocina grande, tours económicos, buena música y ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Maj 2017
9.1

En mi opinion el hostal tiene todo lo indispensable, solo un chico llamado Mike no me quizo decir muy bien los sitios de interes, hasta que una joven de acento argentino parte del staff me ayudo y todo estuvo excelente. el hostal esta muy limpio y el clima muy agusto, su alberca pienso que le deberian de dar un poco de mantenimiento, `pero en general todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
7.4

Staff were somewhat helpful. Not a great atmosphere but maybe we were there on a bad day. Limited bathrooms. Fine for what your paying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2017
9.1

Great place to pass a night if you're staying in Panama City

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

Excellent stay good beds cheap and really good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • russinbrand
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Kwi 2017
6.6

Clean hostel with a well equipped kitchen. Nice and helpful staff. The wifi is horrible and the atmosphere is strange. It's also quite expensive.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Kwi 2017
7.1

Nice pool and good to have air con at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.