Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Los Mostros Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Los Mostros Hostel Located at Calle 54 Este, Casa 7, Marbella, , Panama City.
Los Mostros Hostel
Panama
Panama City Panamá 583 Calle 54 Este, Casa 7, Marbella
87% 390
8.9808697 -79.5186324
Los Mostros Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2016
6.6

El hostel es agradable pero las camas dejan mucho que desear, apenas se puede descansar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • alexphinizy9362
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2016
8.3

If you do plan to stay here book it through hostelworld. I just arrived and they tried to charge me 15 dollars. I knew on hostelworld it said 13 dollars a night. He told me its 13 because hostelworld takes their deposit. When I got on wifi and booked through hostelworld I paid a 1.95 deposit and 11.05 to them which is a total of 13 bucks. Dude tried to just lie to my face, too bad ive been around the block a time or two. Otherwise, it was a really nice hostel with a really nice and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Wrz 2016
10.0

Nice place to stay and very well located near the cost, mall and casco antiguo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Excelente hostal!!! Muy bien ubicado, en un barrio tranquilo y cerca de lugares para tomar el transporte público. El staff (Emi, Max y Mike) siempre dispuesto a ayudar ante cualquier duda o emergencia. La cocina y baños estaban limpios y ordenados. Las camas cómodas y limpias también. Un agrado haberme hospedado aquí, volví cada vez que necesité alojarme en ciudad de Panamá, lo recomiendo a todos los que quieran sentirse como en casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

muy buena onda todo el ambiente los pibes todo 10 puntos un gustazo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.1

We spent 3 nights at los Mostros. The staff is very kind and helpful. The atmosphere is nice. At the evenings is allways a group sitting together and having a drink. One night we even went out together. The location is good, but needs some walking minutes to reach the party places and for sightseeing a cab. We liked our stay in los mostros and I can recomend you this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lip 2016
10.0

Toda la comodidad necesaria para Panama City, a metros de uno de los shopping mas grandes y de la zona de restaurantes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Cze 2016
8.9

Good hostel overall. Be aware that naturally the pool attracts a lot of mosquitoes I got bitten really badly. The air con is on 9pm-9am, in one room I stayed in it was freezing by the morning and you really need the blanket they give you, in another room the air con didn't do anything and it was super hot but there are fans in the room too. Kitchen is good but could do with cleaning up particularly the fridge. Otherwise good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Maj 2016
10.0

i really enjoy my stay there, would defiantly recommend to stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2016
10.0

Excelente servicio. Me encantaron las instalaciones, todo súper acogedor y un ambiente bien agradable. A parte de excelentes precios. 100% recomendados

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.