Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Los Mostros Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 396 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Los Mostros Hostel Located at Calle 54 Este, Casa 7, Marbella, , Panama City.
Los Mostros Hostel
Panama
Panama City Panamá 583 Calle 54 Este, Casa 7, Marbella
90% 396
8.9808697 -79.5186324
Los Mostros Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lis 2016
9.7

Great hostel, cosy bedroom with lots of space - comfy beds and pillows, AC at night, really nice living room/TV area downstairs, good sized kitchen. There are lockers that you can put your whole pack in which is always good! The pool and garden area was really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Paź 2016
9.4

El premio se lo llevan las chicas q atienden. Buen ambiente. Te la pasas mas en la sala comodo quen en las habitaciones q son chicas. Muy bien ubicado. Volvería sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
9.1

Friendly and helpful staff. Great atmosphere. Not to far from site seeing. Great price for the space.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Wrz 2016
6.6

El hostel es agradable pero las camas dejan mucho que desear, apenas se puede descansar.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • alexphinizy9362
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Wrz 2016
8.3

If you do plan to stay here book it through hostelworld. I just arrived and they tried to charge me 15 dollars. I knew on hostelworld it said 13 dollars a night. He told me its 13 because hostelworld takes their deposit. When I got on wifi and booked through hostelworld I paid a 1.95 deposit and 11.05 to them which is a total of 13 bucks. Dude tried to just lie to my face, too bad ive been around the block a time or two. Otherwise, it was a really nice hostel with a really nice and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Wrz 2016
10.0

Nice place to stay and very well located near the cost, mall and casco antiguo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
10.0

Excelente hostal!!! Muy bien ubicado, en un barrio tranquilo y cerca de lugares para tomar el transporte público. El staff (Emi, Max y Mike) siempre dispuesto a ayudar ante cualquier duda o emergencia. La cocina y baños estaban limpios y ordenados. Las camas cómodas y limpias también. Un agrado haberme hospedado aquí, volví cada vez que necesité alojarme en ciudad de Panamá, lo recomiendo a todos los que quieran sentirse como en casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
10.0

muy buena onda todo el ambiente los pibes todo 10 puntos un gustazo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
9.1

We spent 3 nights at los Mostros. The staff is very kind and helpful. The atmosphere is nice. At the evenings is allways a group sitting together and having a drink. One night we even went out together. The location is good, but needs some walking minutes to reach the party places and for sightseeing a cab. We liked our stay in los mostros and I can recomend you this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lip 2016
10.0

Toda la comodidad necesaria para Panama City, a metros de uno de los shopping mas grandes y de la zona de restaurantes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.