Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Los Mostros Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 463 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 463 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2017
6.9

a single person at the reception without any manners makes all the difference.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2017
8.3

You need to walk quite a bit everywhere you want to go,touristic places and bus stops, but the street is nice and and you have a 24/7 minimarket on the same street. The wifi works poorly in the rooms but in the lobby it's okay. Relaxed and nice hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2017
7.4

Nice outside pool area and comfortable lounge inside with tv. Location a bit far out, you are better staying nearer the old town which I had done for three nights previously! There is no free breakfast even though it states this on my booking. The receptionist did help with booking an airport tranfer for me

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2017
6.3

Für nen Transit okay, ansonsten würde ich hier wohl nicht mehr bleiben. Als ich eine Mitarbeiterin nach einem Arzt fragte, da ich eine Infektion im Ohr habe, wurde ich an Google verwiesen - etwas mehr Hilfsbereitschaft wäre schön gewesen. Auch sonst bekam ich kaum Infos. Die Küche war gut ausgestattet, dafür hat es aber im Zimmer unangenehm gerochen, es gibt wenig Platz und das Bad im Zimmer war nicht gerade sauber. Auch nicht das beste Hostel um andere Traveler kennenzulernen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • rodritejero
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lip 2017
7.7

todo bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
10.0

Um hostel super limpinho, com uma equipe muito acolhedora e solícita, ótima localização e preços justos!! Recomendo demais!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lip 2017
10.0

Honestly a very nice hostel to stay at. There is a nice atmosphere during the day with music in the background and people enjoying their time inside, at the lounge or the swimming pool. All facilities are available and the staff can recommend some nice places to grab some local food. Make sure you ask for the nightlife as the staff can recommend some very good bars and clubs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Cze 2017
9.7

Very comfortable rooms. The bathroom was big and clean. Big lockers for all your stuff. Strong AC. Great atmosphere, really easy to meet people. Staff was very friendly. I would consider staying in the old quarter if I were to come back, just to change the scenery, but otherwise I'd always come back here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
8.0

It's nice, the pool and the terrace are great. They say they offer free breakfast but it's bot true, you have to pay if you want it. The room was ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Maj 2017
8.0

Mostros was nice. The AC was key. Need more bathrooms!!! Only two for everyone to share. One of the staff members was a little irritable, the rest were great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.