Hostelworld.com

Los Cormoranes

Ceny
mapa
Recenzje
6.3
Dobry 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 5.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.3
Dobry 95 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 5.4
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.0
Los Cormoranes Located at Kamshem 788, , Ushuaia.
Los Cormoranes
Argentina
Ushuaia 9410 Kamshem 788
63% 95
-54.8023640 -68.3188140
Los Cormoranes
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
7.1

a little on the rough side. sheets and towels and bedding provided but old and worn. breakfast ok. lovely helpful staff and nice people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Sty 2016
4.9

Ik verbleef twee nachten in dit hostel. Het zit 20 min lopen (heuvel op) vanaf het centrum en de supermarkt is redelijk ver weg. Het personeel was vriendelijk (ze spreken niet allemaal engels), in de nacht is er geen personeel aanwezig. Meest opvallend is dat de keuken (grote tafels dus gezellig) heel erg vies is en donker. Het is een hostel met weinig ramen en net wat te vies en te ver van het centrum om er nog een terug te willen komen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
8.6

This was a very friendly place to stay. I would recommend the hostel to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Schronisko jest ładne, dobre jedzenie i dobre śniadanie. Zablokowane i szatnia. Trochę daleko od wymaganej terminalu i taksówkę na lotnisko. To kosztuje trochę drogie, ale może to być miejsce, które się liczy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
8.3

Es un buen hostel con muy buen servicio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2015
2.3
Przetłumaczone przez Google

Byłem w Los Cormoranes z dwoma innymi przyjaciółmi. Nasz pobyt w tym hostelu było absolutnie straszne. Monica, pani, która przywitała nas, nie był przyjemny w ogóle do powiedzenia najmniej. Od początku naszego pobytu ona traktuje nas jak jesteśmy jakiś nieproszonych gości i upewnić się, będziemy czuć się nieswojo z każdym aspekcie użyteczności hostelu. Była bardzo lekceważące i protekcjonalny. Kiedy zameldowaliśmy się ona dosłownie wyrzucił nas, nie pozwalając nam przechowywać nasz bagaż w środku.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Gru 2015
6.9

Big drawback was location. I knowknow ushuaia is built on a hill, but this was at the very top. Tough to walk to if you are there for a few days

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2015
5.1

Bit of a grotty hostel a long walk from the centre of town. Staff were very friendly but rooms were very tired and arranged around a very noisy centeal courtyard. Very overpriced (thpugh so is all of Ushuaia). Stayed at a better hostel much closer to town for the rest of our visit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.