Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Long Street Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
10.0

Lugar muito legal , localização perfeita , funcionários muito atenciosos e divertidos . Recomendo a todos que buscam diversão e conhecer pessoas incríveis ( do mundo do todo) .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
8.0

Bit annoying that there is no free wifi or lockers in the room. All the girls working there are a lot of fun!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Mar 2017
8.6

Great place just a lack of hot pressured water in the showers as well as no WiFi was offered

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
31 Mar 2017
6.0

War in besseren Hostels für den preis in Kapstadt! Bettwäsche war mit Flecken, Bäder mehr als renovierungsbedürftig. Atmosphäre aber sehr cool, dennoch nicht meine erste Wahl in Kapstadt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
9.1

I had a great time there! The green backyard is a popular recreation area. If I am in Cape Town again, I would stay there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
9.7

Really, really nice atmosphere! We spent 4 Nights in this hostel and we had a great time. We only met nice people over there and it never was boring.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Lut 2017
6.3

Even tho the location of the property is amazing, right on the best party street of Cape Town, the room that I got allocated was really badly structured. It was an ensuite dorm with 2 rooms, of which we got the room without a door. Parties will last till 2 or 3 in the morning and once there was a guy singing super loudly walking into my room. If you still want to sleep somehow, Longstreet backpackers will not be the best option for u.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Lut 2017
8.6

A bit of a party place, however, the staff is exquisitely nice and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
6.0

Ihr habt Euch im Datum geirrt, mein Aufenthalt im Long Street Backpackers ist erst im März. Nach Ostern könnt Ihr nochmal nachfragen. Herzlichen Gruß Wolf-Dieter Lazé

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
6.6

This place is nice and well located but the staff doesn't really seem to care about their customers. The reception is not located in the entrance so outsiders can come inside and nobody care. The first night someone who had checked out in the morning was sleeping in my bed wasted and the night after an outsider robbed my phone inside the backpacker while I was to the balcony with my friends. I think it's a shame to not feel safe inside a backpacker and it's a shame the staff doesn't care about it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.