Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Loki Backpackers Hostel

  • Jose Galves 576, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
Loki Backpackers Hostel Located at Jose Galves 576, Miraflores, Lima.
Loki Backpackers Hostel
Peru
Lima Lima 18 Jose Galves 576, Miraflores
83% 399
-12.1210683 -77.0355105
Loki Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.0

Buena estadia, entretenido !! 100% recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.4

Overal had an amazing stay at Loki! Reception was always super helpful and the bar staff went out of their way to make sure everyone had a great time. Great place to go if you are travelling solo or as a group. The travel agent in the lobby was super convenient as well. Rooms were cleaned daily and never had any issues with the shower. Wifi in your room doesn't work but is great in the main lobby. Short walk away to plenty of great places to eat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gberkleef
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
7.1

Stayed in Loki for 4 days. It was a bit quiet. Same music as always. Personal was friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sie 2016
10.0

Loki was an absolutely Amazing place to stay. The rooms were ready before check in time and we were allowed to make ourselves comfortable right from the beginning. Great staff and awesome social atmosphere. The beer pong tournament was great fun! Mucho gracias to everyone at Loki for making it so en joyful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Sie 2016
9.7

If you want to party with locals... Nice to start a Friday/Saturday night. Mixed crowd - locals & travellers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
8.6

Super Personal, tolle Stimmung im Hostel. Zimmer sind OK, Bäder allerdings unter Durchschnitt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • frtsmrnd
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Sie 2016
9.4

Great hostel with an awesome bar! The drinks are in a reasonable price and the parties were great - each evening they've organized something, which is perfect for solo travelers. It is located in Miraflores - it was a 20min walk from Kennedy Park though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
30 Lip 2016
7.1

Party hostel hard to sleep but great food and good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
9.7

Only stayed here for one night, but I wish it had been many more. Awesome place. awesome vibe. Bar inside the hostel is always a plus. I will definitely be returning here on my next trip to Lima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
4.0

So loud, not a friendly place. Not ideal for solo travellers. Forced vibes with music pumping

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.