Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Loki Backpackers Hostel

  • Jose Galves 576, Miraflores, Lima, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
Loki Backpackers Hostel Located at Jose Galves 576, Miraflores, Lima.
Loki Backpackers Hostel
Peru
Lima Lima 18 Jose Galves 576, Miraflores
84% 392
-12.1210683 -77.0355105
Loki Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
10.0

Loki was an absolutely Amazing place to stay. The rooms were ready before check in time and we were allowed to make ourselves comfortable right from the beginning. Great staff and awesome social atmosphere. The beer pong tournament was great fun! Mucho gracias to everyone at Loki for making it so en joyful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
8.6

Super Personal, tolle Stimmung im Hostel. Zimmer sind OK, Bäder allerdings unter Durchschnitt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • frtsmrnd
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Sie 2016
9.4

Great hostel with an awesome bar! The drinks are in a reasonable price and the parties were great - each evening they've organized something, which is perfect for solo travelers. It is located in Miraflores - it was a 20min walk from Kennedy Park though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
7.1

Party hostel hard to sleep but great food and good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Lip 2016
9.7

Only stayed here for one night, but I wish it had been many more. Awesome place. awesome vibe. Bar inside the hostel is always a plus. I will definitely be returning here on my next trip to Lima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
4.0

So loud, not a friendly place. Not ideal for solo travellers. Forced vibes with music pumping

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
10.0

Excellent hostel. Great for meeting other young travelers and the staff is so friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
9.1

Dormitórios muito pequenos, mas tirando isso, o hostel é incrível

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2016
8.9

This is a great hostel especially if Lima is your first stop; the staff were really helpful and the travel agency were very knowledgeable and helped us book a lot of different things. Lots of options for breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Cze 2016
9.4

Such a cool party hostel. Staff are amazing and loads of fun events at night in the bar. In a safe area as well. Good tour desk that can organize almost anything for you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.