Hostelworld.com

Loft Gallery Amsterdam

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.1
Loft Gallery Amsterdam Located at Spuistraat 6a, , Amsterdam.
Loft Gallery Amsterdam
Netherlands
Amsterdam 1012 TS Spuistraat 6a
81% 167
52.3773233 4.8941101
Loft Gallery Amsterdam
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

L'hostello è carino e il rapporto qualità- prezzo fantastico. Io avevo una camera privata con solo alcuni spazi condivisi, tra cui il bagno. La camera era carina e la casa anche! Unico problema (ma credo comune in tutta Amsterdam)... Le scale! Sesto piano senza ascensore, con scale molto piccole è difficile da gestire. Ma dopo il primo giorno, diventi un campione. Se dovessi fare una vacanza di nuovo e non potessi spendere molto, tornerei in questo albergo. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
9.7

Apartamento muy bien ubicado, no ruidoso y limpio. Cocina totalmente equipada. Sexto piso sin ascensor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

W pokoju nie ma miejsca, nie ma szafy, garderoby. Pokój jest bardzo przestronny i jasny, ale brak miejsca i sprzętu, kurtyna, lampa, stół ... W przeciwnym razie w odniesieniu do pozostałej części mieszkania, w kuchni jest bardzo dobrze wyposażone, sofy są bardzo wygodne, a pokoje są bardzo ładne i bardzo czyste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
6.6

The hostel is in a oustanding ubication. We had a private room with no bathroom, but it wasnt a problem. The only thing that we didn t have, was wifi on the room. We had to go out to the common place on the kitchen. The hostel is a pent house with 5 rooms and one bathroom. There is no elevator, but this in Amsterdam is really common.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the comment, just to clarify, its 3 rooms, not 5 :)

  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
7.4

It was nice nice view. Too many stairs you think your at the top but your not you have 6 floors to climb to the top nightmare. Quite enough beds are okay pillows were not great. Its noisey at night but it's central to loads of places. We walked right past it as it was joined to a different hostel so make sure you know where your going. Right next to central station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Lut 2016
6.9
Przetłumaczone przez Google

Byliśmy w dachu (Zolder) Trudno było podjąć schodach codziennie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonałe mieszkanie! Słabe wifi w pokoju, który był jedynym minusem, pokój nie był sprzątany w ciągu 5 dni, kiedy tam byliśmy, czyste ręczniki i pościel w lewo. Kuchnia była tak przydatne i zawsze czyste, trochę tylko posprzątać po sobie i tak jak wszyscy inni! Nie wiele atmosfera, każdy robi swoje rzeczy, ale inni goście byli zawsze przyjaźni, kiedy nie spełniają. Na pewno się tu ponownie, choć nie były, aby usunąć na którym mieliśmy się zameldować i musieliśmy zadzwonić.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
7.4

The location of the hostel is very nice. As you have probably already read there are a lot of stairs and since I knew it up front I will not complain about it. The hostel has a gorgeous roof terrace and a great kitchen / living area. Our room was clean. However, the bathroom was not. This is probably the only complaint I can think of but the dirty bathroom lowered the quality of our stay quite a bit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks and sorry about it, we will make sure its not gonna happen again :)

22 Gru 2015
9.1

Tudo moderno e bem equipado. O único inconveniente é o banheiro, longe do quarto e a escada de acesso ao banheiro. Tirando isso tudo ótimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Piękny pokój i salon, tylko problemy były WI-FI i hałaśliwych gości w salonie, że z sypialni było dołączone też.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.