Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Loft Gallery Amsterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 200 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 200 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
9.4

The Loft Gallery was beautiful, in a great location with a great view! It was fairly private (unlike a hostel!) and was cleaned daily. We were in the top room so you had to walk through the apartment and up the stairs to the bathroom which I wasn't expecting but it was only a mild inconvenience. The roof terrace was a lovely place to sit and relax. Overall we had a great time and would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.4

L' ambiente molto confortevole e pulito..personale disponibile e tutto positivo.. le uniche pecche erano che in 10 persone per piano dovevamo condividere un bagno solo e che si trova al 6 piano senza ascensore..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
4.6

El hostel estaba muy bien de ubicación, pero carecía de servicio de limpieza. En la habitación pequeña con camas malas no tenía ni cortina ni persiana por lo que entraba toda la luz por la mañana. Las paredes de papel. Se oía todo. La zona común es más pequeña que en las fotos de la web. Las habitaciones están subiendo muchos pisos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sty 2017
8.6

The loft gallery is a great space but the endless stairs make it very hard to get the suitcases up. It would be good to know before how many floors we were going to have to climb.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

I can really recommend this place! nice tiny rooms. it is very clean. There is also a balcony where you can sit and ejoy the view and the sun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
7.4

Lo malo: Muchísimas escaleras y muy estrechas, sin ascensor. La calefacción no funciona bien. El baño esta lejos de la habitación, teniendo que subir otro tramo más de escaleras. Lo bueno: Muy bien situado, cerca de la estación central y a 5 minutos a pie de Dam. La cocina es amplia, perfectamente equipada, tiene un salón precioso, cómodo y confortable, con buena iluminación, un balcón tremendo y las vistas desde la sexta planta son brutales. Para lo caro que es Amsterdam, está bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Gru 2016
9.7

Brilliant and beautiful! Note, there is no lift and 6 flights of stairs. Truly loved the experience though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lis 2016
8.9

Very nice room in an apartment, very clean. Top floor of a heritage building, was a beautiful stay. The only thing was there was a rather unfriendly staff member staying in the apartment, who tended to ignore you if you were in the common areas. Otherwise was awesome and managed to meet some great people staying in the other rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
7.4

It was a nice stay at Loft Gallery. Rooms were as pictured and location was just perfect. There were towels and bed linen provided and basic kitchen stuff. Only negative thing is the fact that there is only one bathroom (and toilet) for 5 rooms / 10 guests.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Paź 2016
6.9

La calefacción no funcionaba. Nos quejamos en recepción pero no nos hicieron caso. Las zonas comunes son geniales (pero frias también en nuestro caso). La habitación muy escueta. No tiene ni un espejo si quiera.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.