Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lodge In The City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 3.5
  • Udogodnienia 4.2
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 3.5
  • Udogodnienia 4.2
Lodge In The City Located at 152 Taranaki Street, Te Aro, Wellington.
Lodge In The City
New Zealand
Wellington 152 Taranaki Street, Te Aro
54% 416
-41.2955384 174.7769075
Lodge In The City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lis 2016
6.0

I canceled my booking at Lodge in the City ,it was written in the announcement that they have a carpark, but they have only auch few and all occupied wenn we arrived. I was not amused. The employer told me, i can get my deposit back.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
6.0

Great location but such a kip. Our room window didn't close, the room could do with a lick of paint, the curtains were too short & falling off the rail, the bathrooms were mank, old, leaking toilets. The showers were ok. The staff were lovely & helpful. Location was great. But I definitely will not be staying here again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
5.4

We were given a room with a strong smell of pee.. The kitchen is usually overcrowded and you have doubt on the cleanliness of the items. Apart from its good location in the city I would not recommend it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Lis 2016
8.6

Nice staff, cool elivator and a big place. Also cheap snack&drink machine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
5.4

Esta lejos del centro. El bar en el Hostel hace que sea ruidoso, ya que los que fuman salen a la vereda borrachos. Las habitaciones no son buenas, colchones viejos y baños compartidos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
6.3

Was really dissapointed with the toilet facility. Was not up-to the standard. Moreover this lodge needs some refurbishment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Lis 2016
4.3

It was agreed for an earlier check in that did not happen. Really poor facilities with just a couple showers per floor. Laundry facilities working all night making the place very noisy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • peyuco
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Paź 2016
5.1

las habitaciones estan bien, con mucha seguridad, pero la cocina es bastante sucia con poca implementacion, el wifi es con pago, y el acceso a internet tambien!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Paź 2016
4.3

Kitchen is disgusting. And the general atmosphere was unsafe.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Paź 2016
4.3

Really run down place, horrible quality for the price we paid. Staff were friendly and the location was fine, but it felt more like an abandoned homeless shelter than a hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.