Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 44 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 44 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Lodge 96 Located at 96 Langenhoven Road, , Oudtshoorn.
Lodge 96
South Africa
Oudtshoorn 6625 96 Langenhoven Road
92% 44
-33.6037896 22.2093343
Lodge 96
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
9.4

De gastheer en gastvrouw zijn erg vriendelijk. Ze komen met leuke ideeen voor activiteiten in de buurt. Ze reserveren de gekozen activiteiten voor je en we kregen daardoor zelfs korting. Erg fijne plek met behulpzame lieve mensen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.7

From the moment we turned up, Matt the owner was friendly, incredibly attentive and informative. We arrived late after a long drive and without hesitation Matt was able to provide numerous options for where to eat, depending on taste, budget and whether we wanted to drive or not. One of the friendliest guys ive met during my 9 week stay in South Africa. He also had alot of information on the local activities and things to see. Dorm rooms were clean, good location and great value for money.DIOLCH

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
10.0

Outstanding hostel - more like a hotel!! Matt and Rosa are amazing and went above and beyond to help with everyything. From sorting out our hire car to recommending the best restaurant we have eaten at so far and chocolate shop! Nothing was too much trouble for them. Room also amazing and very clean! Thanks for a wonderful stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
9.7

Sehr sehr tolle Vermieter 😀Gerne immer wieder, sie haben einfach alles für uns gemacht...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2015
8.6

Matt is a really helpfull guy who made our stay really enjoyable. .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2015
7.4

Matt was very helpful offering lots of knowledge on the local area. Matt helped us to plan our time in Oudtshoorn.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Gru 2015
8.6

Der Host ist super freundlich und hilfsbereit! Das Zimmer ist standard und das Bett etwas hart. Wir hatten ein Zimmer mit privatem Bad, hatten eine Badewanne aber keine Dusche...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Gru 2015
8.6

very helpful and talkative owner with lots of advice for the area and good discounts to other places

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jamescomtesse991
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
17 Lis 2015
10.0

Matt is an awesome guy with a wicked sense of humour, as well as a friendly host, possessing unparalleled awesome local info as well as advice about travelling in south africa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2015
9.4

Very nice little lodge, the owner is amazing and gives really good tips what to do around and where to go. Thanks again for all the help!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.