Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
Locanda Silva Located at Castello 4423, , Venice.
Locanda Silva
Italy
Venice 30122 Castello 4423
80% 154
45.4362554 12.3406720
Locanda Silva
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
6.6

Breakfast, shower and the room itself ok, if somewhat basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Kwi 2016
8.3

Excellent séjour effectué dans cet hôtel idéalement situé, au calme et en plein coeur de Venise ! Petit déjeuner buffet et chambre confortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Kwi 2016
8.9

Enjoyed our stay here. The staff was always nice and available (24 hour reception) and the breakfast was always a good start in the day. There was toast, croissants, muesli, yoghurt, different fruit, jam and cheese. I've stayed at hostel with a much smaller buffet - so this was really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.3

Perfect location. Gentle and friendly staff. Reasonable price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

Very well located and charming. Staff was very kind. For us it was a good stay, thanks a lot ! Grazzie mille :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
8.6

The bathroom is not super clean. Staff is very nice. Overall a good experience!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
5.1

Had to check out a night early because our room had ants everywhere. When we asked for help at the desk a man just handed us a can of bug spray..... Found a last minute deal at a near-by hotel luckily. We also had some issues with sufficient hot water our first night there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
7.1

Lo mas importante es su ubicación, es ordenando, limpio y la atención es buena. El wifi respondió muy bien en la habitación y fue un poco incomodo subir las escaleras con valijas porque no tenia ascensor

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
9.7

Strategic and safe location, with very friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
8.3

Great location, walking distance to restaurants shopping and entertainment. Sandra was very nice and helpful in giving me recommendations to restaurants and getting transportation as I was traveling by myself. My room was small but it served its purpose. It was convenient to have sink and mirror in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.