Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 482 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.0
Locanda Rocco Located at Via del Sole 5, , Florence.
Locanda Rocco
Italy
Florence 50123 Via del Sole 5
69% 482
43.7722302 11.2501378
Locanda Rocco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Kwi 2016
7.7

Es cierto que hay una direccion y te mandan a otro lugar, el check in es en el edificio de enfrente y esta super mal explicado. La ubicacion de donde te llevan finalmente es buena pero no deja de ser una pension. Sin lockers . eso si, te guardan el equipaje todo el dia aun dsp de hacer che k out y el personal excelente.volveria porqur ya se la direccion exacta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • NelsonO
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
6.6

Our stay wasn't very good. We must to paid €2,5 per guest per night, cause of taxes, despite the website says "all taxes are included". The room was very noise because the windows couldn't be closed. The bathroom were not clean. The rest was OK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Kwi 2016
8.3

La dirección que te marcan es diferente a la que en realidad es, el hostel es en realidad una pensión llamada Ottaviani que nada que ver con las fotos. Aún así limpio y práctico solo para llegar a dormir, cero ambiente de hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.1

Unica nota: i servizi igienici sono un po' datati, infatti la struttura non é recente, ma sono puliti e ben tenuti. Tutto dipende dal l'educazione di chi ci soggiorna. Nel complesso: la consiglierei a tutti

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
2.0

Dear folks, be careful before booking this so-called hostel. I had booked one night, but when I arrived there was nobody to let me in or even contact: I called, but they did not call back. So finally I had no place for the night...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Kwi 2016
9.1

Amazing location Great staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
6.9

We had reservation in Roco but they change the place for another one. We had to pay more than the publication.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pinah1106
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Kwi 2016
6.0

나와있는 주소가 아닌 다른 호스텔로 묵었다. 종종 이러는 경우가 있는가봄 위치는 관광지랑 가까워서 좋았음!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Kwi 2016
2.0

Cannot rate this place as did not stay there. We arrived and they didn't have our booking so moved us.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Mar 2016
9.7

Todo muy bien, excepto el internet..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.