Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 5.8
Locanda Rocco Located at Via del Sole 5, , Florence.
Locanda Rocco
Italy
Florence 50123 Via del Sole 5
68% 527
43.7722302 11.2501378
Locanda Rocco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
6.6

Wir waren nicht im Lucanda Rocco, sondern in der Pension Ottaviani untergebracht, das demselben Eigentümer gehört. Das Zimmer war sauber und groß, die Sanitärräume (halbwegs sauber) auf dem Flur. Die anderen Gäste waren unaufdringlich. Die Lage ist gut. Nichts für hohe Ansprüche, für 18 € pro Nacht, aber ein gutes Erscheinungsbild.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

원래 예약했던 곳에서는 사람도 없고 해서 첫인상은 안좋았는데 이동하란곳으로 갔을때 직원분께서 친절하게 대해주셨고 원래 예약했던 4인실이 아닌 넓고 깨끗한 3인실로 주셔서 푹 쉬다 갔습니다~ 관광지 위치도 다 걸어다닐수 있었고 즐거웠습니다~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.4

Très satisfaite dans l'ensemble, le seul point négatif a été des difficultés à l'arrivée pour prendre possession de la chambre (impossible de parler à quelqu'un dans l'immédiat, même seulement pour déposer nos sacs à dos, nous avons attendu longtemps devant une porte close).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Sie 2016
4.0

Very bad hotel! Almost everything was broken (the cupboard couldnt be locked, there were no lockers in the dorm, we couldn't cook due to broken gaz, the door almost fell out of the wall, the chairs were broken, the shower was cold)! Only good thing was that it's right in the city centre. The toilets were dirty. I would not recommend this hostel to anyone!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Lip 2016
7.1

Amazing location hasn't got much else going for it though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Lip 2016
4.6

No estaba abierto y nos mandaron a otro, mucho papeleo para acabar en una habitacion regular y sin compensacion ninguna.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Lip 2016
5.4

체크인을 하러 세 개의 호스텔을 돌아다녔어요. locanda rocco라는 이름의 호스텔이 존재하지 않는 것 같았어요~

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
6.6

Cuando llegamos al hostel, a las 11:30 nos respondió por un citofono una mujer diciendo que fuéramos a otro hotel (Toscana) de allí nos dicen q el check in es hasta las 2 :/. Podíamos hacer check in desde las 9 am según la página. A parte nos dicen q no es ahí donde dormiremos nos tocó ir a una pensión a dormir, si excusa fue que tuvieron problemas con el agua.... La pensión estaba ok. Pero nos hicieron pasar por dos hoteles con 4 maletas y el check in fue muy tarde.... La ubicacion es lo mejor

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2016
8.0

The best thing in the hostel is the location. About the hostel, You have to do your check-in in other build (that is in the other side of the street) but, that was not a problem for us. About the place, do not expect luxury. Is very simple, but confortable, clean and quite. The employees do not stay in hostel, they stay in the hotel (the place that you do your check-in). They were very helpfull with us. In general, was a good stay! We indicate the hostel. Even for couples.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lip 2016
7.4

Con qualche piccolo intervento di manutenzione generale, migliorerebbe molto questa Locanda. Ma devo dire che per la centralissima posizione, la sufficiente pulizia e i prezzi del pernottamento davvero contenuti, mi sono trovato bene e la consiglierei senz'altro la Locanda Rocco. Cordiali saluti.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.