Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 496 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 496 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 5.9
Locanda Rocco Located at Via del Sole 5, , Florence.
Locanda Rocco
Italy
Florence 50123 Via del Sole 5
67% 496
43.7722302 11.2501378
Locanda Rocco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2016
7.4

Was worth it because it was cheap. Good location and decent acommodations. No great kitchen etc. available so not great if you want to cook food, which is important to consider in Florence because most restaurants will have a cover charge of at least 1.5€ just to sit down.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
3.4

Pésima atención y servicio. El lugar es de terror.. Ubicación buena, pero en relación de precio-calidad es muy baja. Y además de todo eso, nos cobraron 5€ A cada una por guardarnos las valijas, unos caraduras totales.. No lo recomiendo!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Maj 2016
8.3

总体挺好的,位置距离火车站很近。 check in 要去马路对面的另一个hotel,工作人员很nice,还热情地帮我提箱子。 设施其实一般吧,床软塌塌的,个人还是喜欢睡稍微硬一点的。 窗户关不上,心里还是很不踏实的。 其他都蛮好。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
4.9

Firstly I booked at locanda but i didn't stay there but i don't know why. Maybe they have agreement with each other and where i stayed named is ottaviani and second the staff was terrible especially person who is staying reception at night. Third and last dont believe they have wi-fi because doesn't work. Don't expense your money to here

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
6.6

락커 사용료 1일에 1유로 따로 받음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
6.6

Not at all what we expected, but it was very cheap

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2016
8.6

Muy tranquilo el lugar, bien fácil para ubicar de la estacion de tren y cerca del duomo..limpio...esta muy bien el precio-calidad...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
7.4

Wasn't anything special just stayed there because it was close to the train station. Good spot if all you're doing is sleeping and don't plan on staying in the hostel much. It was also pretty hard to find because you went to where it said it was located online and then that directed you to another hotel which once you got there told you to go to another location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Una estancia muy muy buena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Kwi 2016
7.7

Es cierto que hay una direccion y te mandan a otro lugar, el check in es en el edificio de enfrente y esta super mal explicado. La ubicacion de donde te llevan finalmente es buena pero no deja de ser una pension. Sin lockers . eso si, te guardan el equipaje todo el dia aun dsp de hacer che k out y el personal excelente.volveria porqur ya se la direccion exacta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.