Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 541 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 541 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.0
Locanda Rocco Located at Via del Sole 5, , Florence.
Locanda Rocco
Italy
Florence 50123 Via del Sole 5
69% 541
43.7722302 11.2501378
Locanda Rocco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Wrz 2016
5.1

L'hôtel est très bien placé et le personnel est sympathique et serviable. Cependant, l'état et la propreté des chambres et parties communes laissent vraiment à désirer : la chambre sentait l'essence et était vraiment défraîchie, il n'y avait ni papier toilette ni abattant sur les toilettes communes... Je trouve cela étrange que cet hôtel soit répertorié sur Hostelworld. Ce commentaire n'a pas vocation à être publié sur votre site mais je voulais vous remonter l'état de cet hôtel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Wrz 2016
8.3

Avoid room Nr4 if you are a light sleeper - it's right next to the shared bathroom. Location was great - 7 min by foot from the train station!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
7.4

Stayed 2 nights over a fall weekend. Pros of this hostel were the very friendly staff and the central location - it's very close to the train station and the touristy downtown area. Cons were the lack of a common area and overall vibe that made it a little difficult to meet other hostel-goers. The hostel chain also moved us to a different hostel less than a block away (Pensione Ottaviani) that they also owned, so the rooms were not what we were expecting from the pictures of Locanda Rocco.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
8.0

La verdad que el hostel está muy bien. Las habitaciones son amplias asi como los espacios en común. Creo que sería bueno que los espacios en común estén abiertos en todo momento, ya que por ej. Mi amiga quiso ir a tomar un vaso con agua a la cocina porque tenía mucha tos, y tuvo que pedir que le habranvla cocnina. Por lo demás todo ok!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Wrz 2016
4.9

Good location but security, staff and cleanliness is too bad.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
10.0

Staff is very helpful and location is excellent for access to major spots of Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sie 2016
7.4

We had to wait a long time for the receptionist to attend to us. We were waiting in the road and rang the bell so many times. Then we were given accommodation in an hostel called Pensione Ottaviani in the next street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
6.6

Wir waren nicht im Lucanda Rocco, sondern in der Pension Ottaviani untergebracht, das demselben Eigentümer gehört. Das Zimmer war sauber und groß, die Sanitärräume (halbwegs sauber) auf dem Flur. Die anderen Gäste waren unaufdringlich. Die Lage ist gut. Nichts für hohe Ansprüche, für 18 € pro Nacht, aber ein gutes Erscheinungsbild.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Sie 2016
8.9

Wir wurden zwar in einem anderen Hotel untergebracht, aber das war super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
10.0

원래 예약했던 곳에서는 사람도 없고 해서 첫인상은 안좋았는데 이동하란곳으로 갔을때 직원분께서 친절하게 대해주셨고 원래 예약했던 4인실이 아닌 넓고 깨끗한 3인실로 주셔서 푹 쉬다 갔습니다~ 관광지 위치도 다 걸어다닐수 있었고 즐거웠습니다~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.