Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 675 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
2.9

Mucho calor, sucio y sin opción a cocina

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • guryto
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Lip 2017
10.0

excelente Hostel..... definitivamente regresaría a ese lugar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Lip 2017
6.0

this hostel has a weird set up, you have to check in across the road and there are no staff on site ever. there's no information avaliable to let you know this you have to figure it out yourself. it's a good location and the kitchen has a hob and a fridge freezer. beds are comfy but rooms can get quite hot at night, showering facilities were intermittent. probably wouldn't stay again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2017
2.0

Probably the dirtiest place I've ever been in my life.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
5.1

They don't tell you in advance that you need to check in at another hotel and the instructions are very unclear. We had booked 3 beds in a 4 bed room however were put in 2 separate rooms. The bathroom and kitchen were grotty and there was no toilet paper and we didn't not receive any after asking for some. The rooms were haunted, the light continually flickers, both my friend and i were woken up randomly multiple times throughoutthe night and we both woke up with bruises all over our body.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • cvergara7220
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Lip 2017
5.7

Para empezar la ubicación es muy buena, muy céntrica pero el lugar es un pequeño edificio que parece abandonado escondido entre la calle, no se hace el check in ahí tienes que ir enfrente a hacerlo. Cuando llegue me iban a dar mi cama y alguien estaba ahí, no lo tienen bienborganizado. No había internet. El lugar no estaba tan limpio. A final de cuentas si quieres ir solo para dormir está bien puesto que es económico, pero podrían encontrar mejores lugares por el mismo precio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lip 2017
8.6

This hostel is perfect for a short stay in Florence! The hostel is located very close to the main squares so you can reach everything by foot. The staff was very friendly! The hostel is actually an old apartment that is now used to host travelers which is thought was pretty cool! It is probably not the cleanest place ever but also not the dirtiest! I would definately stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
6.6

Very much get what you pay for (it's very cheap) but the location is incredible and the WiFi connection surprisingly good. There are (basic) kitchen facilities but bring your own towels. 4 rooms in total and a relatively spacious communal living space. The two larger rooms (1&2, 4 bed dorms) are spacious and airy. 3 &4 on the other hand are comparatively airless and 4 was also exceptionally dark and hot. Staff friendly and helpful. Ask for local recommendations (Gusta pizza was a gem).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Lip 2017
5.4

Não gostei. As fotos não são reais, não encontrei nada disso no lugar. Foi até difícil encontrar para falar a verdade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lip 2017
3.1

Deberían tratar de mejorar la limpieza urgentemente puesto que los cuartos de baño dejan mucho que desear. Mejoraría también la atención al cliente y el interés por satisfacer sus preferencias.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.