Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.2
Locanda Daniel Located at Via Nazionale 22, , Florence.
Locanda Daniel
Italy
Florence 50123 Firenze I Via Nazionale 22
82% 830
43.7777097 11.2530040
Locanda Daniel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Maj 2016
9.1

Lots of character, nice terrace with view, good location on street, double glassed windows made the room quiet :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Super sweet and helpful staff! Beautiful view, extremely convenient and well situated location; everything was clean and safe. Only complaint is there are only 2 shared bathrooms, so if the hostel is busy, you might wait a minute. But really everything else more than makes up for it! Just a 3 minute walk to the best market ever, 10 to Michaelangelo's David sculpture, and 15 to the Uffizi. Can't beat that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
7.7

A great location, and a very comfortable and tranquil place to stay! The staff was very friendly and helpful. Just a note, the kitchen does not include a stove, just a microwave and small refrigerator. But free towels!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2016
9.4

I had a great stay. The facilities were great and location was really near the train station. The balcony had a beautiful view of the dome. The only problem was there was no elevator and it was a pain to carry luggages up. There was no water after midnight and i dont know why. Other than that, it was a good value for money and i enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Mar 2016
6.6

pretty old house but ok for Florence

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

Piękny, uroczy hostel co było bardzo łatwe do znalezienia! Pokój był duży, z dodatkowymi kocami i poduszkami w szafie. Big stos dodatkowych ręczników obok łazienki. Aneks kuchenny wyposażony jest kubki, filiżanki, talerze i sztućce z małą lodówkę, mircrowave piekarnika. Wspaniały widok na Duomo z aneksem kuchennym! Zadziwiająco blisko dworca kolejowego Firenze SMN, a centrum miasta, wejście jest nieco niepozorny i maksymalnie trzy kondygnacje schodów. Gospodarze byli wspaniali, bardzo łatwo odebrać klucze i płacić :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
8.9

We loved our stay at Loconda Daniel! The staff was very helpful and gave us places to visit around Florence. The rooms were clean and secure. I felt safe while in the building and I felt comfortable leave some items in the room while exploring the city. Overall it was a great place to stay and I would recommend this to anyone going to Florence!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • changop
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Lut 2016
8.0

Please make sure to contact first the staff if you cannot make to the check in hours of 9-13:30. They will give you all the information necessary to to get in. A locker would have been nice to have although the rooms have keys

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2016
8.9

Walking distance of SMN train station which was convenient for travelers arriving late at night (but make sure to ask for the entrance code in advance). Staff was friendly and helpful, whose advice for a local restaurant was really good. The only cons was lack of elevator, which was a nightmare for people carrying big luggage like me...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2016
9.7

Pulitissimo, accogliente e comodo sia per il centro che per la stazione. Consigliatissimo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.