Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Local Hostel Manaus

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Cze 2017
10.0

Great hostel to stay at in Manaus. Staff are very helpful and allowed us to pay a small fee to use facilities during a long wait for a late flight. Rooms and facilities very clean, would stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Cze 2017
9.7

Bunk beds have curtains and are really modern with socket and light! Really nice. Also the atmosphere is nice and the common area is spacious and comfortable. There are computers for common use (one with internet) and a pool table. Breakfast is 10 real but very nice with eggs, sausages, breadrolls, cake, juice and fruits.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
9.4

Ótimo hostel. Localizacao privilegiada a menos de 5 min a pé do Teatro Amazonas com bares, restaurantes ao redor. Quartos espaçosos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
9.7

The hostel is a great place. We stayed there 2 nights before our jungle tour and 1 after. The rooms are clean, airconditioned, staff nice and helpful, English speaking. The location is just around the corner of the opera house which was good because our agency for the jungle tour was around the corner as well. We could leave our bags there during the jungle tour as well (1R for 1 bag). Overall, great stay, there is everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Cze 2017
9.7

Very friendly staff, good atmosphere and great to meet people. There is an travel agency in the hostel for trips into the Amazonas. I booked my trip to the Amazonas in advanced online, but from Feedbacks from other travelers I can recommend this agency as well to book your trips there. It's located right in the center. Restaurants, grocery and some sightseeing spots are in walking distance. I enjoyed my time at Local Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
9.4

primeira vez que fico num hostel, pessoal super atencioso, localização boa para pessoas interessadas em conhecer os pontos turísticos, dá pra fazer tudo a pé, teatro amazonas, mercado adolpho lisboa, feirinha de domingo, e todos as agencias de viagens estão perto, único porem foi o chuveiro fraco, e a privada um fraca..., limpeza excelente, cafe da manha bonzinho, afinal são 10,00 reais.., tem presunto, queijo, salsicha, ovos e 3 tipos de paes e 2 bolos e frutas: mamao, banana, abacaxi e maca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
10.0

We had a very enjoyable stay. Upon arrival we noticed the ac wasn't working, so we told the front desk. They moved us into another room, no issues at all. Would highly recommend them. Within a block from the square and the Opera House. Great guide company across the road as well. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dominikkeupp2053
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Maj 2017
9.7

Great hostel. Right in the middle of the center, still very quiet at night. Friendly and helpful staff. Breakfast was awesome. Definitely recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.1

Recomiendo ampliamente este hostel. Especialmente si vas a tomar un tour guiado por las amazonas, queda cerca de las agencias y junto a la plaza mas bonita de la ciudad que es donde se encuentra el teatro, y a una distancia caminable de otros lugares del centro de la ciudad, y a un par de cuadras de la salida de autobuses que te pueden llevar al aeropuerto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Maj 2017
10.0

Excelente hostel, muy bien ubicado a una cuadra y media del Teatro Amazonas. Muy bien logrados los espacion de uso comun, agradables y con muchos sillones.- El desayuno normal, la atencion muy buena al igual que la limpieza.- A titulo de critica constructiva, porque creo que seria bueno para el hostel, quedaria muy lindo que poongan mucha vegetación para darle un aire tropical.- solo eso.-

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.