Hostelworld.com

Local Hostel Manaus

  • 72, Marçal street, Centro, Corner with Dona Libânia street., Manaus, Brazylia
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lut 2017
10.0

Great place, helpfull staff and Awesome beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Super indico o hostel. Bem localizado, perto do ponto de ônibus, pessoal da recepção super agradável. Com certeza se eu precisar, voltarei de novo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lut 2017
8.9

Amazing staff- we were greeted with a big smile! Had just come from Tabatinga to Manaus via the 4 day boat so was sweaty and smelly! Was allowed to shower and have a bed early which was amazing! Relaxing common area and good spread for breakfast (was 10 reales for breakfast, would've been nice if it was included). Super comfortable beds with curtains for some privacy if wanted. Under the bunks there was a lockable box half the length to fit backpacks. Was a strange smell in the dorm though...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • afrocosmopolitaine
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Sty 2017
9.1

Cool place, very well located and nice team. I would recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
14 Sty 2017
8.9

Great place to crush for a few nights while you explore the city or the activities in the jungle. Nice staff, amazing facilities and just two blocks from main square.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Sty 2017
9.7

Really nice hostel, very well maintained and clean. Staff were very helpful, best place in Manaus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
8.9

The best place to stay in Manaus if you are by yourself or in a group. Close to the center, you can walk all around feeling safe. Lots of bars, restaurants and parties around. Nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Excelente localização, no centro de Manaus, bem próximo ao teatro. O Local hostel tem uma vibe muito positiva. Gostei muito dos funcionários. Simpáticos, eficientes e sempre prontos a ajudar. Gostei muito da minha estadia lá. Super recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.0

The hostel is central and you get lots of information about the City. You can also book jungle tours here. It has a nice relaxing area abd good caipirinhas. The social interaction between travellers could be more. You find a Washing service and breakfast for 10 Reais. All in all it was ok and i would come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
9.4

Highly recommended location. Close to the opera and the harbor. Safe location and great staff. Breakfast is and additional 10 Reais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.