Hostelworld.com

Ljmonade

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 78 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 78 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.7
Ljmonade Located at Rua Manuel Joaquim Gama Machado No6, , Cascais.
Ljmonade
Portugal
Cascais Lisbon Rua Manuel Joaquim Gama Machado No6
86% 78
38.6965636 -9.4253253
Ljmonade
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Cze 2016
8.3

Very relaxing stay at this hostel! We enjoyed it although it was a little far from the restaurants and bars, and directions to the hostel were a bit difficult. The beds were comfy, good wifi and very nice people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
4.6

El trato del personal fue magnifico. Miente en la descripción cuando dice que tiene parking gratis ya que no disponen de ninguna zona para aparcar, simplemente lo ponen por que en la calle puedes aparcar sin pagar. El wifi, al menos en la ultima planta donde yo es estuve, sencillamente no funcionaba. Desayuno escaso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Maj 2016
9.4

Nice hostel, but my room had no door, so I could hear noise from other guests in the lower level. Besides that, really great hostel, nice breakfast with pancakes ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
10.0

Ljmonade is the best hostel in Cascais!! Natalia, Julia, Raquel & Lizzie are the nicest girls!! They were so accommodating, kind & helpful!!! If your going to Cascais you have to stay at Ljmonde Hostel!! #besthostelincascais

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.9

A lovely place with really friendly staff! Just the place if you want to escape the city for a few days :) and the best breakfast we've had in ages! Would definitely come here again :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2016
9.7

Absolutely LOVED staying here! Very cozy, clean hostel. Felt like staying in a BB, except a much younger crowd. The staff was incredibly friendly and helpful. They planned excursions for us around Cascais, made a delicious breakfast, and were all around friendly! Would come back in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
10.0

Best hostel I have ever been to. Very friendly staff and clean rooms. Good breakfast. I felt at home during my stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
10.0

The staff are what make Ljmonade Hostel truly special! I would definitely return just to see their lovely faces. Such a warm and welcoming place! Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2016
6.0

the mixed dorm room is kinda hard to live u can hear every single step when people walked in the night time ..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.