Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ljmonade

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
10.0

Tive assistência que precisei

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2017
8.3

Exerything is great except needs major quality updates to rank in the upper 25%. Old tubs poor lighting, patio area all need major upgrades. Excellent staff and atmoshere plenty of kitchen space!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
9.4

Equipe muito bem preparada e ambiente tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2017
10.0

This hostel is awesome. The private room which we booked fullfilled our expectations - it was very nice decorated and the bed was comfortable. The rooms are better than what you see in the pictures, you really have to try it by yourself. The hosts are superb friendly and drinks are cheap. There is a kitchen and even a library.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • DanishCookie
  • Słowenia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Mar 2017
8.9

Me and my friend stayed here only one night in the off-season time of the year, but I can say it was still a super relaxed stay. They have a great breakfast that you can eat on their nice terrace. The bathroom is clean and the rooms were spacious. The people (staff and guests) were all mingling together and it was a really chill vibe. I would love ti go there again in the summer too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jaredlemke
  • USA, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Lut 2017
9.7

Ljmonade Hostel is an absolutely amazing place to stay! Jade and Max were a great help to us at all times. The facilities were great and we never had an issue staying there. It's a very close walk to the city center, boca do inferno, etc. We will definitely be back. Hopefully sooner rather than later!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2017
9.4

I stayed here while fighting a cold. The beds were comfortable and exactly what I needed to feel better. Worth a stay and close to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • economics
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sty 2017
9.4

Confortável o ambiente...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

Nice and helpful stuff,environment,rooms,great location,place to come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.