Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Living Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 5107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 5107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
9.4

Good location. Very close to the metro. Maybe not the most social hostel but great for our first two nights in Portugal. Bathrooms were very clean and there was breakfast in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.7

Wir waren ganze 7 Nächte dort und haben uns durchweg wohlgefühlt! Alles ist absolut sauber, Zimmer wie auch Bad. Das Frühstück ist einfach aber total okay für den unschlagbaren Preis. Es gab Brötchen, Käse, Marmeladen, Nutella und JEDEN Morgen frische Pancakes bzw Crêpes. Himmlisch. Auch die Angebote (verschiedenste Touren und Miguels Dinner) waren 1A. Unbedingt mal dort Miguels Dinner essen, es war wunderbar. 100% Weiterempfehlung!! Ein kleiner Kleiderschrank wäre gut gewesen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
10.0

Fantastic Hostel, such a lovely unique style with themed rooms. Everything is clean and staff professional and helpful. I also did the walking tour and that was brilliant with Hugo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

One of the best hostels I've stayed in so far. Great location close to metro and in the middle of the city. Good breakfast included, staff super friendly and really clean. nice atmosphere with lots of common areas to chill out in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
9.4

Nous avons passé un super séjour dans cet auberge de jeunesse. L'emplacement est idéal pour visiter les principaux lieux touristiques mais aussi pour sortir le soir dans l'alfama ou le barrio alto. Le personnel, présent 24h/24 est adorable, la literie confortable, l'ensemble de l'hotel est impeccable en terme de propreté, et de nombreuses activités sont proposées.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.4

Living lounge was the best hostel we stayed in during our 9 week trip around Southern Europe. Good breakfast, clean rooms and bathrooms. Good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Irlandia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
9.4

A hostel that didn't feel like a hostel! Super clean, lovely staff, perfect location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Bermudy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
9.1

We enjoyed the hostel it was lovely.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
9.1

Hemos estado 7 dias en una habitación con 2 camas. Personal encantador, muy atento y amable. Ubicación perfecta para moverte sin coger transporte público (que funciona perfectamente) Cocina, comedor, habitaciones y baños super limpios(suficientes para casi no encontrarte con otros huéspedes), el wifi y el aire acondicionado funcionan genial. Se respira orden, tranquilidad y buen rollo. A mejorar que en nuestra habitación no teníamos taquillas ni armario. Nos enamoró Lisboa y su gente!.GRACIAS

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2017
9.4

리셉션 굉장히 친절함 공용욕실인데 하나도 안붐빔 조식 맛있음 건물 깨끗함 제일 좋은게 호스텔 바로뒤에 baixa?? 인가 지하철역있고 호시우 광장 가까워서 개좋음 3박동안 밤에 잠만자서 나머지는 잘 모르겠음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.