Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Living Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 4961 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 4961 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Cze 2017
10.0

Desde el primer momento me atendieron en forma muy calida, la dueña me hizo sentir como en casa. Las habitaciones son muy amplias, y me sorprendio la comodidas y limpieza de los baños. Super recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ccllaaiirree
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
17 Cze 2017
8.6

Great location. Free breakfast was good, crepes were delicious. Bunks were comfy and sturdy with light and power point. Natural light and opening windows in dorms. Aircon system in dorm worked perfectly as the weather was hot! Big lockers under bunks. Bathrooms were fine and clean. Kitchen was great and well resourced. You can be social here if you want, they have a bar, or just relax in one of the smaller common spaces. No complaints would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

J'ai apprécié mon séjour dans cette auberge propre et à la déco originale et jolie. Elle est parfaitement située à 10mètres de la station de metro baixa-chiado. Je remercie particulièrement l'employé qui fait les soirées et les nuits, dont je ne connais malheureusement pas le prénom, ils nous a super bien accueillies! OBRIGADA! Géraldine

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2017
10.0

Just perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Cze 2017
9.1

Living Lounge was great! The beds were huge and had really big lockers. The location is amazing, it's right in the city centre. The breakfast is the most amazing I've ever had at a hostel. Great experience :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Cze 2017
9.1

위치가 정말 환상적임 지하철 역에서1분거리여서 너무편함 조식도 맛있어요. 팬케이크 구워주시는데 누텔라랑 먹으면 존맛!! 단점운 리셉션 윗층 맨 끝을 썼는데 와이파이를 못잡음......

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
9.4

If you're staying in Lisbon, this is your hostel. I've stayed at several in the area and nothing compares in cleanliness, comfort, and atmosphere. Make sure you book in advance because the rooms fill up quick. My room had AC which was a game changer in the summer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Excelente hostel, el mejor de los 5 que estuve en este viaje, la ubicación es perfecta. Recomiendo totalmente el menú de comida de la noche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Cze 2017
10.0

Probably the best hostel I've stayed in, in my entire life. It's extremely well located, the place is beautifully designed, it's very comfortable and the common area really brings people together. Met a lot of people to hang out around Lisbon and it's surroundings. They have a night meal, which is prepared by great chef and cool Miguel (thanks dude!). They also have a bar having Cocktails and beer by good old Luis. And you get a lot of other activities. I will definitely come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
10.0

Nice location, so close to subway, very clean and beautiful hostel, the staff was very kind, there is a bar inside the hostel with good cocktails, The hostel offers many activities to do. The only bad thing, my room was next to the bathroom and the shower makes a very strong noise, it woke me up every morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.