Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Liverpool International Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 648 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 648 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
Liverpool International Inn Located at 4 South Hunter St, L1 9JG, Liverpool.
Liverpool International Inn
England
Liverpool L1 9JG 4 South Hunter St, L1 9JG
84% 648
53.4020614 -2.9714584
Liverpool International Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Lis 2016
8.0

Good hostel for a couple of nights! Ensuite bathroom was very handy in a 8 bed dorm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lis 2016
5.4

It's an ok hostel for a quick nights stay. We were there for the weekend,the wi-fi didn't work once,the common room is awful with a couple of couches in there and a tv that didn't work. Our room was frozen with the heater not working so we had a portable heater which they took off us the next day without even asking us. The beds were terrible,the noise they made when you moved would wake the whole of Liverpool.staff were pleasant.We had to pay 50 pound each deposit which we didn't know about.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
9.4

The staff here was very helpful and professional. The kitchen was nice and spacious. The only thing i think could be improved would be the TV lounge room, as there was no way for me to turn the television on (no remote was there), but other than that I would like to stay here again in the future!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2016
10.0

That's OK.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rafavolpe
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sie 2016
8.6

Gostei muito de me hospedar no hostel. Em geral atendeu muito por aquilo que eu paguei e, mesmo não ficando tão pertinho do centro da cidade, não esperava encontrar nada a esta altura um pouco mais longe. As recepcionistas ajudaram e foram muito simpáticas. A segurança é ótima a não ser pelo fato de as fechaduras do armário não terem funcionado no meu quarto. A cozinha é completissima e nã custava nada fazer um café da manhã um pouco mais completo além de café, pão e chá. Gostei e indico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
8.9

La verdad que es hostel es bastante bueno. Estuve en una habitación de 4 camas con baño. La cama no estaba mal y la habitación era muy amplia. También todo está bastante limpio, la habitación y el baño. El servicio es servicial y te intentar ayudar bastante. Si vuelvo a Liverpool, sin duda volveré a repetir. Y sin duda, la habitación de 4 camas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Cool hostel. Great international crowd of people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
7.4

Dommage d'une telle différence entre le personnel avec un accueil de jour très agréable et la "releve" plutôt froide du matin.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
7.1

Had a private ensuite double room, basically just a bed and toilet, felt the room lacked a homely atmosphere but definitely good value for money. Toilet wasn't cleaned properly. Overall a barely average experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
22 Lip 2016
6.3

Nice and easy, RECOMMENDED for the price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.