Hostelworld.com

Little Town

  • Malostranské náměstí 11/260, Prague 1 - Lesser Town, Praga, Czechy
Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.1
Little Town Located at Malostranské náměstí 11/260, Prague 1 - Lesser Town, Prague.
Little Town
Czech Republic
Prague Czech Republic 11800 Malostranské náměstí 11/260, Prague 1 - Lesser Town
77% 1314
50.0875885 14.4026470
Little Town
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
6.0

My experience was average. it seems to be expensive as compared to facilities offered in comparative hostels (I stayed at another one in Prague) common room remains locked and we have to ask reception to open it, which is kind of dissuading from actually going in there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Mar 2016
7.7

The dorm room we stayed in had only one shower/toilet, which was a little difficult in the mornings. Wifi connection was very poor. The kitchen, however, was quite nice. The greatest selling point was the location though, which was simply superb!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2016
8.9

This is a gorgeous hotel in the beautiful lesser square, the room and ambiance were gorgeous. Some points that were lacking, though: no laundry facilities (as advertised on hostelworld.com. It's 16 Euro for service), no bowls in our kitchen, and the staff was not always knowledgeable about things like restaurant recommendations or where to find a ticket office for concerts (incidentally in the square 1 minute from the hostel). But the price, beauty, location, and overall value can't be beat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2016
8.0

Ve spanku jsem byla necim pokousana, nebylo to prijed my. Cele telo pokryte malymi kousanci a velice svedive:( nevim co to bylo, mozna stenice:/ a v podkrovnim pokoji bylo spoustu drevokaznych broucku, kteri se nejspise zivi drevem z tramu a podlahy, vylezali take v noci a meli jsme jich plnou postel tak nevim jestli to pokousani nezpusobili oni.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2016
8.0

The hostel didn`t had any common areas, this looks like a hotel, what is good. We had stayed in a room that had a reform closed, what didn`t bothered us so much because we went out really early. They was so nice, we arrived early, just to let our bags, but they put us in the room without any charge, what was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2016
6.9

A atendente bem mal humorada. Não tem cama marcada, você deita onde quiser, sorte que estava vazio, se não, corria o risco de ter alguém dormindo na sua cama. Já fiquei em outros melhores em Praga, e pelo mesmo preço.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sty 2016
8.0

Private room was great had heaps of space, beds super comfy and shower was amazing! However the wifi was extremely unreliable. Great location so central as long as you don't mind the 5min walk into old town. It was a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Recepcjonistka jest bardzo miły i pomocny. Łóżka są w jakiś sposób związane tylko z białym obrusem, których tylko część materaca Bedeckt.ausstattung w kuchni jest proste (garnek / a pan i dania einwenig). Z lokalizacji, to oczywiście zależy od tego, gdzie chcesz być. Centrum lub słynny most, istnieje tylko kilka minut! Tak naprawdę do góry!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Sty 2016
8.3

BUENO: Internet, uso de computadoras e impresiones gratis. Staff muy amable. Excelente ubicación. MALO: Cocina no totalmente equipada. Camas sucias con animalitos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Gru 2015
6.0

Less of a hostel and more of a converted house. This leads to strange things like having no plug points and a shower that didn't really work. The staff were not very helpful or friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.