Hostelworld.com

Little Hanoi Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,868 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Little Hanoi Hostel Located at 48 Hang Ga, Hoan Kiem, Hanoi.
Little Hanoi Hostel
Vietnam
Hanoi Hoan Kiem District 48 Hang Ga, Hoan Kiem
88% 1868
21.0346670 105.8470560
Little Hanoi Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Kwi 2016
7.7

Location is great and a walking distance from the main sights. The dorm is quite dark and it's just by the kitchen so the staff starts preparing breakfast early morning which can wake you up easily. Bonus points for the security guy who helped us get to the bus station quite early (he even wrote us a note with instructions in Vietnamese in case we got lost!) as well as preparing some bread and jam breakfast for the road. Little things make a huge difference!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
30 Mar 2016
9.1

Best breakfast offer I got in Vietnam, including eggs, bacon, bread, rice, etc. Rooms were good and this is rather a hotel than a hostel so atmosphere is not the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.3

Friendly, very helpful, clean, decent breakfast, good location, but no place to meet other backpackers. Stayed there my first night in Hanoi and was a good start of my SE asia trip. Thank you little Hanoi Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2016
10.0

The staff here was exceptionally kind! They helped us organize our stay in northern Viet Nam! They noticed it was my birthday and even got me a cake. Definitely above and beyond normal hospitality. Shout out to Ann who was super helpful and kind!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2016
9.7

KIM WAS AMAZING! she was so helpful with everything. It was also a very clean, big bedroom with a nice bathroom that we stayed at. Would definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
27 Lut 2016
8.6

Schönes Zimmer, lecker Frühstück und immer frische Früchte, Tee und Kaffee kostenlos. Perfekte Lage, allerdings kein Hostel, in dem man andere Backpacker kennenlernt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
9.7

Ich hatte einen tollen Aufenthalt im Little Hanoi, ich war in einem Dorm, die Betten waren bequem und jeder hatte eine kleine Leselampe, das Frühstück war reichhaltig und lecker, die Mitarbeiter sind super nett und hilfsbereit und sprechen ein absolut perfektes Englisch, wie es mir in Asien selten untergekommen ist. Insgesamt kommt jetzt nicht die Hostel-Atmosphäre auf, aber ich war mit Freunden da, sodass ich nicht so darauf geachtet habe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2016
10.0

Very great stay, extremely friendly staff, and delicious breakfast. Walking distance to most sights and the old quarter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
10.0

Great beds, good location in old quarter, and best breakfast we have had in Southeast Asia. Also Dave will help you with anything you could possibly need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
9.1

Nice, cheap hostel located in Hanoi's Old Quarter. It was a good place to stay for a few nights. The only thing I felt was lacking was the atmosphere. It's part hostel, part hotel, and the common area felt more like a hotel lobby (decorations, seating) than a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.