Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Little Hanoi Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Lip 2017
9.1

The staff was very very friendly and so helpful! They go out of their way to organize everything for you. We definitely enjoyed our stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Cze 2017
9.4

We had a very nice stay, the receptionist David was a very nice and helpful man. Greets Nils and Marie

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2017
8.0

Propre et bon rapport qualité/prix. Le déjeuner à 2US vaut la peine. Certains membres du personnel sont sympathiques, d'autres non. On peut booker des activités soyez prudent les prix sont gonflés. Faire attention nous avons du payer pour une serviette qui était trop sale à leur goût.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2017
10.0

Absolutely the best hostel I have been. well organized, good staff and good facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
6.9

Bien placé dans la vieille ville et personnel adorable mais c est très bruyant, la chambre n était pas jolie la clim ne fonctionnait pas et quelques soucis dans la salle de bains

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
9.1

We enjoyed our stay in little hanoi hostel very much. It is in the middle of the turbulent old town and has the most amazing staff - incredibly friendly and turstworthy. They helped us for bookings, gave us tips and even let us in at 4am after our night bus trip back from Sapa. I can definitely recomend this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jenalen
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Kwi 2017
8.6

Really nice clean rooms. It is more a hotel than a hostel however - there's no common area and not many people around. Staff were very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
7.4

Really great staff couldn't be more accommodating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
10.0

I stayed here almost a month and had great time there with the staff. Ask David for tips to go around and street food, othetwise you can book his street food tour which costs only 25 bucks included luch or dinner and drinks. Especially they can arrange unique tour to Sapa where is less touristy than the other places... i will come back if everything is not going well with my pp. Million thanks Kim,David and Courage for your hospitality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2017
9.7

Un hostel ubicado no en medio del bullicio que tiene Bangkok pero a su ves cerca de las calles con las ambiente y sitios donde comer. Muy limpio y personal muy amable. Si buscas tranquilidad es el hostel ideal. Gracias !!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.