Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Little Hanoi Hostel Le Thai To

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Little Hanoi Hostel Le Thai To Located at 32 Lê Thái Tổ Street, Hoan Kiem, Hanoi.
Little Hanoi Hostel Le Thai To
Vietnam
Hanoi Hanoi 1000 32 Lê Thái Tổ Street, Hoan Kiem
86% 733
21.0273488 105.8510184
Little Hanoi Hostel Le Thai To
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Gru 2016
7.4

Wir hatten einen guten Aufenthalt, Preis-Leistung ist super, die Lage auch. Direkt am See am Old Quarter. Mitarbeiter waren auch alle freundlich, Zimmer sauber & ausreichend. Allerdings wollte uns der Host immer relativ aufdringlich Touren buchen. Wir hatten noch nichtmal eingecheckt, da hatte er schon rumtelefoniert obwohl wir nicht darum gebeten hatten. Würde es jedoch trotzdem weiterempfehlen. Von der Atmosphäre her eher spärlich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • lcastle123
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Gru 2016
8.9

Nice hostel, well located. Ideal for a few nights in Hanoi! Good breakfast with free coffee and tea and lots of fresh fruit! Helped arrange our tour to halong bay, but could have paid less if we went elsewhere which we didn't realise until after.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
9.7

Very friendly and helpful staff especially tour and transport booking. Located right in the heart of Hanoi. A lot of things to see in walking distance. Quiet. Good breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
10.0

everything works out really good... staff are very nice and helpful. calling taxi for us, which is much cheaper than we called.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
9.4

Wonderful hotel in the perfect location- close to the old town crazy, but not directly in it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • indahfsari4141
  • Indonezja, Kobieta grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
2 Paź 2016
8.0

I was informed to move to their other hostel due to renovation and they upgrade the room into bigger one. It was great include their hospitality and services since I need to informed some parties for the movement and they help me to contact them. However, I don't really like the location since street in hanoi are more like labyrinth to me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Wrz 2016
7.7

Perfect place to stay if you're looking for a place to sleep with zero atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Wrz 2016
8.9

L'hôtel est parfait pour passer un séjour en couple dans la capitale : chambre confortable, grande et propre. Le seul problème est l'insistance du staff pour la réservation d'une excursion pour la baie d'Halong avec eux.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

Su and her team were one of the best hosts we ever had! They were so amazingly helpful and friendly, we couldn't even believe it. The room was friendly, clean and had even enough storage room. The housekeeping cleaned the room and the bathroom (ensuite) every day. The breakfast was freshly made according to your wishes and they always had a range of fruits you could choose from - all day! If we are ever coming back to Hanoi, we will definitely stay there! Thank you for everything ;))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.