Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Little Bucharest Bar & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.1

I loved the crew there! Amazing people :) Location is perfect. Security wise is also really good (You have to have a code to enter the room section).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2017
6.6

geteilte Badezimmer und Duschen für Männer und Frauen welche größtenteils nicht mal abgesperrt werden können... sehr abenteuerlich. Die Lounge ist ein Witz.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
7.7

Lage top, mitten in der Altstadt. Daher aber auch recht laut nachts. Die Toiletten und Duschen sind verbesserungswürdig. Personal sehr freundlich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lut 2017
8.3

As good as you would expect for the price. Friendly staff, clean facilities, not too strict about noise, perfect location. Great hostel if you're here for the night life.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Lut 2017
10.0

Amazing experience in this hostel. The location is perfect, right in the old town, it wasn't noisy at all during the night, the rooms are very comfortable and spacious, beautiful views from the windows and great balcony where you can relax taking a look to the main streets. Clean toilets although there's only one shower in our floor (top floor) which is shared by men and women. The staff just awesome, very welcoming, helpful, kind and fun, as we all party together one night, STRONGLY RECOMMENDED

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lut 2017
8.9

What makes a hostel good is the atmosphere and the people. Yes it was pretty loud during the night, but with earplugs I didn't hear the music coming from the clubs outside anymore. Would recommend because of the location and the staff is super friendly and open.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • MrVolodymyrmelnyk
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sty 2017
9.4

Very cool Hostel in central part of Bucharest. Personal is very cool. Tnx for this days:) I'll come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sty 2017
7.4

Don't book room2 the beds are horrible but room4 is good. Also there is no hairdryer but the guys on the reception are super nice 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
20 Sty 2017
6.6

This is a party hostel - If you want to sleep between the hours of 12 and 5am this is not the hostel for you. Opposite the hostel is a very noisy club which is impossible to get any sleep. If you are going there for nights out - it shouldn't be a problem. The facilities were not always clean - the kitchen was dirty and ill-equipped and the bathroom/kitchen floors were not great. Bedding wasn't great either. Good location + Nice staff + Great price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sty 2017
6.6

Posizione centrale. Non molto pulito, specialmemte i bagni che non sono dotati di caloriferi quindi molto freddi. Letti scomodi. Personale solare e cordiale. Ci hanno formito una mappa e indicazioni per ristoranti e punti di interesse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.