Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Little Bucharest Bar & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 260 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.3
Little Bucharest Bar & Hostel Located at Smardan Street, Number 15, , Bucharest.
Little Bucharest Bar & Hostel
Romania
Bucharest 030075 Smardan Street, Number 15
83% 260
44.4318957 26.0999678
Little Bucharest Bar & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
6.6

Posizione centrale. Non molto pulito, specialmemte i bagni che non sono dotati di caloriferi quindi molto freddi. Letti scomodi. Personale solare e cordiale. Ci hanno formito una mappa e indicazioni per ristoranti e punti di interesse.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
8.9

I will book a room again for the next time in Bucharest!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
6.9

When I arrive on the 1st of January, the room was a mess, very dirty, a lot of stuffs in the floor, room mates making noise until 4am... and the showers are very uncortable, small place and very cold. The kitchen is really nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Gru 2016
6.6

Absolutely overrated. The hostel is not worth and 8.3. First of all there are codes to open the main doors of all floors, which everyone in the hostel has. After that, the rooms dont have key, so everyone can enter in every room. The only way to secure your belongings is to pay for a locker, where of course a big luggage doesnt enter. In the kitchen they almost no dishes and glasses. The heating in December was not enough and the rooms were freezing. However as a good point, location is great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Gru 2016
10.0

Lovely place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.6

Ostello nel pieno centro della città vecchia di Bucarest. Carino e organizzato. L'unica critica è per il bagno, una doccia per 8 persone è insufficiente, basterebbe una doccia in più. Tutto sommato, però, è un ostello molto bello e l'atmosfera giovanile e il personale è molto gentile e disponibile!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lis 2016
7.1

Sehr nette und hilfsbereite Ansprechpartner, die aber leider wenig an der nicht funktionierenden Heizung und dem unangenehmen Klogeruch im Bad ändern konnten:( Die Lage ist super ,besonders auch für feierfreudige Nachtbummler - Bukarest ist auf jeden Fall eine Reise wert!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
8.6

Very friendly and helpful staff! Location was great. Bathrooms were a bit dirty and not many toilets/showers for the amount of people on 1 floor. But otherwise pleased with my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lis 2016
9.1

Great hostel in a perfect location in the Old Town. We were only in Bucharest for one night but I'm sure we'll stay here again when we return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Lis 2016
7.4

The hostel was fine but when we stayed there someone was stealing food from the fridge. Interestingly, all the food stolen was vegetarian. More positively, the location of the hotel in the middle of the old town was excellent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.