Hostelworld.com

Lisbon Poets Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1897 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
9.4

Great hostel! Comfy beds and spacious common area. Very good breakfast and fast wifi, unluckily wifi didn't work in our room. Would stay again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

Everything was perfect! Would definitely stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
10.0

This place is really in the middle AND 5 meters from the metro, which I never used cuz everything's walking distance. The staff was really accommodating and sweet. Of course we stayed an extra 3 nights. They have a way better breakfast than most hostels. Would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2017
9.7

Friendly staff, perfectly located, tasty breakfast, chilly livin room, clean rooms - GREAT HOSTEL!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
9.4

Poets Hostel has a unique feel to it. I went traveling through Spain and Portugal, stayed in 5 hostels, and this one was the only one that had a majority of older guests (30-60 years old). That could be a great thing if you're trying to find a nice, laid back hostel. Staff at Poets was kind and helpful and the location was decent, but you'll have to do some extra walking. I didn't like the keys at Poets. They come on a lanyard, which I feel is easy to steal from your pocket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • LanderSV
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Sty 2017
9.1

one of the best hostels I have ever been. it has all you need, central location, really good breakfast, big common area, full equiped kitchen. the staff members are always willing to help you. I will definetly come back to this place if I come back to lisbon any time soon. thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
9.7

What a lovely place! It's right in the heart of the old center, therefore super central. The rooms are big, clean and espacially the common area is super cozy with all its couches and bean bags. It's the perfect place if you like it a bit more quieter, because the common area is more used for chilling and relaxing than for "partying" and getting in touch with others. And wait until you see the breakfast that's included! They even have cake! I'd definitely stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Perfect if you want to be in the center of the touristic parts of the city and have a comfortable place to retreat to! Mellow vibe and great common area with a big, well maintained kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
9.1

O had the best time in this hostel. They had an awesome living room, a great kitchen and the breakfast was very good. The rooms were comfortable and the best thing was the location, in the very heart of the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • DamiUy82
  • Urugwaj, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Gru 2016
10.0

De los mejores hostel que me he quedado. Personal amable, desayuno por encima del promedio, incluso mejor que algunos hoteles. La ubicación es excelente. Lo recomiendo sin dudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.