Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Poets Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,836 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Lisbon Poets Hostel Located at Rua Nova da Trindade, nr.2 - 5th Floor, Chiado, Lisbon.
Lisbon Poets Hostel
Portugal
Lisbon 1200-302 Rua Nova da Trindade, nr.2 - 5th Floor, Chiado
93% 1836
38.7107259 -9.1423040
Lisbon Poets Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Sie 2016
9.1

Great hostel! I recommend it to anyone visiting Lisbon!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
8.9

Great location, nice lounge area, friendly and helpful staff, good beds, clean and non-stuffy, non cramped rooms. Nice that breakfast has fruits, rest is standard. Main down side was the shower room has none or very weak ventilation which makes it slightly unpleasant. And has a bit of sewage smell, maybe coz it's hot humid summer time. Some kind air freshener would be nice. Twice in my 3 nights stay that they ran out of TP, would be nice for a tighter up keeping.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Very cool place, nice philosophy, especially the facilities and cleanliness of rooms/beds are great. Also perfectly located in the centre, with the disadvantage that it's noisy until deep in the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2016
9.1

El hostal ed precioso, la ubicación es ideal (cerca de todo y de los principales transportes), la sensación de seguridad es total, la consigna es grande, el desayuno muy bueno, es tranquilo y el ambiente es internacional agradable. Por decir algo a mejorar sería el calor que hace en la habitación, aunque era soportable, y la falta de enchufes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
9.4

Great stay! Friendly, helpful, easygoing staff. only complaint the lighting. was kind of dark in certain areas like reception, for looking at maps, dealing with payment, etc. was pretty hot the first 3 days I was there so those nights were not so comfortable as there is no AC. something to consider. otherwise clean, modern, great location, very relaxing atmosphere, comfy beds/pillows. didn't lack for anything really! roommates changed several times but it was seamless. highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
8.6

Bonne auberge, très bien située. Personnel et ambiance général sympathique. Je la recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2016
9.7

Great hostel. Everything is clean and the staff were really helpful. I didn't do any of the group activities but seemed like a good atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
9.1

Mi estadía en el hostel fue excelente. Ninguna queja, el personal es muy atento y muy servicial. La ubicación es buena! Creo que siempre hay que mejorar, así que por eso no le doy más puntos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lip 2016
9.7

Excelente localização, prédio estilo tradicional, mas com elevador, grande e funcional sala coletiva (living room) e suporte para turísmo na cidade. Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Lip 2016
9.4

Superbe auberge très bien placée pour prendre bouger dans le quartier très animé. Et pour en sortir, le métro et le tram sont juste à côté! Le personnel est très sympa et n'hésite pas à rendre service (10 centimes l'impression de nos cartes d'embarquement contre 40€ à l'aéroport, bagagerie gratuite même après le check out pour toute la journée jusqu'à 2h du matin, heure à laquelle on repartait, et même le night qui a accepté que l'on prenne une douche le soir avant de partir avec

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.