Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Poets Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,878 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,878 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Lisbon Poets Hostel Located at Rua Nova da Trindade, nr.2 - 5th Floor, Chiado, Lisbon.
Lisbon Poets Hostel
Portugal
Lisbon 1200-302 Rua Nova da Trindade, nr.2 - 5th Floor, Chiado
93% 1878
38.7107259 -9.1423040
Lisbon Poets Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • katyensch9060
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Lis 2016
9.4

I really had a great stay at Lisbon Poets, the place is ideally located right in the centre near everything that's awesome, and right by a metro stop to reach the rest of the awesomeness! And the hostel is so nice, colourful, and cosy, the rooms were warm and comfy, bathrooms fine. And there's cake for breakfast!!! But what really made it for me was the staff, such lovely and helpful people. Courtney especially gave me such good advice and generally inspired such a love for the city! Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
10.0

Tienes todo lo necesario para sentirte como en casa. O al menos eso me pasó a mi. Cocina, duchas y dormitorios limpios y ordenados! geniales. Personal amable y dispuesto a ayudar. La sala de estar es muy acogedora y la localización del Hostal es muy buena. Fácil acceso a metro, tram. Súpermercados cerca. Lisboa magnífica!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
8.6

Poet's is well located, close to subway and town centre. Staff were friendly and helpful. Offers a good breakfast. Will return.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.4

Wonderful time, service, and over all, good staff. Unforgetable time and we ll always remember that time in lisboa in your hostel!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
10.0

Fantastic ! perfect in every aspect . Very clean , freindly staff nice breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lis 2016
10.0

Really satisfied

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sundial178204
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
30 Paź 2016
10.0

I have been several times at Poets in Lisbon as well in Porto. It's all great! I definitely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
9.1

amazing hostel with good atmosphere and really big rooms! Do eat at the hostel when they offer dinner, it was so yummi and only 10euros. the only thing is that it can be a bit loud because it's so close to the main street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Paź 2016
10.0

The location alone is amazing! I was able to walk to everything. Definitely sign up for the dinners as they were very tasty and a great way to meet people. Overall had a great stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Wrz 2016
8.9

Muito bom. Optima Localização, a melhor de Lisboa na minha opinião.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.