Hostelworld.com

Lisbon Poets Hostel Privates

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 395 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 395 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
Lisbon Poets Hostel Privates Located at Rua Nova da Trindade, nr. 2 , 5th floor, 1200 Lisbon, Lisbon.
Lisbon Poets Hostel Privates
Portugal
Lisbon 1200-302 Rua Nova da Trindade, nr. 2 , 5th floor,, 1200 Lisbon
95% 395
38.7106632 -9.1423308
Lisbon Poets Hostel Privates
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.1

Un hostal céntrico, justo delante de la parada de metro Baixo-Chiado. Limpieza impecable y la habitación privada que reservé es muy espaciosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias!

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Absolutely loved our stay. The staff was super friendly and helpful with restaurant recommendations as well as easy ways to get around town. The location of the hostel is perfect- easy to walk pretty much anywhere- and there is a metro stop right on the corner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much!

  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Maj 2016
9.7

Lovely spot in the centre of the shipping district. The metro is right outside so you can get everywhere easily! Lovely staff!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your review! Hope to see you soon!

14 Maj 2016
8.9

Fantastic location, very close to public transport and in the heart of bairro alto. I booked the study, which was huge, quiet (as far as it gets quiet on that location) and with all the conveniences. Would def go here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review :) Se you next time!

  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.7

I really enjoyed staying in this hostel. We had a private room, which was really comfortable and spacious. The bathrooms were clean and spacious too. Lovely common room and modern kitchen. Breakfast was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much :)

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.7

Das Poets Hostel kann ich nur empfehlen. Die Lage ist einfach super. Tram, Metro etc. alles liegt direkt vor der Tür!! Die Stadt ist zu Fuss super leicht zu erkunden. Lissabon ist eine tolle (Alte)Stadt, mit schönen Plätzen zum verweilen. Die Anzahl an Restaurants ist riesig. Insgesamt gibt es dort viel zu sehen. Mein gebuchtes Einzelzimmer war sehr gemütlich eingerichtet. Ich habe dort geschlafen wie zuhause :) Kleiner Nachteil: Das Zimmer war etwas hellhörig. Dies störte nachts jedoch nicht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Maj 2016
10.0

Great. Amazing free breakfast. Helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bośnia i Hercegowina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

Great hostel, will probably back to it again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We're glad that you enjoyed it and we hope to see you again someday!

30 Kwi 2016
9.7

Lisbon poets hostel made us feel at home. We loved it and were slightly sad when our stay ended! Special shoutout to Laura and Pedro for being so helpful and welcoming. The room layouts were great, hallways were calm, and bathrooms were clean. The pub nights are a MUST! The hosts make you feel like you're out with a group of old friends and introduce you to some cool hidden bars. The location is well serviced and walking distance from all major attractions in the old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
8.9

The Lisbon Poets Hostel is a great hostel in the middle of the city. You have everything you need around at you can walk to the major places of interest. The staff is nice and helpful, there is a huge living room to use and a kitchen. I missed the free food section though. My room had a window to the street which made it a little noisy but it was ok. Overall a great stay and I'd definitely come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.