Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Poets Hostel Privates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 421 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 421 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Lisbon Poets Hostel Privates Located at Rua Nova da Trindade, nr. 2 , 5th floor, 1200 Lisbon, Lisbon.
Lisbon Poets Hostel Privates
Portugal
Lisbon 1200-302 Rua Nova da Trindade, nr. 2 , 5th floor,, 1200 Lisbon
94% 421
38.7106632 -9.1423308
Lisbon Poets Hostel Privates
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

Lisbon Poets is simply great! Beds are nice, stad is super friendly, livingroom and kitchen are well equipt and cozy. We booked an extra night and would have booked one more if it want fully booked already. This place will make your visit to Lisbon even better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Wrz 2016
9.7

The best location in Lisbon! Right near metro station (opposite it) and near all the cool bars. First ac I've had which was amazingggg. Staff are helpful, common room cool and kitchen good. I've already booked more nights at the end of my stay in Portugal :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jansupertramp
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

A huge thanks to the Poets Hostel Crew for great recommendations, good laughs and the super friendly and familiar atmosphere. Special thanks to Sam for an unforgettable beach tour...and I'm sorry Mosh (I hope thas how you writte your name ;), but we will make it to the pub crawl next time. Promised! Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
9.7

Atmosphère génial!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
9.1

Todo bien recimendable 100% ;-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

Comfortabel, clean, perfect location, absolutely recommendable, good service. Only the breakfast should be extended. It ends at 10 am which is not ideal for long sleepers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
10.0

One of the best places for getting the best impression of Lisbon. On the fourth floor was very quit, on the fifth floor we had a good dinner with sangria, in the street there were many people, live music and hocus-pocuses and best coffee in coffee bar A Brasileira on Rua Garrett 120. Quite near there is a metro station and a stop of best tourist's Lisbon tram №28 and many other attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lip 2016
10.0

i can totally recommend this hostel! everything was great :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
9.4

I stayed in the private room, it was nice and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.4

Bon acceuil Wifi fonctionne tres bien Petit dej copieux offert Etablissement propre Chambre sympa, spacieuse et confortable Hotel au pied du metro!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.