Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Poets Hostel Privates

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 432 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
Lisbon Poets Hostel Privates Located at Rua Nova da Trindade, nr. 2 , 5th floor, 1200 Lisbon, Lisbon.
Lisbon Poets Hostel Privates
Portugal
Lisbon 1200-302 Rua Nova da Trindade, nr. 2 , 5th floor,, 1200 Lisbon
95% 432
38.7106632 -9.1423308
Lisbon Poets Hostel Privates
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Sty 2017
9.4

We really enjoyed our stay. The staff were very friendly and helpful. The breakfast was basic, but we didn't need much anyway. The location is great. Easy to get to and from the airport, close to the shore, shops, cafes and restaurants. We would definitely recommend this one!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
8.3

Good hostel! Great location and very clean. The private room ensuite was basically a nice little hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
10.0

Estuvimos en la habitación privada con baño compartido. El hostal está muy céntrico, lo que permite salir a dar una vuelta a cualquier hora. Aún estando en pleno centro hay muy buen ambiente y silencio. El desayuno incluido está bien, la cama muy cómoda y el personal muy simpático. ¡Lo recomendamos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
9.4

Excelente. Las habitaciones individuales son amplias y muy cómodas. El desayuno es muy bueno! En general me volvería a quedar en este hostal sin pensarlo. Ademas de que la ubicación es perfecta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
10.0

Perfeito ! LocalizaçÃo excelente e ambiente super agradável! Um dos melhores hostels q já me hospedei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
10.0

Je suis très contente d'avoir séjournée dans cette auberge de jeunesse pour mon anniversaire. Premièrement elle est super bien située, juste à côté de Baixa Chiado, très pratique car il y a le tram, le métro et plein de magasin. L'avantage également c'est que c'est à 10 mn à pieds de la station Rossio pour aller prendre le train pour Sintra ou à 1 station de Cais do Sobre pour aller à Belem ou Caiscas. Deuxièmement car rapport qualité prix c'est vraiment top,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
7.1

Die Lage ist hervorragend , das Personal war freundlich und zuvorkommend. Leider scheinen einige der , überwiegend jungen, Gäste die Grundregeln des menschlichen Zusamenlebens nicht begriffen zu haben. Es wurden zu allen Tag und Nachtzeiten z.B. mit den Türen geknallt oder pubertäre Streits ausgetragen. Auch mit der Benutzung der Gemeinschafts WC´s schienen einige ihre Probleme zu haben. Alles Dinge, wofür das Hostel oder das Personal grundsätzlich keine Verantwortung trägt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
10.0

Lisbon Poets is simply great! Beds are nice, stad is super friendly, livingroom and kitchen are well equipt and cozy. We booked an extra night and would have booked one more if it want fully booked already. This place will make your visit to Lisbon even better.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
4 Wrz 2016
9.7

The best location in Lisbon! Right near metro station (opposite it) and near all the cool bars. First ac I've had which was amazingggg. Staff are helpful, common room cool and kitchen good. I've already booked more nights at the end of my stay in Portugal :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jansupertramp
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

A huge thanks to the Poets Hostel Crew for great recommendations, good laughs and the super friendly and familiar atmosphere. Special thanks to Sam for an unforgettable beach tour...and I'm sorry Mosh (I hope thas how you writte your name ;), but we will make it to the pub crawl next time. Promised! Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.