Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Old Town Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1566 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1566 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Sie 2017
8.3

Great little hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Sie 2017
9.7

Excelente Hostel! Maria y João excelentes personas siempre prontas a ayudar!!!! Gracias totales...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Lip 2017
8.0

Everything OK. Cool Staff and the place is really good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2017
10.0

We had the BEST time here. Beds are super comfy, everything is clean and the staff are so so beautiful!! Would highly recommend! If you want to party, you can. If you want to chill - it's perfect. Just overall a great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
10.0

My stay at Lisbon Old Town hostel was awesome. First of all, the location is great! Baixa Chiado neighborhood is lovely and safe. You have plenty of restaurants (traditional food, Fado music, cheap prices...) and nice places to have a drink or go dancing. Two main train stations (Cais do Sodré and Rossio) are 10/15 minutes walk away. Then, the hostel itself is really good. The staff is friendly and nice, the rooms are clean. The kitchens and common areas are great. IT WAS AMAZING !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Serbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
10.0

I stayed in Lisbon for 6 days. I fell in love with the city and the people. Almost everyone speaks very good English and is generally very helpful. The hostel stuff was no different...very nice people working there. Breakfast included was great and keeps you full for long. They also organized some dinner parties at their own expense! I was absent as I wanted to see the most of the city but that tells you how wonderful the hostel owners are. Highly recommended. See you again Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
9.1

Great, recommendable place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

This hostel will make you feel at home ! Its team is just so welcoming and helpful that you feel like you form part of a big family!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2017
9.1

The best hostel I ever stayed in :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2017
9.4

The whole staff here are amazing and super friendly. Special shout out to Joao who is the Lisbon guru and could quite easily plan your whole week here for you. Different activities/events and common areas make it a great place for solo travellers to meet new people. I'll definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.