Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 3,728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 3,728 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Lisbon Lounge Hostel Located at Rua de Sao Nicolau, 41st, , Lisbon.
Lisbon Lounge Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-547 Rua de Sao Nicolau, 41st
95% 3728
38.7104162 -9.1368739
Lisbon Lounge Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Sie 2016
10.0

Really great hostel. Very clean and seemed to attract very friendly people who would always engaged in conversation on meeting. Helpful staff and a cool, modern, arty atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
9.4

Colazione buonissima! Camere belle! Posizione ottima

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.7

Super hostel Sans doute le meilleur que j ai fais. Je ne peux que le recommander

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
19 Sie 2016
10.0

Best Hostel in Lisbon. Join the Dinner, the Pubcrawl and the Tour to Sintra... It is worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Sie 2016
10.0

Fantastic hostel!! Do yourself a favour and sign up for the dinners they are delicious and a bargain!! Also super social!! I also did the fado tour and would recommend it, great night out!! Very clean hostel, great beds and in a great location!! Staff were very helpful and overall great hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
9.7

Pleasant stay with this hostel. My only problem would be that the dorm lights were abit dim.. And the lack of air conditioning as the fan was not working THAT well. Other than that, the staff were nice and helpful. Bathrooms were clean. Powerpoints per locker.. Laundry was somewhat expensive, but it included wash, dry and folding. Location was right in the City.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • spazzy579638
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Sie 2016
9.1

The hostel was beautifully designed and in a great location. Staff were pleasant. I did feel like there wasn't much connection once you'd checked in. I found out there was stuff going on after it had happened.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
10.0

Excelente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
6.9

correct, mais j ai du changer de chambre pour chaque nuit et ai du faire le check out comme un nouvel arrivant ce qui a du modifier mes plans de la journee. Ensemble correct, le personnel et pas beaucoup a l ecoute, j ai vu mieux, c est surtout l emplacement qui est bien. Les chambres mixtes ne sont pas toujours pratiques

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
10.0

I have absolutely no bad words for my stay in Lisbon Lounge Hostel in Lisbon. Also i would like to mention that all the receptionist were great, their willingness to help me with any questions i had was something i don't find every day. Thanks for everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.