Hostelworld.com

Lisbon Lounge Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 3892 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 3892 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

nothing more to say rather than AMAZING!!! Our walking tour guides Marco and Hugo were funny and informative! I will totally recommend the hostel to everyone goig to Lisbon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
10.0

It was amazing!!!! Its a beautiful place, best location. And The service is great, people aré so niceeee!! Loved it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

Great place located in the middle of the city providing easy access to all the sights. Offers numerous activities for you to do, including day trips out of the city to Sintra and other locations. The rooms are nice and have secure space where you can fit all of your luggage. Yhe beds were comfortable and the facilities were well maintained. Lounge areas are nice to relax in and the staff are really friendly, remembering my name and greeting my whenever I entered the reception area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
8.9

I enjoyed my stay at this hostel, but a major downer was that it was like a ghost town! Barely any others around, so it had a super antisocial vibe unfortunately. But everything else was great! If it had a more social atmosphere I would have given them a 10/10.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
9.4

Amabilidad, zonas comunes agradables, baños limpios y no masificados, perfecta ubicacion. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
10.0

Me alojé por segunda vez. Hostel altamente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
10.0

房間寬敞十分舒適!浴室也很乾淨!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.0

Sehr zentral gelegen und sauber. Freundliche sehr hilfsbereite Mitarbeiter. Im Zimmer war leider weder Bügel noch Haken, so dass man auch kein Handtuch trocknen konnte. Ansonsten sehr zu empfehlen - Preis/Leistung ist Klasse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
14 Sty 2017
8.9

Really nice stay, immaculately clean, staff were helpful and friendly. Low season so not so many people around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
10.0

Bellissima struttura, proprietari cordiali, ottimo prezzo e posizione

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.