Hostelworld.com

Lisbon Lounge Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 3,630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 3,630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Lisbon Lounge Hostel Located at Rua de Sao Nicolau, 41st, , Lisbon.
Lisbon Lounge Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-547 Rua de Sao Nicolau, 41st
96% 3630
38.7104162 -9.1368739
Lisbon Lounge Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Cze 2016
10.0

Tiene una ubicación inmejorable, la gente es super amable y te ayudan un montón. Los baños son compartidos, pero están limpios y tiene buenas duchas. Las camas cómodas. El desayuno está bastante decente. Todo genial, seguro que volveremos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2016
10.0

Stayed in many hostels thoughtout the world and have to say, I was pleasantly suprised how great this place was. So clean, daily and night activities. Room was on the top floor and the place has no lift but it keeps you fit 💪. 24hr reception, kitchen was huge. Rooms have a balcony as well. 100% will be returning. Thanks guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
10.0

The place is amazing and clean, the location is the best its really great, walking distance to everywhere and in the city center, the service is great! I would definitely go back and stay there!!! This is the beat option in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Cze 2016
10.0

Awesome place! Great breakfast, really clean and comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

Amazing hostel! Super friendly staff and with free breakfast :) my friends and I loved our stay here and wished it was longer than one night!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
10.0

Great value for great hostel near most activities, metro and river. Stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Cze 2016
9.1

very friendly staff and an excellent cook :D!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

Dieses Hostel rockt!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
10.0

My friends and I are currently studying abroad in Madrid and decided to head to Lisbon for the weekend, and we are extremely happy that we did. Sophia and the rest of the staff at Lisbon Lounge Hostel provided us with everything we needed to make our stay as comfortable as possible. The facilites were all very clean, the beds were comfortable, and the location was perfect for where we wanted to go. Take advantage of the activities Lisbon Lounge offers, especially the Fairy Tale Tour!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
9.4

Une très jolie auberge à la décoration très soignée, les chambres comme les parties communes sont très propres et le personnel dévoué. Rare et donc remarquable le petit-déjeuner est top (crêpe et omelette maison en plus du pain frais et autres). Par contre les chambres sont un peu bruyantes (bruit de la rue très présent jusqu'au 4e étage, bruits de porte et de conversation dans l'hotel. Dommage !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.