Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 4135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 4135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • soledadmarton4054
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
10.0

Muy buena estadía. La atmósfera muy buena, limpio y tienen actividades divertidas como tours guiados. El desayuno es muy rico, con panqueques.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

Great hostel! I was traveling alone and I was a bit nervous, but the staff and the offer of tours and activities were quite helpful. The rooms are good, I liked the big lockers and the conditioner air. Everything was clean and the breakfast was fair enough. The location is perfect too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2017
8.3

The facilities are really clean, the rooms are really big and the bathroom are nice. Although, there should really be an age limit... there were families, young children and adults which is not the best in a HOSTEL.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Lip 2017
10.0

Habitacion muy amplia con grandes taquillas con llave. Baños grandes y limpios. Desayuno incluído y muy rico (había crepes). Muy céntrico. Bar con buenos precios. El mismo hostel ofertaba tours,actividades etc. Personal amable. Totalmente recomendable, si volvemos a Lisboa volveremos seguro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Lip 2017
10.0

This hostel was amazing! Free breakfast cooked by the lovely cleaning ladies, heaps of tours and social activities to be joined organised by the friendly staff, and delicious 3 course dinners cooked by their chef for a bargain 10 euro with free wine and great company! Rooms and communal bathrooms were spacious, clean, and rooms had aircon. 10/10 am keen to return, would definitely recommend the dinners as a great way to try the local cuisine and make friends! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
9.4

I loved this place. It was so fun to be at and the staff were always helpful. I wish I could've stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
9.4

Clean, great atmosphere, friendly staff, great location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Lip 2017
10.0

No doubt this was the best place I stayed in Spain and Portugal. The hostel offers an excellent free breakfast, dinners for 10€ with wine and multiple day trips. The common area/bar is a great place to chill and meet people. The staff is friendly and warm and willing to help you any way they can. I left my bags after checking out all day and when I returned they even let me stay and charge my phone before heading to the airport. 110% reccomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

My stay at the Lisbon Lounge Hostel was absolutely perfect! The location was great, the staff was amazing and the hostel was very clean. I would definetely recommend the Lisbon Lounge Hostel if you're looking for a cheap, but good hostel in central Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mfearer94
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Lip 2017
10.0

Perfect hostel!! Absolutely no complaints from me!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.