Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 3,770 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 3,770 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Lisbon Lounge Hostel Located at Rua de Sao Nicolau, 41st, , Lisbon.
Lisbon Lounge Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1100-547 Rua de Sao Nicolau, 41st
95% 3770
38.7104162 -9.1368739
Lisbon Lounge Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • srdjan81
  • Serbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
20 Wrz 2016
8.6

Realy clean and spacious, but for some reason it felt a bit cold. Wifi was weak at.the fourt floor, breakfast was all right but nothing special. Sintra tour is a great value for 40 eur

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
10.0

muito bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Wrz 2016
9.7

Bonito, bien ubicado y personal muy amable.super recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.9

The hostel has s good location ( close to Rua Augusta) rooms are clean and the interiors feature sm cool design. Friendly and helpful staff they let me change my reservation last minute and kept my rucksack even if I wasnt staying with them the day after. Only things that could be improved are the lockers as I think it s always better to be able to use ur own personal locker instead of just the key they provide. Also breakfast could include some eggs/ veg option but still lovely place :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
10.0

Hostal de calidad con un personal re buena onda. La calidad de un hotel con las ventajas de un albergue. El desayuno vale la pena y todos los espacios comunes son acogedores y cómodos. Lo recomendo para cualquier persona de paseo en Lisboa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
10.0

Friendly and welcoming hostelike with clean rooms and lots of communal space. Great range of organised activities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
10.0

O hostel é maravilhoso, a equipe muitíssimo atenciosa, café da manhã ótimo, banheiros sempre limpos. A localização é excelente mesmo, muito central, perto de duas estações de metrô e de paradas de ônibus. Confesso que receava em ficar em hostel, foi minha primeira experiência e recomendo muito! Você se sente confortável e à vontade, apesar de estar com pessoas estranhas. Minha mãe tem 50 anos e também adorou! Enfim, só posso deixar elogios :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
9.4

Nice hostel in the center of Lisboa. Beds are fine and rooms very clean. Thnx for the pleasant stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

People aren't lying when they say it's the best hostel they have ever stayed at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

absolutely nothing negative to mention. Great dinner offered every evening; very clean; friendly people; it was a pleasure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.