Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2922 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

First hostel experience and it was seriously amazing! Would recommend to anyone heading to Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
10.0

THIS IS NOT A HOSTEL!!! It is your best friend's place in Lisbon. An oasis full of great people, friendliest atmosphere and great vibes. We spent only 3 days there, but when we were leaving, we felt sad, like if we had to leave our dear friend. This place goes by far the biggest extra mile that I've seen at ANY OTHER hostels in the entire world. That is all thanks to their staff which is incredibly friendly and polite and treat you like you've known each other for long time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
9.7

Uno de los mejores Hostels en lo que me he quedado. Desde el inicio me sentí como en casa. El desayuno es súper completo y rico. La ubicación es la mejor. El staff es muy copado. Cuando vuelva a lisboa repito Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Das Hostel hat eine Top Lage mitten in der City und relativ einfach zu finden. Als wir ankamen wurden wir herzlich begrüßt und es wurde eine kurze Einweisung gegeben. Die Zimmer waren sehr gut ausgestattet und hatten sogar ein Schließfach für jeden Gast auf dem Zimmer. Die Sauberkeit der Zimmer sowie der Sanitären Anlagen waren nicht zu beanstanden. Wir kommen definitiv wieder!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tonytony88
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
8.0

리스본 다른 호스텔에도 머물렀지만 이호스텔도 훌륭하다. 하지만 바로전 호스텔 직원들보단 쪼금 덜친절한거? 남자직원들. 불친절까진아니다. 그리고 아침식사는 여기가 좋았고 시설또한 좋다 불편했던건 짐넣는칸이 작으면서 깊고 침대벽쪽에 틈이있어 물건이 빠지는게 흠. 그리고 샤워장배수 조금 안되는거 방안에는 여름이면 더울거같다 에어컨이 보이지않음. 그외는 대부분만족 수건주고 한국어가이드맵은 신의한수!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Lut 2017
10.0

it is one of the most perfect hostels i have ever seen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • EUNBN
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Lut 2017
10.0

깨끗하고 넓어서 좋았습니당 우간가 우곤가 편하게 해주려고 말 걸어주시고 프렌들리했어요. 화장실이랑 샤워실이 공용이었지만 딱히 불편함을 느끼진 않았구요. 잘 있다 갑니당~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.1

Lisbon Destination Hostel was an incredibly beautiful and accommodating hostel located in one of the best locations in Lisbon. I would highly recommend staying there!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
9.4

Really great location, perfect for traveling in groups or solo. Staff were very accommodating and always happy to help! The rooms were very clean and spacious with electronic lockers. Free breakfast every morning was also great. Would go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Sty 2017
9.7

호시우역 안에 위치하기 때문에 근교여행시 편합니다. 한국인들이 정말 많아서 (아침먹으러가면 반은 한국인 반은 외국인) 한국어로된 가이드맵도 주고요, 소맥도 팝니다 ㅋㅋ 아침도 괜찮았고 호스텔 커먼룸이 이쁘게 되어있어서 그냥 나가 앉아 있기도 좋습니다. 직원분들도 친절했고, 침대도 커텐이 정말 잘되있어서 혼자 시간갖기도 좋았습니다. 아 2층침대를 썼는데 사다리가 제가 본 2층 침대중에 제일 좋았습니다...ㅋㅋㅋ...굳이 단점을 꼽자면 1.샤워실이 공용이라는거(화장실은 따로있습니다) 2.사물함이 자동으로 잠기는 시스템이라 좀 귀찮았다는점(자물쇠가 필요없다는 장점)... 굳이 꼽자면...ㅎ.. 아 수건도 공짜로 빌려줍니다. 가맹호스텔(?)이 많아서 호스텔 투어?가 잘 돼있습니다. 저는 fado투어를 했는데 좋았지만 가격이 좀 비쌌어서..그래도 좋았어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.