Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 3025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 3025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
9.4

Great hostel! The staff were all very helpful and friendly, and location is right in the centre of town. Very easy to walk to the nightlife area of Barrio Alto, or down to the water and Alfama (Old Town). If you are going to do a trip to Sintra you can get the train from right on the doorstep to the hostel which makes it super easy. All beds have lockers with swipe cards too so security is top notch - would definitely come and stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
8.6

Wir hatten zu dritt ein Familienzimmer mit eigenem Bad. Gute und saubere Ausstattung für ein Hostel. Perfekte Lage. Besser geht's nicht. Sehr freundliches Personal. Das Frühstück ist für ein Hostel völlig in Ordnung. Einziges Manko: in unserem Zimmer gab es keine direkte Frischluft Zufuhr und auch keine Klimaanlage lediglich einen Ventilator. Aber wer nicht so anspruchsvoll ist wird sich in dem Hostel sehr wohl fühlen. Wir würden aufjedenfall wiederkommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2017
10.0

Phenominal phenominal staff. Relaxed resourceful and helpful. Very Zen and happy feel to the open concept plan. Lots of plants and light. I loved it the most.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2017
5.7

호시우역 바로 위에 있어서 위치는 좋음. 10인실 사용했는데 에어컨이 없고 호스텔 전반적으로 시원한 곳은 아니었음. 하루는 저녁시간에 호스텔 전체가 정전되기도 함. 호스텔 출입은 벨을 누르면 안에서 직원이 열어주는 방식이었음. 조식은 그리 좋은 편은 아님. 가격대비 좋진 않다고 생각됨.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Cze 2017
8.9

The best of the hostel is the location and the stuff, they are really friendly and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Cze 2017
9.7

Excelente ubicacion y are de usos comunes. Super luminoso. Personal agradable y siempre muy limpio los baños. Solo deberian incorporar mas duchas y aseos para hombres y mujeres. Achicar un poco los q estan y agregar mas aseos. Pero super recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
10.0

Melhor Hostel em Lisboa. Excelente localização num prédio histórico. Os funcionários são todos muito gentis. Hugo sempre muito prestativo. Fica próximo a vários pontos turísticos. Há mercados e muitos restaurantes em torno. Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
9.1

Super sejour merci encore

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
9.7

Absolutely exceptional hostel. The location is incredibly central, with amazing windows in the rooms that overlook the gorgeous city. The facilities inside the hostel were great as well. The showers had multiple heads, great temperature control, and were constantly clean. The central hangout area was awesome. They even had an industrial fan with mist for hot days when the a.c. wasn't enough for some. Staff had great recommendations and planned events. I'll be returning ASAP, w/ friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

The best hostel I've stayed at! Fantastic location, really nice common room and kitchen, comfy beds and everything you'd expect in a decent hostel, they even have card lockers by every bed! Staff are amazing and will do anything to help, always offering ideas on places to go and things to do/see. The hostel is great but what really makes it special are the staff, Pedro was awesome and couldn't have been more helpful. I will definitely be recommending this place to friends travelling to Lisbon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.