Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
Lisbon Destination Hostel Located at Rossio Train Station, Second Floor, Lisbon.
Lisbon Destination Hostel
Portugal
Lisbon 1200-160 Lisboa Rossio Train Station, Second Floor
95% 2759
38.7144053 -9.1408503
Lisbon Destination Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Wrz 2016
10.0

Recomendo o hostel. Funcionários extremamente atenciosos, ótima localização e um ambiente super aconchegante, além de um ótimo valor levando em conta todos estes pontos a favor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
10.0

Really enjoyed my stay here.. would highly recommend this hostel to anyone. The breakfast was delicious and rooms were spacious and very safe. The only thing i could think of would be darker curtains in the rooms to help keep light and heat out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.7

Best hostel I've been to so far. Great location. Great value. Movie room, trampoline, table tennis, pool table, very clean, great beds, great breaky, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
10.0

This hostel was so cool! it looks exactly what it looks like in photos which is not always the case with hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
10.0

Very good stay in this establishment. I recommend it, it's a quiet and very well placed place. The common room is very pleasant and green. The staff always here for you. The breakfast is amazing ( specially the pancakes) , the bedroom was great. Really nice place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2016
10.0

Amazing place in everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Excellent hostel. Great location, super friendly staff, comfortable and clean rooms. The free walking tour was also very helpful and informative. Definitely would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
9.7

Beautiful hostel, the pictures don't lie. I only stayed for one night but reception was so kind and accommodating. They even let us have breakfast for the people who were leaving early. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
8.6

Leuke tijd gehad hier! Vriendelijk personeel, top locatie!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2016
9.7

Amazing hostel in an amazing city. Being located inside the Rossi train station couldn't be better- easy to hop on a train to sintra or explore the city! Couldn't have enjoyed my stay more.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.