Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 3099 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 3099 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
10.0

地點太棒了,就在車站旁邊! 漂亮的大廳完全適合玩回來的時候放鬆休息的地方 早餐也很好吃唷~~~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
9.7

Such a cool place! Great rooms, heaps of in house activities (pool table and piano). If you're looking for a party hostel then this isn't it, but it's a lot of fun and it's an amazing location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Sie 2017
10.0

Einfach eines der besten und schönsten Hostels in denen wir jemals waren! Man ist mitten in Lissabon, erreicht alles zu Fuß, das Frühstück ist ein Traum, und das Hostel wunderschön. Die Mitarbeiter helfen einem wirklich mit allem. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2017
8.6

1인실에 묵었는데 위치는 기차역 안에 있으니 호시우 광장과도 가깝고 보안도 좋았어요. 직원들도 친절하고 헤어드라이어도 빌릴 수 있고. 저는 못 먹었지만 아침에 핫케이크 굽는 냄새가 너무 좋더라구요. 다만 가격이 조금 비싸지 않았나 싶어요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • SluggerGonzo
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

유일한 단점: 밖이 꽤나 시끄러워서 잠잘때 고생함.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2017
9.1

The hostel was great. Clean rooms, friendly staff and an excellent location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.7

Thank you. This was very good experiece staying in your Hostel. The only thing that was a bit disturbing was air condition set up to cold. After my request it was adjusted. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hugobla4557
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Lip 2017
10.0

Easily one of the best hostels I ever stayed in. Located inside of a train station (Rossio). They have lots of activities, a great common room and kitchen, knowledgable staff. A great place to meet other travellers. The only downside is, if u can say so, that it takes a bit of organisation to enter the hostel after one am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
10.0

Très apprécié mon séjour! l'hostel est près de TOUT! tout se marche bien et les trains sont près. Très bien isolé, on entend pas les autres chambre ni les trains. Très bon petit déjeuner! Le personnel est accueillant, beaucoup d'activité offertes, plans de la ville bien fait avec des to-do list! Le soir ils tamisent les espaces publique pour rendre celaplus silencieux donc propice pour ceux qui veulent dormir. pas de gros party èa l'hostel le soir mais joignez-vous aux pubcrawl! On a adoré!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

Very good expérience. The hostel is perfect! Wonderful breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.