Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Chillout Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.3
Lisbon Chillout Hostel Located at Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o, , Lisbon.
Lisbon Chillout Hostel
Portugal
Lisbon 1150-237 Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o
80% 1328
38.7235714 -9.1436290
Lisbon Chillout Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sallyannsiegel9080
  • USA, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

Great hostel, really clean, comfortable. I was quite amazed by just how clean and comfortable it really was. Awesome beds, quilts on the bed, lighting by the bed, electrical outlets by the bed, lovely gorgeous dormitory. The nicest possible people. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
9.4

Super breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
6.0

" The hostel looked nice but we had a room on the ground floor opposite form the ladies bathroom so it was very busy. A good hostel if you like to meet people and go out, but not so much if youre just looking for a nice place to stay. Only one toilet.. Too expensive for what you get. "

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.7

Me gusta mucho este hostal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
4.3

The staff were not very friendly and the facilities poor. Not enough toilets and the shower rooms and toilets were only fit for midgets.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Paź 2016
6.0

durante nossa estadia, uma turma de adolescentes alemães também se hospedou. fizeram festa até tarde da noite, com muito barulho e bagunça, e ninguém do hostel tomou a iniciativa de pedir para pararem de fazer barulho. talvez tenha sido apenas durante a nossa estadia, mas não recomendo para casais. os banheiros ficaram congestionados, apenas uma torneira funcionava, e apenas esguichava água. Não gostei dos banheiros. O café da manhã é bem simples, mas estava ok.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.3

I like the hostel, I met good people. About cleaning its good but not excellent. About services I only dislike that breakfast is served from 8.30 to 11.00 and think it would be better from 7.00 to 11.00. I think that someone has to tell us about the tax of 1 euro per day and the deposit for the room card before you arrive to the hostel because maybe you came with the exact money. And you have to walk a huge hill to arrive to the hostel so I didnt like location. But in general is very good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.7

La verdad me encanto, son todos muy amables y la atmosfera del hostel es espectacular. Lo recomendaria a cualquiera que vaya.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
8.0

Nice experience with the opportunity to meet some great people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Paź 2016
9.4

Beautiful rooms and clean, although a bit small and squishy. Great common area, brekky included!! Room to chill. Bathrooms are small but clean. Close to centre! Easy walk to good places. 20 min walk to main old town centre and 30 mins to alfama (you should go here!!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.