Hostelworld.com

Lisbon Chillout Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Lisbon Chillout Hostel Located at Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o, , Lisbon.
Lisbon Chillout Hostel
Portugal
Lisbon 1150-237 Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o
89% 1151
38.7235714 -9.1436290
Lisbon Chillout Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
8.3

Very nice, welcoming staff, spoke good English. Well-located, can walk there once know way to centre. Nice ambience. Only couple of points, could have shower curtains for women's showers, room a bit musty and damp, probably not an issue in Summer. Overall, a nice, friendly, clean hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
10.0

Loved it! Sangria night was fun and the staff was very friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
7.4

L'ambiente è molto giovanile e accogliente, Purtroppo gli spazi, soprattutto sei servizi igienici, sono troppo piccoli! Migliorerei inoltre la colazione!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

A great hostel with absolutely friendly staff and cool activities, I would definitively go there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
3.1

O hostel esta localizado em um morro muito íngreme sendo bem cansativo subi-lo caminhando. Os quartos ficam próximos a recepção em um corredor que leva a cozinha e sala de estar, local de passagem com muitas pessoas conversando alto e barulho. O quarto estava sujo com muita poeira embaixo das camas inclusive uma barata morta. O banheiro é muito pequeno sem privacidade e a porta não fecha direito. A cozinha é extremamente suja. Não recomendo o local.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Ola pessoal do Chillout Hostel ;) Tive aí apenas 2 curtos dias...mas adorei a experiência convosco ....adorei todo o pessoal do staff...espero um dias vos reencontrar talvez aqui no Porto. Nada de mau a apontar .. 5* Abraço para os gajos...e um beijo para as meninas ;) Vitor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.9

We stayed at lisbonchillouthostel for four nights and found a great atmosphere throughout our stay. There are are good social spaces (terrace and big lounge and kitchens) and the staff is really friendly and helpful; they know lisbon really well and can advise you quickly with the best places to visit and the best routes to get around. It is comfortable and clean and we found it easy and reasonably quick to get to the places we wanted to visit. Also....two good restaurants just outside the door!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! We will make sure to also pass the compliment to our neighbourhood restaurants :-) And the next time we go there we will do a cheers to Italy! Saluti! molte grazie!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Pur week end were amazing in this beautiful city and the Hostel was a big part of it! Great people, very welcoming, hostel close to the center. Perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Perfect guest also :-) Thank you for the compliment. It was a pleasure spending time with you!

  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.4

This is exactly what you need! Friendly people, no stress atmosphere just a few steps from the central areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

It was a pleasure spending time with you! Please make sure to visit us soon again!

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

This is the best hostel that I've ever tried (And I travel a lot). The location is perfect (near to nice restaurants and pubs) and the staff is exceptional: they gave us a lot of advices in order to visit the city in the best way possible. Rooms are nice and clean and you can meet there a lot of very interesting people. I really enjoyed my stay in chill out hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello italian beauties! Thank you for a great time and it was a pleasure meeting you! You have made us want to learn italian :-)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.