Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Chillout Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1394 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
6.0

El hostal está bien. Nada del otro mundo. La calidad precio es normal. El desayuno bastante básico y la limpieza también. La sala común es súper pequeña y uno de los baños juntos a la sala olía muy mal. El staff buena onda. Solo estuve una noche y no sé si repetiría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Maj 2017
8.6

We enjoyed our stay here, our room was clean, comfortable beds, good kitchen, a nice balcony on our floor and nice washrooms too! To top it off, staff was great (shout out to Webb for saving the day on a few separate occasions). Over all I would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
6.0

Tiny showers, confused staff, lack of atmosphere, far from the centre. Not the greatest choice in Lisbon.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
15 Kwi 2017
5.7

This was a nice hostel in a good area but the stench from the bathrooms was intense and made it difficult to use the facilities. Otherwise the people were nice and the breakfasts yummy!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Kwi 2017
5.1

not worth the price, bathroom facilities way too small for how many people use them, beds were clean but a bit uncomfortable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Kwi 2017
4.9

nous ne sommes restés qu'une nuit au lieu des 04 prévues , impossible de dormir . Les chambres sont dans un couloir où au bout se trouve l’accueil , sans réellement de porte Toute la nuit des clients entrent et sortent en réveillant ceux qui essayent de dormir . Cris et portes qui claquent semble normal pour cet établissement où le personnel laisse les hôtes vivre leur vie au milieu de la nuit sans exiger un minimum de silence ou de respect , un enfer

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your feed-back. We are sorry to hear you did not enjoy the Hostel spirit and the social aspect of staying in a Hostel.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Kwi 2017
7.1

The hostel is not that close to Marques de Pombal metro station... and the bathrooms were really tiny. Despite of that, the atmosphere was great, I met very nice people out there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
8.6

The hostel was really a fun time. The roof tap patio was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your feed-back! It was a pleasure meeting you and hope you enjoy the rest of your trip!

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
8.0

Overall the hostel was nice. I was only there for a 3-day stay. The staff was great-super friendly. The place is very loud though. I stayed on the bottom floor and you could hear everything. People played music and were screaming at all hours leading up to maybe 2am. The shared bathroom was tiny with 2 see-through showers and 1 toilet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
4.0

Coincidimos con un grupo de tunos que no nos dejaron dormir. El personal al recibirnos fue amable pero ya esta. La habitacion era pequeña aunque comoda. La cafetera estaba estropeada. Drsayuno no habia. Supongo que esto seria por los tunos pero la verdad nos dejo a los tres bastante que desear.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.