Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Chillout Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,341 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,341 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
Lisbon Chillout Hostel Located at Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o, , Lisbon.
Lisbon Chillout Hostel
Portugal
Lisbon 1150-237 Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o
80% 1341
38.7235714 -9.1436290
Lisbon Chillout Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.7

Une place magnifique

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2017
9.1

Hey!! This is the best hostel i have ever lived! I loved the tequila night with you guys and uber game!! I really want to go there again! And thank you for helping me get a texi when i was living!!! I really enjoyed staying in Lisbon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
6.6

Es war immer etwas laut. Wenn man gerne die Nacht durch Party macht ist es wunderbar. Will man sich allerdings ausruhen und am Folgetag fit sein ist das zur Ruhe kommen eher schwierig möglich. Das Hostel ist sehr hellhörig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
7.7

Lo mejor: *Precio: Muy barato, sobre todo coger una habitación privada con unos amigos sale baratísimo, merece la pena. Desayuno incluido. *Limpieza: Impecable en este aspecto. Los baños se limpian varias veces al día, todo en general muy limpio. Lo peor: *Baños: Muy incómodos, solo dos duchas y un water en baño masculino. Es cierto que hay pocas habitaciones, pero en días en los que el hostal esté lleno debe ser un caos a hora punta. *Localización: a media hora del centro, 10 min de metro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
8.3

La calidad precio del hostel es buena, la recepcionista de la mañana Ana es super amable y encantadora, el desayuno tiene tostadas, yogur,cereales,leche,café,té,zumos,la limpieza es bastante buena.No hay calefacción, es lo único triste pero veo que es común en Lisboa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
8.9

Nice hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Gru 2016
6.0

En la habitación privada no había calefacción, por lo que además de frío, la humedad hizo que las toallas ni siquiera se secasen y oliesen a moho al día siguiente. No tenía apenas luz y había un solo enchufe para dos, por lo que tenías que elegir entre cargar el móvil o tener la lamparita de noche encendida. El sensor de luz del baño se apagaba constantemente (incluso si te estabas duchando) y si estabas secándote el pelo te quedabas sin corriente. Habiendo tanto para elegir, no lo recomendaria.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Gru 2016
8.0

The lisbon chillout hostel is so cuuute!! We felt like at home .. or a big share house where the staff will be your roommates. Just some things : the city tax isnt included, you paid 1€ in cash on the check-in instead of on the reservation its writen "all tax included". And, if you arent afraid about sharing your intimity.. come here! Its like home! 🏡☺

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
10.0

No words to describe how much I loved this place. The staff was always available and everything clean. Breakfast is simple and nice. Strongly recommend, can't wait to go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sallyannsiegel9080
  • USA, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lis 2016
10.0

Great hostel, really clean, comfortable. I was quite amazed by just how clean and comfortable it really was. Awesome beds, quilts on the bed, lighting by the bed, electrical outlets by the bed, lovely gorgeous dormitory. The nicest possible people. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.