Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Chillout Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1,296 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1,296 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.4
Lisbon Chillout Hostel Located at Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o, , Lisbon.
Lisbon Chillout Hostel
Portugal
Lisbon 1150-237 Rua Nogueira e Sousa, no 8, 1o
82% 1296
38.7235714 -9.1436290
Lisbon Chillout Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Wrz 2016
7.7

Nice Hostel with a good atmosphere and nice common areas. The staff is really nice as well. However, the washrooms and showers are really basic and all opened so don't expect to have your privacy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Wrz 2016
8.6

Super schönes hostel mit Innenhof und guter Lage! Alles war sauber und sehr schön eingerichtet , nur die Bäder waren ein bisschen eng . Ansonsten war alles super! Auf jeden Fall empfehlenswert!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
7.4

Me gustó la atención de los recepcionista, muy atentos y preocupados, las habitaciones buenas y cómodas, pero encontré deficiencias en la limpieza;duchas con pelo y el piso sucio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • juneng
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Wrz 2016
9.7

제일 젛았으 여기 꼭 가셈 ㅋㅋ 근데 언덕이라는 거 빼곤 정말 다 좋음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
6.3

They use card key to each room because the main door seems to never be locked. A little concern. Maybe there is somebody could come in and have their breakfast. They have a open space for party, sometime with sangria for free, which is quite nice. But when it comes to using toilet or bathroom, it is a nightmare every time I have to use it. Dirty, super narrow, tiny sink, shower rooms always stuck with hair. However, their staff is super flexible and always helps, which won some scores from me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Wrz 2016
9.4

The best hostel in lisboa so far!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sie 2016
7.1

Modifcaban las tarifas diariamente por una serie de impuestos que no estaban aclaradas en el precio original,poca consideración para tantos dias de reserva, lo demas todo muy bien..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Sie 2016
6.9

방문 맨 위에 창문이 있어서 밤에 너무 밝았어요...그래서 매일 수면 안대하고 잤어요. 그것만 빼고는 나쁘지 않습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
24 Sie 2016
9.4

Fantastic hostel! Great atmosphere very helpful staff. Good rooms and a good location. The garden for social activities is great and they had free sangria nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
9.7

The hostel was awesome, great vibes. The garden was one of the best part, allowing us to talk to each other in a cozy atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.