Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Chillout Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1375 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
4.0

Coincidimos con un grupo de tunos que no nos dejaron dormir. El personal al recibirnos fue amable pero ya esta. La habitacion era pequeña aunque comoda. La cafetera estaba estropeada. Drsayuno no habia. Supongo que esto seria por los tunos pero la verdad nos dejo a los tres bastante que desear.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Mar 2017
7.7

Very small hostel. Rooms are close together so it can get noisy. Staff is friendly and can give you good advice about what to see and do. Breakfast is toast and tea/coffee so it can get you started but not a full breakfast. No bar but a common living room so you can meet people but this hostel isn't created for that. You have to climb a huge hill to get there! Overall not bad for just a few nights but not a "typical hostel" feel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.1

Muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
8.0

Sehr freundliches Hostelteam; leider War es durch andere Gäste (Gruppe) 2Tg des Nachts sehr laut; nettes Hostel mit schönem Blick vom Balkon über Lissabon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Lut 2017
9.7

Un lugar con mucho encanto, recien reformado, limpio y con un personal encantador, muy cerca del centro, para llegar paseando. Ideal para gente joven. Totalmente recomendado!! 😊😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
10.0

I had an amazing time in Lisbon. The staff was the most helpful, friendliest and funniest ever. The hostel was clean, bathrooms are tiny but equipped with everything you need, even breakfast was included (improvable though), and you can be sure to spend a great night out together with the (entertainment) crew if you feel like partying! All in all, I enjoyed the stay to the fullest and will come back as soon as time and money allow it. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Lut 2017
7.1

wasn't that bad compared to what i paid. overall satisfaction was fine but it was quite noisy around at night,, singing and drinking .. Location is quite nice taking about 5 minutes to subway station on foot

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
8.9

I LOVED my stay at chillout! The staff was so friendly and the atmosphere was welcoming! The bathroom was small but gets the job done. The rooms were nice and equipped with lockers. Free breakfast was an awesome perk! Front door was open all the time which was a little discomforting but the area feels very safe and you still needed to have a key card to get into the hallways and rooms, so I never felt unsafe. Made lots of new friends from all over the world! Would stay here again next time!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

Gostaria de agradecer toda equipe do Hostel Lisbon chillout pela magnifica recepcao e pelo tratamento Vip que eles oferecem ao seus hospedes. Me chamou atencao a prontificacao de seus voluntarios e proprietarios, Sra Rebeca e Joao em ouvir, entender e Ajudar sempre que necessario. Muito Obrigado a todos espero estar de volta em breve neste lugar que me fez sentir em casa!!!! Obrigado Ate Breve!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
6.6

The bathroom very small!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.