Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Lisbon Calling

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 199 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Lisbon Calling Located at Rua de Sao Paulo, 126 - 3D, , Lisbon.
Lisbon Calling
Portugal
Lisbon 1200-429 Rua de Sao Paulo, 126 - 3D
96% 199
38.7080846 -9.1450345
Lisbon Calling
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
9.4

Tres bon séjour à Lisbonne au Lisbon calling. Chambre pour deux , magnifique, en autonomie complète. Très bien placé pour visiter la ville et ses environs

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2016
8.9

We stayed in one of the double rooms for the weekend. Excellent hostel, conveniently located very close to cais de sodre station (where you can get bus/metro/train to anywhere in the city). The room itself was very large and the complimentary breakfast items (bread, cereal etc) were well received. The owner was very helpful at explaining where everything was in the city. Would recommend the double rooms to other couples, had a lovely stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2016
9.7

Clean like a 4*Hotel, modern like an IKEA-Apparent, friendly staff and great location. Only downside during my stay was the anonymity caused by the uncommunicative other guests. Terminator Style: 'I'll be back!'

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
6 Lip 2016
10.0

Mil gracias a JP, Pedro y a todos en el staff. Nuestro alojamiento fue increíble y siempre nos ayudaron con los mejores consejos y recomendaciones para ello. Es un lugar muy agradable y perfecto para pasar unas vacaciones agradables. Nos alojaríamos acá de nuevo sin pensarlo dos veces.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Cze 2016
8.9

Lovely hostel with an amazing kitchen and helpful friendly staff. 4 bed dorm was a bit small and stuffy, other dorms looked much bigger and had natural light.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

My first time in a hostel and lisbon calling was just all around awesome! Staff was friendly and helpful. Location was also perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.7

Perfect place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
9.4

Super artistic, amazing atmosphere, nice and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
10.0

Staff is so helpful and the vibe is very relaxed. Great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
10.0

I absolutely loved my stay in Lisbon calling I had booked two nights, added another night and just did not want to leave From the atmosphere of the hostel, to the quirky decor the place exuded a feeling of home away from home And the staff-I cant say enough about them...Sisi,Tristian,Tiago and the others that I may have missed-You guys are absolutely fantastic and I cant wait to see you guys again very very soon. Feel like a part of me has stayed behind in Lisbon and I can hear Lisbon Calling

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.