Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Calling

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2017
10.0

Sehr gemütliches Ambiente mit sehr freundlichen und immer hilfsbereiten Mitarbeitern. Hat mir sehr gut gefallen und auch das Frühstück ist gut. Beim ersten mal etwas schwer zu finden da von außen kein Hinweisschild, Lage aber super. Ich komme gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.7

The place was one of the best hostels I have stayed in so far. The family that owns the place were so kind, personable and helpful. The towels, sheets, wifi, breakfast, and locker were all included and you are given your own key to come and go as you please 24 hours. This hostel was the best value for my money out of everywhere I have ever stayed, America or Europe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

very helpful and comprehensive staff, lovely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2017
8.9

Geschmackvoll eingerichtet. Super gelegen. Etwas schwer zu finden. Leider war nicht so die tolle verbindende Hostelatmosphäre, was aber eher an den Gästen lag. Alles in allem zu empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

Amazing location, and everybody that works in LC is so friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2017
10.0

I just loved this place! Perfect to make friends or rest and relax. The staff is kind, friendly and helpful. The place is cozy, the atmosphere is great and the position is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.1

Super Aufenthalt. Wir haten eins der privaten Zimmer, welche sich auf einem extra Flur befinden und ein schickes neues Gemeinschaftsbad haben. Es ist recht hellhörig aber dennoch eher ruhig. Die Lage ist super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

A perfect place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much for your great words about our hostel. Hope to see you again soon

4 Lut 2017
10.0

Had a fantastic stay at this hostel! The staff are super friendly and helpful, available 24 hours and the quirky decor of the place makes it feel like home. My only issue was trying to find the place with the directions provided, perhaps check on google maps before getting there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Tank you so much for your review

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Ottima posizione, personale molto cordiale e un ostello con design originale. Ci ritornero' di sicuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.