Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisbon Calling

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 233 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
10.0

A perfect place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

Had a fantastic stay at this hostel! The staff are super friendly and helpful, available 24 hours and the quirky decor of the place makes it feel like home. My only issue was trying to find the place with the directions provided, perhaps check on google maps before getting there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
10.0

Ottima posizione, personale molto cordiale e un ostello con design originale. Ci ritornero' di sicuro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
10.0

Todos os funcionários são muito atenciosos e se preocupam em deixar o hóspede a vontade com o máximo de conforto. Os quartos sao grandes e arejados. O staff da várias dicas sobre o que fazer na cidade. Eu amei ficar lá e voltaria certamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Paź 2016
6.3

No aceptan tarjeta de crédito entonces estar preparados para dejar allí una buena parte del efectivo que tengan para el viaje, no tienen servicio de lavandería solamente alquilan una lavadora y si quieren que la ropa se seque tienen que tenderlo en un lazo. cerca queda un mercado excelente para ir por la noche a cenar.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
9.7

I could live in this place. The BEST staff, very beautiful building.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
9.1

We had a very nice and very large room. Nicely decorated in style. Clean, and a lot of original stuff. Only minus was that there was only 1 shower/toilet. Often occupied. A extra toilet would have made it perfect. Everything else was great. A nice place to stay. Thijs & Dawn

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
8.9

Loved the people, the furniture, the staff, and location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2016
8.9

Decor was cute, location was in the nightclub district (can be pro or con) and it a close walk to the Barrio Alta restaurants/bars which we enjoyed visiting. Very close to one of the main city transit stations. The private rooms are kept completely separate from the dorm guests and are considered to be a more of a private apartment style. If you are booking hostels for the community but choose private rooms, this place isn't for you. Otherwise, awesome and would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, thank you very much for your review and the nice words about the hostel. Just a detail: although the private rooms are in a more quiet and separate part of the hostel, the guests there have full access to the shared rooms commun area and all the guests in the hostel, so they have the best of the two worlds!

  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Wrz 2016
9.7

EXcllent hostel - perfect location, great facilities, super breakfast. No keys, but place felt very safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.