Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.0
Lisboa Hostal Located at Juan Morrison 46, , Algeciras.
Lisboa Hostal
Spain
Algeciras 11201 Juan Morrison 46
90% 508
36.1288976 -5.4484033
Lisboa Hostal
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lip 2016
7.4

Liegt zentral in Algeciras. Frau an der Rezeption kann deutsch. Gibt gute Reisetipps. 40min mit dem Bus nach Gibraltar. 5min vom Bahnhof erntfernt gelegen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.4

I stayed in a private 2 bed room. The room was very clean and had 2 fans which was super awesome. The bathroom was very clean and the staff was friendly. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
10.0

tres bonne

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
9.4

The staff were really sweet and helpful. The room was clean, quiet and private, felt like a hotel! Good value for the price and location near the bus and train station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

The hostel was in a great location and provided access to tours to Africa. Rosa the manager of the hostel was absolutely great to work with before and during the visit. Really enjoyed our final night out for dinner when Rosa joined us to share a drink and stories. Had an amazing time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
8.3

The lady who owns the hostel is amazingly friendly and speaks english and german (and spanish). The hostel is close to the busstation (good if you want to go to Gibraltar). The room was clean and had a nice bathroom, the kitchen was not so well-equipped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
9.7

Tudo muito limpo, bem localizado e pessoal muito atencioso. Com certeza retornaria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
8.6

Very well situated, very close to the bus and train station, as well as the ferry terminal. Staff was very friendly, and very knowledgeable about their Algeciras, and how to get out and about. Restaurant downstairs is very good, and very cheap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
7.4

Está bien ubicado, las camas son cómodas y el personal es amable. La cocina y la terraza si que podrían mejorar mucho,, mucho.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2016
10.0

Wonderful place. Great value, helpful and friendly staff, walking distance to everything you need. Rooms are great. I recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.