Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
9.1

Muy amable todo el staff, me ayudaron cada vez que lo necesite! El lugar tranquilo, y cerca de lo más importante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cwtcman2365
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
19 Cze 2017
10.0

Very helpful staff Nice rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
7.7

We stayed in a private 4 bedroom room for a night before taking the ferry to Algeciras. The room was clean and the owners were very organized and friendly! Nothing fancy about his hostel, but it was perfect for our one night stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Cze 2017
8.6

Nice place to stay, the bathroom and the room were very clean. Only down part is that there is a noisy bar under the hostel, although you can close the window and the noise is gone but it gets too hot inside. And the kitchen does not have oven. The wi-fi was awesome and the staff friendly. I had an issue with my flight and couldn't make to the first night and they didn't charged me for that night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Cze 2017
10.0

Wonderful stay at Lisboa Hostal. Comfortable and clean. Perfect location, close to restaurants and the bus station. Very welcoming and friendly staff. Wifi was excellent!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

Great place to stay. Close to everything, clean and quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
8.6

Friendly and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Kwi 2017
9.4

There's not much in the way of interaction with other guests, if that's what you're looking for, but otherwise this hotel is delightful. It's 5 minutes from the train/bus station and 15 minutes from the port, the two main attractions in Algeciras, and you get good accommodations for your money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
10.0

The staff was super friendly and helpful. They helped us even after we weren't staying with them anymore to find a bus for the next day and another place to stay the extra night because unfortunately they were full. The Wi-Fi was also super fast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
25 Lut 2017
7.4

El hostal no tenía desayuno ni ascensor. El staff es muy familiar y amable. El cuarto estaba muy limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.