Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 3229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 3229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
10.0

Excelente hotel, tudo maravilhoso, ja andei por toda a Europa e esse hostel foi sem duvida a minha melhor hospedagem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
9.1

Super goed hostel vlakbij het oude stadscentrum. Hele vriendelijke mensen en zeer schoon. Netjes afgewerkt. Aan alles wordt aandacht besteedt! Zowel het pand, het onderhoud, de sfeer en de gasten. Na een hele middag rondsjokken was het heerlijk om soep te krijgen en verse pasta. Of S morgens de pannenkoeken. Ik zou hier zeker weer terugkomen als ik in Lissabon ben 😊 Het voelt warm en enorm welkom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
9.7

Great Hostel , friendly staff and good location in Lisbon .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • defoe7306000
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Mar 2017
9.4

Nice cool private beds even in the dorms. Charge opportunities next to your bed. Nice breakfast and clean place with good showers and toilets ✌️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
9.1

this is such a great hostel and a great value for your money! breakfast is included, it's cleans, and the staff are super knowledgeable and helpful! would recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
10.0

It's one of the best hostels I've ever stayed in, tons of snacks and soup during break time, super nice staffs, clean, great atmosphere with many nice people to hang out with. My room was big and there are a lot of places for every of us. Definitely recommended, best hostel ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Mar 2017
10.0

Hostel super moderno com ótima infraestrutura, funcionários foram muito prestativos e ajudaram em tudo, super indico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigada por escolher o Lisboa Central Hostel para a sua estadia na cidade. Foi um prazer fazer parte da sua experiência em Lisboa! Até uma próxima =)

12 Mar 2017
10.0

Big clean rooms, staff were extremely help and very friendly. Within walking distance to most things.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Mar 2017
9.1

Hotel situé à environ 1 km du centre ville mais à deux pas du métro Personnel tres sympathique, qui offre souvent des repas les soirs;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Really enjoyed my stay. Hostel was clean, quiet, finally could sleep well after busy London life :D met some great people there. Location is great, very central and cheap to take taxi to the airport from. Very friendly and helpful staff. I would recommend to anyone :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, thank you for staying with us. Glad to know we were able to offer you a refuge from your busy schedule! Looking forward to welcome you back soon =)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.