Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2,873 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2,873 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
Lisboa Central Hostel Located at Rua Rodrigues Sampaio 160, , Lisbon.
Lisboa Central Hostel
Portugal
Lisbon 1150-282 Lisboa Rua Rodrigues Sampaio 160
95% 2873
38.7244596 -9.1477715
Lisboa Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
8.9

Lovely hostel with extremely nice and helpful staff. The hostel is a bit cramped and the rooms can get hot but with fans it's okay. Breakfast and snacks throughout the day really make the price worthwhile. Would very much recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

Credo che sia stato uno dei miglior posti che io abbia mai frequentato . Lati posticipare del soggiorno, posizione, assistenza e soprattutto pulizia . Assolutamente da ricontattato per un mio prossimo soggiorno a Lisbona. Configliato al 100 % .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
10.0

I instantly felt at home, the staff were really friendly, it's small but really nice and cosy with comfy sofas and nice decor. They take you on a tour of the hostel and I arrived on a Monday when they have free milkshake and food! What I particularly liked was that every bed had its own light, fan, and water bottle holder. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Increible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

Es war unglaublich toll! So liebe Mitarbeiter und eine so familäre herzliche Atmosphäre! Jeden Abend gab es frische Suppe und Schnittchen, obwohl man nur mit Frühstück gebucht hat. Es wurde sich rührend um einen gekümmert und die Lage ist auch top! 1,0 für das Hostel, kommen gerne wieder!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shirleyryder4197
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Sie 2016
8.9

Fantastic hostel, wonderful friendly staff, great location (central but on quiet street so no traffic noise), spotless bathroom and showers and lots of them so never had to queue, free breakfast with pancakes made for you!!!! Only down side is no lounge area to chill in but honestly Lisbon such s great city who wants to sit in the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

This place is amazing. A little fan and phone charger by your bed, stairs to go up to the upper bunk, a tour of the hostel right away, free soup for dinner and breakfast - very clean and the staff is great. I loved this hostel and would recommend it to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
9.7

Un staff extrêmement accueillant et soucieux de ses guests. Nous avons été extrêmement ravies de notre séjour et allons recommander cette auberge à notre entourage. Merci pour tout !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.4

Very nice hostel in Lisbon, super friendly staff, loved the pancakes for breakfast! I would definitely recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
10.0

Excelente!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.