Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisboa Central Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 3302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 3302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • haichatou
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
9.7

Superbe hébergement, le personnel est accueillant et nous renseigne sur les endroits et restaurants typiques Portugais incontournables. Les lieux communs, la chambre sont propres, les lieux sont tranquilles après le couvre-feu. Le seul petit bémol, c'est que l'hôtel est à 15 -20 minutes de marche des principales avenues...après une journée à marcher le retour à pied est parfois ardue ...bouche de métro à proximité.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.7

Très agréable auberge, bien située à : - 5 min à peine du métro Marques de Pombal qui permet d'atteindre la Place du Commerce près du Tage en une quinzaine de minutes - 5 min à peine de l'arrêt de l'aérobus venant de l'aéroport Dans un bel et ancien immeuble. Tout est extrêmement propre, le personnel est très agréable. J'étais dans un dortoir mixte de 6 personnes, très bien aménagé, avec du parquet. Très bonne literie, petite lampe pour chaque lit + casier avec clé Une cuisine commune propre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Super Hostel, super nettes Personal, du fühlst dich sehr willkommen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

Nos hemos sentido muy a gusto, casi como en casa. Ubicación muy buena, limpieza estupenda, buen desayuno y la gente del hostel muy amable. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
9.7

交通便利,工作人员很友好。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

Just amazing. Nicest hostel staff I have ever had, they make food for you every night, so clean, amazing beds. Just a great place!!!! Love it here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Had a very lovely stay - they even made me breakfast at 5.45 am as I had to leave for my early flight. There is always some snacks on the table and they even made some delicious carrot soup for us. Nice rooms, clean, and friendly staff. Really recommand it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Kwi 2017
10.0

This is one of the best hostels I've stayed in and also one of the cheapest. My friend and I stayed in a 10 bed dorm and it was very spacious and the beds were comfortable and come pre-made! The hostel is always clean and the facilities are great with several areas to hang out in and a great kitchen. Breakfast was excellent considering it was included and I loved the pancakes. The staff were superb and they showed us around the hostel when we arrived which makes you feel very welcomed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
9.7

Lovely and organised place to stay. Staff there are really nice and it´'s incredible how much they're helpful and supportive. Right in the city center and super near the metro. I'd stay there again and recommend it 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
10.0

Es un magnífico lugar. La gente que te atiende lo hace con amabilidad dedicación y esmero. Es un stio tranquilo y acogedor. Estáuy bien situado, a unos pasos de una estación de metro y de diversas líneas de autobús. Se puede llegar con facilidad desde las estaciones de tren, autobús y aeropuerto. Con mucho gusto regresaría. Lo recomiendo ampliamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.