Hostelworld.com

Lisboa Central Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2,684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2,684 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
Lisboa Central Hostel Located at Rua Rodrigues Sampaio 160, , Lisbon.
Lisboa Central Hostel
Portugal
Lisbon 1150-282 Lisboa Rua Rodrigues Sampaio 160
96% 2684
38.7245759 -9.1479098
Lisboa Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.7

Best Hostel I have ever stayed at! Great staff and super friendly environment. We felt very welcome the minute we walked in :) Not to mention fresh pancakes in the morning and delicious soup and pasta at night. Everything is very clean and organised Perfect place to stay! definitely coming back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2016
10.0

Increíble hostel! La atención del staff es excelente y el lugar es muy cálido y familiar. Se puede llegar caminando al centro histórico de Lisboa y también está cerca del metro y el bus. Sin duda lo elegiría de nuevo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
9.7

This is the place to stay in Lisbon I absolutely loved it here. The beds are clean and each have individual fans and charging stations for you're phones whatever. The staff is the part that makes this hostel as good as it is. When you first enter the hostel the staff checks you in and takes you on a tour of the hostel and it's facility's. They have maps on the walls with all the best spots in Lisbon and Portugal to go to and the location of the hostel means you're about a 5 min walk to the t

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

I only stayed here for a night for a quick stopover, but this is one of the best hostels I've stayed in. The staff were lovely and friendly, ready with any information you need to enjoy your time in Lisbon or even for going around Portugal. The room was clean and tidy, and I had the comfiest bed I've ever slept in at a hostel - seriously. And there was plenty of choice at breakfast time that was included in the price. I would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.0

Goede locatie, kam echt alle kanten op. Netjes en schoon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Localização excelente, com o metrô Marquês de Pombal a 5 minutos. Recepção 24 horas, muito zelo pela segurança, staff super atencioso, quarto ótimo e limpeza 10. Fora os jantares deliciosos e programas diários oferecidos pelo hostel. Enfim, super recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.4

Simplemente genial. Cuando regrese a Lisboa tengo claro donde volver a alojarme. Un hostel muy familiar, cercano, atención a los huéspedes 100% (me informaron de absolutamente todo incluso antes de llegar), limpieza en los baños y habitaciones, muy barato y además te preparaban la cena de comidas típicas portuguesas (sin ni siquiera estar incluido en el precio), también unas tortitas con frutas por las mañanas para chuparse los dedos. MUY RECOMENDABLE, EN SERIO

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Maj 2016
9.7

Really nice Hostel!! You get free breakfast that is way better than any breakfast I ever got in a Hostel (you even get pancakes!)! In the evening you even get free soup! Awesome!!! The staff is extremely friendly and helpful, really nice! The rooms and bathrooms are clean and beautiful. You walk about 20 Min to the main sights but you could also take the Metro that is right next to the Hostel. I would recommend everybody to stay there while they are in Lisbon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

I will be brief - hostel is better than was promised. Home atmosphere. Staff friendly and ready to help you 24 hours a day. Very clean - every day fresh towels. For breakfast (a bit too sweet for me) outside standard: cereal and muesli with milk (cow or soy), juice, roll bread, butter, jam, honey and fruits, also freshly fried pancakes with slices of apple and banana, and in the evening - unexpectedly - a delicious soup (different every night). It was nice to sit in the kichen with cup of tea.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

Excelente Hostel. Fomos muito bem recebidos pelos funcionários e as instalações são muito boas. Não tivemos qualquer tipo de problema. Se precisasse voltar à Lisboa, ficaria novamente. O Hostel é localizado proximo a estação de Trem Marques de Pombal, o qual da acesso a todo o resto da cidade.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.