Hostelworld.com

Lisboa Central Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2,622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2,622 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
Lisboa Central Hostel Located at Rua Rodrigues Sampaio 160, , Lisbon.
Lisboa Central Hostel
Portugal
Lisbon 1150-282 Lisboa Rua Rodrigues Sampaio 160
96% 2622
38.7245759 -9.1479098
Lisboa Central Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
8.9

Great hostel with buses and metro stations close by. The room was clean. Hostel staff were amazing and the pancakes were awesome :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
10.0

Amazing hostel! We had a great stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
10.0

Probably the best hostel I've stayed in. Extremely clean, good location and you get a tour. It's quiet, comfortable, lots of powerpoints, lockers, nice rooms, comfortable beds and bedding.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Wie die Bewertungen vor mir ist einfach alles perfekt :) die Mitarbeiter das Zimmer alles ! Und es steht immer was zu essen einfach so da oder Sangria etc .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

Just like home, loved the kitchen and home cooking! So clean, definately one of the best hostels I have stayed in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

Excelente, en todos los aspectos. Tuvimos una excelente estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
9.7

Very nice areas to relax such as the hangout room, the outdoor patio and the computer room. The dining room is also fun, mostly because there is free breakfast and fresh pancakes! The city center is a 15-20 minute walk, which is quite a pleasant walk, and I actually prefer this location to some of the hostels in the city center. Staff was very friendly and accommodating. Would definitely recommend to a friend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

We loved our stay there for a night. The hostel was very organized! The place is clean and the staff are really friendly and accommodating. I really recommend to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2016
8.9

It was a pleasant stay, but everything extra costs too much. Just laundry for 8 euros is ridiculous.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for staying with us! Regarding the Laundry, our service is not a self-service. You just have to give us the bag of clothes and we will wash, dry and fold everything for you. Thanks, LCH

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
6.0

The atmosphere of the Hostel itself wasn't particularly the best I've been in. Had to be quite early on in the night as opposed to having fun with other people in the hostel. The staff themselves were pretty uptight with everything and wasn't the most enjoyable time. Just not the best vibes, but Lisbon itself was fantastic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.