Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisb'on Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.3
Lisb'on Hostel Located at Rua do Ataide, 7A, , Lisbon.
Lisb'on Hostel
Portugal
Lisbon 1200-034 Rua do Ataide, 7A
91% 551
38.7086539 -9.1444444
Lisb'on Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Paź 2016
9.7

Wunderschöne Terrasse mit Blick über Lissabon! Zusätzlich ein großer Garten mit Sitzsäcken und Hängematten. Direkt in Bairro Alto, aber dennoch nicht laut auf den Zimmern nachts. Das Frühstück war auch super!! Brötchen, Wurst, Käse, Schokolade, Marmelade, Obst, Müsli und Cornflakes, Orangen- und Multivitaminsaft... top ausgestattete, große Küche! Hier habe ich wirklich gerne gekocht!! Gemeinschaftsraum mit Billiardtisch, Fernseh und co gibts auch noch. Super!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
8.3

Prima prijs/kwaliteit. Groot hostel met veel faciliteiten. Bedden zijn goed met lockers, schone natte ruimten (douche en toilet). Ontbijt is gewoon, maar goed! Personeel vriendelijk en behulpzaam. Hostel is goed bereikbaar met OV. De Airbus stopt bij Cais do Sodre. Vanaf daar nog geen 10 minuten lopen (heuvel op). Let op: vanwege werkzaamheden was de halte bij Cais do Sodre tijdelijk opgeheven! In en uitstappen op do Comercio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Wrz 2016
9.1

Excelente Hostel com um terraço de tirar o fôlego!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Wrz 2016
7.7

When I arrived, the Internet was down "due to construction", and the staff seemed fed up with both it and the guests. The location is ok, close to lots of shops and attractions. No kitchen in the hostel, but just a bar. The bar closed at 10 unless you had special tickets for beer, which you would have had to get in advance from the reception. (?) I will say that the Internet was working the next day, and it's a clean hostel with a good atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, We are sorry that you didn't have the best experience with us. On the day in question, we had a special event at the Hostel and that was why we had tickets for drinks and the bar was closed at 10PM, normally we close the bar at midnight. About the kitchen , we do have a kitchen, on the 1st floor, fully equiped and with 16 gas burners. We hope you have the chance to stay with us again, you won't regret it! Cheers!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.4

Tolle Atmosphäre, sehr hilfsbereite Mitarbeiter! Das WLAN in meinem Zimmer hat eher weniger gut funktioniert, sonst aber gute Verbindung. Als das WLAN trotzdem für einen Tag ausfiel konnte man dennoch an der Rezeption den PC nutzen. Das Frühstück ist für ein Hostel sehr gut (zwei Brötchensorten, Müsli, Käase, gekochter Schinken, Wurst, Marmelade, Nutella, Saft...) Empfehlenswert ist auf jeden Fall die Free Walking Tour und die pub Crawl Tour der Wild Walkers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2016
10.0

O hostel é uma linda casa antiga e fica muito bem localizado em Lisboa. Você consegue andar para os principais pontos turísticos, além de ser próximo de diversos meios de transporte. Ideal para jovens que buscam badalação. Você volta a pé de qualquer lugar a qualquer hora por ser bem seguro. Os quartos são confortáveis e o hostel possui ótima infraestrutura. COm certeza vou recomendar para todos que forem visitar a terrinha!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá ! Ainda bem que gostou! Muito obrigado pelo seu comentário.

12 Wrz 2016
8.6

The facilities in this hostel are beautiful! Even though it is a trek to get up the hill, it's worth it. I only stayed 1 night but the staff were very kind and helpful. There was a pub crawl that night but no one in my hostel seemed to want to go.. It was a quiet night. Breakfast was fantastic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, Thank you for your feedback, our staff apreciates your kind words!

  • cberrykurney1335
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Wrz 2016
9.4

10brdrm dorm quite, extra big locker. Great view from bedroom. Has a huge balcony with an excellent view and a cute garden down below. Staff was so helpful with directions! Breakfast was excellent and a huge kitchen for cooking and is kept very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello, It's great to read that you enjoyed your stay with us!

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Wrz 2016
10.0

Fantastic hostel! Had a wonderful time here. The staff were friendly and helpful, great atmosphere in the common areas and with the staff. Good location, good facilities, good security in rooms! Highly recommend staying here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hey! Thank you so much for your feedback, we hope you can stay with us next time you are in Lisbon!

5 Wrz 2016
9.7

auberge tres sympathique, idealement située. de nombreux equipements, salles communes spacieuses et agreables à vivre, une grande cuisine. chambre climatisée, lits en bois tres agreable avec grand rangement. personnel à l'écoute. allez y les yeux fermés.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour! Merci pour votre commentaire!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.