Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lisb'on Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 514 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.4
Lisb'on Hostel Located at Rua do Ataide, 7A, , Lisbon.
Lisb'on Hostel
Portugal
Lisbon 1200-034 Rua do Ataide, 7A
93% 514
38.7086539 -9.1444444
Lisb'on Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2016
10.0

Cette auberge n'a que des qualités, je la recommande vivement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.7

Very nice hostel, the common areas look amazing and are very inviting. Big kitchen where you can cook your own meals. The rooftop terrace is just beautiful and you have an amazing view from there. The neighborhood can get really loud at night since it's really located in the heart of lisbon. The staff is amazing and really helpful! Great stay and I would definetely go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
10.0

The staff was really friendly. The location is really central, there are many touristic points in a walking distance, and the view from the terrace is amazing. A really nice viewpoint for the guests to enjoy the sunset in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Sie 2016
8.0

Bon endroit, bien situé, cuisine très équipée, chambres confortables et vue magnifique sur la ville. Par contre, manque d'ambiance, l'air climatisé ne fonctionne pas toute la nuit. Les douches ne sont pas optimales et plutôt petites. Bref, l'endroit semblait parfait, mais j'ai été un peu déçu par le manque d'ambiance et le service lent à la reception. Ils ont oublié de me redonner mon dépôt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.4

C'était seulement pour une nuit avant mon vol, mais l'auberge ma permis de relaxer et me détendre soit dans le salon ou le jardin. Parfait endroit pour rester longtemps et pouvoir relaxer le soir. Le petit déjeuner est bien. Les matelas sont très confortable. L'emplacement parfait. La seule chose que je reproche est qu'ils font fonctionner la climatisation seulement 2h et il faut le demander. Mon truc, en ayant voyager partout, la mettre à 26°C, ça reste frais sans gaspiller trop d'énergie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Sie 2016
9.7

Very good facility, good location(but hills:) clean,cool,nice staff Everything is great!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
8.9

Overall had a good experience at Lisb'on hostel. The lockers were an excellent size. There were excellent spaces to hangout in especially the outdoor hammocks. It was clean and the beds comfortable. Staff was friendly and offered walking tours to us every morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
9.1

It's valuable place with great atmosphere, amazing view of Tejo river, relaxing and well located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2016
10.0

Perfect place ! Perfect hostel ! Clean and so pretty we loved it !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Lip 2016
9.7

새벽 버스라서 체크인 시간보다 훨씬 일찍 짐을 맡겼음에도 아침도 같이 먹자고 할 정도로 너무 친절하고 좋았네요. 라운지와 테라스, 키친은 정말 감동입니다👍👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.