Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

LimeTime Hostels - V. Madalena

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 491 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 491 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.2
LimeTime Hostels - V. Madalena Located at Rua Mourato Coelho 973 - Vila Madalena - Sao Paulo, , Sao Paulo.
LimeTime Hostels - V. Madalena
Brazil
Sao Paulo 05417-011 Rua Mourato Coelho 973 - Vila Madalena - Sao Paulo
77% 491
-23.5593453 -46.6905212
LimeTime Hostels - V. Madalena
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lip 2016
8.6

Brilliant kitchen and cool bar. The receptionists were very friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Maj 2016
8.6

(This is for the Lime Time Paulista as the other one was closed) Such a nice hostel! The atmosphere is great, especially with Caipiri Tuesdays. The best thing was the staff- shoutout to Renata who helped us with pretty much everything! X

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
2.0

CLOSED! Hostelworld owes me my reservation! When I arived there it was closed with no one inside. Fortunately a nice neighbour helped me find a new one. Thank you for your attention

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2016
8.6

I wasn't told until I emailed ahead that I was not staying in Vila Madalena but in Paulista. Nevertheless the staff were very nice and were helpful. Not a whole heap to do in the hostel, the wifi didn't really extend as far as my dorm (which tbf was the furthest place from the reception). The bar was nice. Decent spot!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
8.3

Excellent location for who is looking for bars, nightclubs and know peoples.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • TOLINSKI
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.0

Great experience overall, very friendly and helping young staff. The hostel has a happy hour bar almost every evening and special events like "free caipirinha toga party" which I got to experience. most guests attend and come chill and pre game at the bar on the evenings. After a few drinks the staff takes the guests out to local clubs sometimes with special free entry. Facilities and bathrooms cleaned daily, but still aren't on the level I expect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
7 Mar 2016
7.4

A little bit boring sometimes, but the happy hours with free caipirinha definitely compensate for it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2016
10.0

Very nice atmosphere ! Staff very friendly and helpfully ! Party every nights ! J'adore cet hostel !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.