Hostelworld.com

LimeTime Hostels – Rio

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.5
LimeTime Hostels – Rio Located at Rua Dezenove de Fevereiro, 52, Botafogo, Rio de Janeiro.
LimeTime Hostels – Rio
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22280-030 Rua Dezenove de Fevereiro, 52, Botafogo
81% 256
-22.9510851 -43.1873980
LimeTime Hostels – Rio
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

This hostel has everything a traveller needs. As soon as I walked in, everybody was friendly and I was very quickly invited to join the group. The staff just has it: Perfect team. Thanks guys and continue being awesome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
10.0

Chill staff, perfect location between copacabana and lapa, close to cool bars in Botafogo, and solid environment. Would stay here again in Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Adorei o hostel! Excelente localização, perto do metrô, de bares e comércios.. Um café da manhã honesto e ainda por cima caipirinhas grátis a noite!! O hostel proporciona um ótimo ambiente pra interação entre os hóspedes, e toda noite os staffs saem junto com a gente pras festas.. Pra mim, que estava viajando sozinha, foi realmente muito bom... Já tinha ficado no Lime de São Paulo e o do Rio foi ainda melhor, voltarei com certeza!!! :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
9.4

Amazing Hostel, Free Caipi and a great Stuff! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
6.9

Lage war super :) die Atmosphäre auch! Die Sauberkeit war eher mittelmäßig aber okay! Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut und die Mitarbeitenden sind super nett und hilfsbereit! Vor allem zeichnet sich das Hostel dadurch aus, dass alle die dort Schlafen abends die Möglichkeit haben zusammen feiern zu gehen! Wer nicht mit möchte wird auch in Ruhe schlafen gelassen ;)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

Atendimento muito bom, quarto confortável com ar condicionado e limpo! Hostel bem seguro e ambiente acolhedor.... Fiquei durante minha despedida de solteira e adorei! Super recomendo!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2016
9.1

Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt dort und haben viele coole Leute kennen gelernt. Es ist ein super Ausgangspunkt um die Stadt zu entdecken, alle Sehenswürdigkeiten sind mit Bus und Metro schnell und einfach zu erreichen. Das Personal ist sehr cool und hilfsbereit. Ich würde wieder dort hin gehen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Mar 2016
5.4

Good for partying but you can also come and go as you please, wasn't sure who works there and who just stays there .. A little dodgy in that sense

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Mar 2016
10.0

Viajei com minhas amigas para o Rio e nao poderiamos ter escolhido hostel melhor! :) comecando pela equipe q eh super convidativa e te faz sentir como parte de uma grande familia. A localizacao é super boa, me senti muito menos turista por estar em Botafogo e mesmo assim podia chegar a qualquer lugar rapidinho, de metro ou de onibus... Adorei a caipirinha gratis a noite! Super recomendo:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

It was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.