Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

LimeTime Hostels - Paulista Avenue

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 812 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 812 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
LimeTime Hostels - Paulista Avenue Located at Rua Treze de Maio, 1552, Bela Vista, Sao Paulo.
LimeTime Hostels - Paulista Avenue
Brazil
Sao Paulo 01327-002 Rua Treze de Maio, 1552, Bela Vista
82% 812
-23.5668193 -46.6445133
LimeTime Hostels - Paulista Avenue
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2016
9.1

They ruined my laundry and didn't do anything about it. Otherwise a nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sie 2016
8.3

Very helpful staff. Good room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
6.9

Hostel barato e bem localizado, com ótimo atendimento. As instalações podem melhorar, o quarto não tinha cortina, não tinha armário para malas grandes e o banheiro ficava bem longe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
8.3

Very nice to stay in

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
7.7

Staff were a little abrasive when I said I was too tired from a whole day travelling to go out, but if you were ready to party I think they'd be more interested in talking and hanging out. Facilities were fine and bathrooms were clean. Chill area in the back was cool and location good- was easy to get to metro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2016
8.9

Good Location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Maj 2016
8.9

Stayed here with my friend and we immediately felt welcomed! The staff are amazing, they had lots of useful information and even helped us figure out somewhere to go out whilst in São Paulo. Would definitely recommend if you're looking for a fun hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Kwi 2016
5.4

De bedden liggen totaal niet lekker. Je kunt maar 4 minuten douchen. Iedere minuut gaat er een piep en de laatste minuut wordt er constant een irritant geluid gemaakt. Er is geen ontbijt maar een caipirinha tussen 21 en 21:30. dat wist ik van te voren al. Maar de caipirinha was de kleinste die ik ooit in mijn leven heb gezien. Ik beveel dit hostel niet aan en kies de volgende keer in sao paulo een andere.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Kwi 2016
8.6

Room was pretty hot, but I experienced this anywhere in Brazil so not that big of a deal. A little over priced but we stayed there during Tomorrowland so kind of expected that. Staff was super nice and helpful and answered all the questions we had. Area was decent and a short cab ride away from a lot of different and fun areas. Atmosphere was a bit lacking but I guess maybe that was just the time of when we were there. Overall pretty good and I would stay again!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
18 Kwi 2016
7.1

Had a cat come in the room because there was no fly screen, plastic covered mattresses where horrendous, staff where great, bar area was cool. Good for partying, bad for comfort.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cat was a surprise for us too... Apparently theres a new guy living in the building behind us that leaves his cat alone during the day. We already talked to him about it, and so far we havent seen the cat anymore. Im allergic too, so...

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.