Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lillehammer Hostell

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 116 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2017
10.0

I got into town at 1am and they were able to let me in and show me to my room with no hassle. Breakfast in the café downstairs was amazing and well priced. Rooms were super comfy and sheets were included, which is rare for a lot of places. Overall, great stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2017
8.6

Great location, directly next/above the railway station. Best Hostell breakfast ever!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.7

Awesomr hostel, more of a budget hotel with clean towels every day and ensuite bathrooms in each room. Free buffet brekky was amazing and the staff were great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
9.1

Sehr nettes Personal, super Frühstück, Kaffee und Tee zu jeder Zeit gratis, saubere und zweckmäßige Zimmer, beste Lage, zwar direkt im Bahnhofsgebäude, dafür direkt in der City.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tom2761
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lip 2017
10.0

This place couldn't be better, very clean, the best location (right by the train station), helpful staff with great advice, hotel-style service when it comes to cleaning and breakfast. Even a TV in the room so you can catch up on some sports or news.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gman10
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
8.6

Great location, right on top of the train station. I got off a train from Oslo exhausted, checked in and went right up to my room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
8.3

Fine værelser og udsøgt morgenmad. Overrasket over hvor stille der var taget i betragtning at vandrerhjemmet ligger på stationen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
9.4

Located literally right in the train station and an easy walk into town. Great for overnighting. There is an information desk right in the lobby and a bus depot outside as well. I caught the bus to go skiing in a neighboring area, it was great! It's not really a social hostel, but I was there at low season. There is a nice, fully equipped kitchen that overlooks the valley and the train station. This hostel was cheap by Norwegian standards, and I got free breakfast (continental + smoked salmon!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×