Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Light House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1410 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1410 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.1

I think that you can't compare this place with a 5 star hotel, but compared to all the hostels this is by far the best one. I really enjoyed my time in the Light house and I would defentley come back. I think that is located in the best zone of Edinburgh and you can even meet new people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

Super Great! Great atmosphere, great people, great everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.1

Mir hat der Aufenthalt super gefallen! s ist ein schönes Stadthaus etwas außerhalb, aber dennoch ist man in wenigen minuten in der Altstadt und an der nahegelegen Großstraße findet man alles was man braucht. Das Team ist super nett und das Haus mit schöner Küche und einem Chill/Aufenthaltsraum gut ausgestattet. Die Betten waren bequem, die Spinde groß und mit Schloss. Ich würde auf jeden fall wieder hierher kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.4

very freindly place. family athmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
9.1

Thanks, my stay at the Lighthouse was great. I felt very welcomed and the community meals gave it a home like touch, very appreciated as I had been travelling for a long time:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Maj 2017
9.4

Die netten Staffs und die sehr angenehme Atmosphäre waren toll. Auch dass Slippers zur Verfügung gestellt werden und man nicht den ganzen Straßendreck reinträgt, ist super. Auch sonst ist das Hostel sehr sauber und gemütlich, es gibt Schließfächer und genug Duschen, da einige Zimmer ein eigenes Bad haben. Insgesamt absolut empfehlenswert!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
10.0

personnel sympa et d'une bonne aide pour les visites et conseils salon agréable, cuisine bien équipée, salles de bain assez nombreuses propres serait peut être agréable de bénéficier d'un jardin pour y manger ou s'y reposer bon wifi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2017
9.4

It is a really cute little hostel with really friendly staff. The beds are very comfortable und the lounge cosy. The kitchen and the bathrooms are clean and well-equipped. It is a little walk to the city centre, but not too far. The staff is happy to help you, if you need any informations about places to go or buses.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
6.9

Voor een hostel ok maar prijs (75 pond) voor een twee persoonskamer totaal buiten proportie.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2017
9.7

Limpieza, wi-fi, excelente servicio, desayuno simple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.