Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Light House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1392 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Kwi 2017
9.7

Limpieza, wi-fi, excelente servicio, desayuno simple.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ratakan
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.7

One of the best hostel I have ever seen. They are so kind and help. They keep your luggage. It is in a quite and nice area in Edinburgh. 15 mins to Haymarket and 25 mins to Wakerley station. It is handy and close by the city center. I love the atmosphere and facilities in the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2017
9.7

Fuimos 5 amigos de Barcelona y reservamos la habitación para 6 con baño incluído. El Hostel está a unos 15 o 20 minutos del centro, un lugar muy acogedor con su personal muy dispuesto muy agradable. El wifi va muy bien (tiene varios puntos de acceso en diferentes plantas). Nuestra habitación estaba muy limpia. El desayuno muy completo: puedes comer todo el pan que quieras para untar con nocilla, crema de cacahuete, diferentes mermeladas... y tomar toda la leche, café o zumo que desees.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
10.0

A fabulous hostel all around. The friendly and helpful staff were outstanding, a warm and welcoming atmosphere, very sociable, and all the facilities top notch and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Excellent place to stay, felt safe and was so clean and homey.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Excellent place. The host is very kind and always helping you with whatever you need. They kept my luggage after I made the check out so I could visit more the city. Very recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Kwi 2017
8.9

제일 좋은건 리셉션 직원들 너무 친절해요 조식도 맛났고 숙소도 깔끔했어요 다만 부엌에 테이블이 너무 적어서 조식 먹기가 불편해요 그리고 특히 저녁은 따로 거실이 있지만 저녁마다 행사가 있어서 부엌에 몰려서 다들 식사준비하는데 정신도 없고 만든 음식도 부엌에서 서서 먹어야 할 수도 있어요 (달리 먹을 수 있는 장소가 없어요ㅠ) 화장실과 샤워실은 4개고 한 개는 직원방 안에 있어서 회전률이 빠릅니다 위치도 바로 일반공항버스룰 타는 곳도 5분 밖에 안 걸리고 바로 옆 큰길에 테스코 쿱 등 큰 상점도 가깝습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
8.9

I had a lovely stay at Lighthouse hostel. As a solo traveller, I was looking for a friendly place where I could meet people and explore Edinburgh with ease. The staff were very friendly, rooms are secure, lockers are a generous size and fit my entire pack, bathrooms are clean and the kitchen is well equipped. Only thing to note is the location is around a 25 min walk out of the city centre, and it's not a party hostel. If you're looking for a peaceful place to stay then look no further.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Kwi 2017
10.0

Light house hostel is a great place to stay. The staff is really friendly and helpful. The dorms, the bathrooms and the kitchen are always clean. The onliest thing is that there are too less bathrooms. The kitchen is well equipped and the breakfast is included. The beds are very comfortable for a hostel. The dorm was big enough for 10 people but you could open the window just a little bit, so the air was really stuffy in the morning. But I would definitely come back for another stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Kwi 2017
8.3

Little bit far from the main attractions, but it's still walkable. Good stuff. Very clean. Atmosphere okay. Recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.