Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Light House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Light House Hostel Located at 20 Gilmore Place, , Edinburgh.
Light House Hostel
Scotland
Edinburgh Edinburgh City EH3 9NQ 20 Gilmore Place
91% 1329
55.9416072 -3.2064351
Light House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
8.9

Lovely hostel though is a little farther outside of everything than expected. Really easy getting to the airport though or to the bus/tram to take you wherever you wanted to go. Would recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
10.0

It is just like a big family. You can make friend from all over the world there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

非常好,人很好,性价比高。非常值得推荐。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
9.7

Light House Hostel, while not an actual light house, is a shining light of kindness, care, and courtesy to all who visit. Staff is phenomenal and the environment is something you will not soon forget! The accommodation and consideration is more than welcoming. Certainly a place that feels like home and will be missed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

As a solo traveller I enjoyed my stay. All the staff were awesome and there was a really friendly atmosphere. Good facilities, clean and well organised. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.4

Bed to sleep in. It's everything I needed. Lockers in the room were big enough for a large bag, perfect. Outlets on every bed, easy to stay charged.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Gru 2016
9.1

위치가 외곽에 있는거 말고는 모든게 다 좋습니다. 위치의 단점은 비가 많이올때 극대화되서.. 비안오면 에딘버러성이랑 로열마일같은곳 다 걸어다닐만 한데 비가 오면 정말... 힘듭니다. 그래도 조식도 괜찮고 (빵 씨리얼 우유 잼 전부 조식 아닐때도 항상 구비되어있어요) 직원들이 친절합니다. 4인실 추천드려요! 그리고 은근 한국분들이 있네요! Except for the location everything was perfect. Nice staff, good breakfast, decent facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Gru 2016
9.1

호스텔 처음이용해보는데 깨끗하고 좋았습니다 시가지까지 걸어서 이삼십분이면 가니까 버스 이용하면 더 빠를거에요 걸어다니는데에는 무리 없었음 전체적으로 조용한 분위기인데 키친가면 여행 온 사람들이랑 자유롭게 친해질 수 있어요 침구커버도 새거로 주고 슬리퍼도 매일 빠는거 같습니다 조식도 7시부터 11시까지 제공해서 먹기도 편하고 시리얼 빵 차 주스 등 먹을 거리도 많아요~ 재방문할 의사 있습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
8.0

Not enough bathrooms. One morning i had to wait for 15 mins as all the bathrooms were occupied. The bed was a little bit small and too soft. However, the kitchen was fully equipped and oraganized. Will definitely stay here again next time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Gru 2016
9.1

A warm and nice place to stay. The bathroom is clear, the kitchen is clear and well organised. For me, this hostel is not too far from the city centre, but here is a quite place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.