Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Liberty Hotel Paris

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
9.1

Wifi was terrible. Didn't see an air conditioner which was fine for the time of year I was there (I just cracked a window for air) but in the summer could be tough. Also the shower was on a different floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
8.3

Overall, a good bang for your buck. It's an easy/quick walk to Gard de Nord which is extremely convenient. My boyfriend and I stayed in a single room with our own bathroom, and the area wasn't "shady" at all. The sheets and bedding were cleaner than I expected and the bathroom was spotless with a shower that worked well. The downside of the Hotel is the walls are extremely thin, you can hear literally every door open on your floor and everyone who is talking in their rooms and Wifi doesn't work.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • charrito10ar
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Maj 2017
5.7

No hay un buen ambiente en el hotel, pero por el precio está bien. Es muy mala la limpieza. Y lo peor es que hay ratas. La última noche que estuvimos nos despertamos en medio de la noche y una rata se estaba comiendo un paquete de galletas que dejamos en la mesa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
9.1

Fantastische Lage (zu Fuß(!) 10 Min zum Gar d'Est, 30 Min zum Louvre/Stadtzentrum) bei relativ gutem Preis-leistungs-Verhältnis für die Reisenden, die nicht so viel für ihre Unterbringung ausgeben wollen. Die Sauberkeit war gut. Der Zimmerservice kommt täglich um Handtücher und Bettwäsche auszutauschen. Die Auststattung ist etwas veraltet aber erfüllt ihren Zweck. Wifi-Passwort bekommt man an der Lobby. Das Wifi war gut. Es gibt eine gute Bäckerei gleich um die Ecke. Personal war freundlich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Kwi 2017
5.7

El precio es muy barato, si eso es lo que buscan está bien. El desayuno es muy barato, respecto a los bares de la ciudad, por 5 euros tenés una taza grande de café, un jugo, un croissant y una baguette con mermeladas. El hotel es un poco sombrío. Nuestra habitación tenía un olor muy fuerte que provenía del lavabo y videt puestos en una esquina de la habitación. Las cañerías hacen mucho ruido y se escuchan un poco los ruidos de las habitaciones contiguas. La atención está bien, fría pero bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Kwi 2017
5.1

We didn't even have a shower in our room or our floor. I'm not a picky person, but the room was literally dirty and smelled like wet-cheesy-feet... Just around the blocks is a major ghetto-style street, which I wouldn't recommend to any girl to walk down alone.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Kwi 2017
6.0

La proximité du métro et station de vélo en fait un hôtel assez bien placé malgré un quartier pas hyper bien fréquenté. En ce qui concerne l'état, il laisse à désirer, l'état général de la chambre reste acceptable, concernant la douche commune moins (joints salle, plafond détérioré). Dans la chambre sans douche où nous avons séjourné une odeur vraiement désagréable s'est manifesté de temps à autre, j'imagine sortant de l'évier. Avec le personnel, tout s'est bien passé.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
9.1

Quiet clean hotel, good value for money, friendly reception. WC and shower are shared, and shower was on a different floor to mine, plus there's no lift, so I guess that's why it's not expensive. But if those things aren't a problem for you, I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
8.9

For the price it was very good. I felt that the street was quiet and as it was close to Republique and Oberkampf, we had the ability to go out too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.4

zentral, freundlich und mit gutem Preis-Leistungsverhältnis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.