Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Liberty Hotel Paris

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 1191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 1191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.4

zentral, freundlich und mit gutem Preis-Leistungsverhältnis

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
6.0

If you are looking to stay here, there are a few criteria that you should meet. One, you aren't too bothered by smells. Two, you are ok with a lack of security. Three, you are willing to not stay out too late at night due to the location the hostel is in. Four, you are traveling on a strict budget. Five, you have at least one travel companion. If you have checked yes for all of these, then go ahead and book. The beds are pretty comfy, the en-suite bathrooms are clean, and the metro is close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Paź 2016
6.9

The receptionist was cold, they only took cash. Shower and WC are to the strictly minimum standard.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
6.3

very comfortable beds just, helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
2.6

There is NO shower anywhere! Just a sink and bidet with lukewarm water in the room. There is a toilette down the hall. Very noisy all night and room reeked of cigarettes! Yuk. I would not recommend this for any traveler. I could have stayed in a proper hotel for 20 Euro more.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.0

Good place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
8.0

Great location if you want to discover the centre of Paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • erikdanieldt
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Paź 2016
5.7

El personal nada amable, muy sucio y muy deteriorado no había ducha en el piso en el que me quede!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.