Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Levanten Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.8
Levanten Hostel Located at Cihangir mahallesi,purtelas sokak.No:42 Beyoglu, , Istanbul.
Levanten Hostel
Turkey
Istanbul 34420 Cihangir mahallesi,purtelas sokak.No:42 Beyoglu
92% 818
41.0338923 28.9862143
Levanten Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

I loved my stay here! I had great flat mates and was able to meet some wonderful people. Staff was awesome and willing to spend some time with me figuring out things to do in town. So helpful here! The location is close to the main attractions. I will definitely come back to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

The location of this hostel is really cool! It's very near to the Taksim Square and also you have the metro station just a 5-minute walk. The staff were incredibly kind and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Great Hostel. The team are very friendly and gave me great tips on exploring the city. The hostel is a great base for exploring the best sites of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
8.9

Friendly staff and awesome hang out area with free tea. Could use more outlets by the beds (there are some tho).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Lis 2016
10.0

Highly recommend to stay in this hostel, you will definitely like it for its location, cleanness and, of course, for its staff. I thank everyone who works there for everything they do for their guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

Really nice and clean common room, good facilities, they provide a kitchen that everyone can use. I was paying the same amount for a hostel around the Old City that wasn't even a quarter as nice as this one!!! Super friendly and helpful staff. They even arrange a tour for me to Cappadocia!! I loved it! Amazing place!! I will definitely come back to Levanten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lis 2016
10.0

Such a lovely and clean hostel with perfect location. Staff are amazing!! They are so kind and helpful, they do their best to make you happy :) Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.7

A great place to say. Welcoming, comfortable, affordable. A walk uphill to Taksim Square ......... but a nice quiet location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
10.0

Great location, great staff, good vibes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sherrymissing
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Paź 2016
8.9

位置不错,离tramline和独立大街都近.可是床不舒服,像是睡在梯子上,一截截很硬。工作人员都很nice~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.