Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Leuven City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 966 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 966 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Leuven City Hostel Located at Ravenstraat 37, , Leuven.
Leuven City Hostel
Belgium
Leuven 3000 Ravenstraat 37
89% 966
50.8785877 4.7091597
Leuven City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Paź 2016
10.0

Lovely hostel, great facilities (best kitchen on entire trip, lounge area...), would definitely recommend staying there. Unfortunately, some over-eager construction workers decided to drill into the outside of our room at 8am for about 40 minutes - but I'm sure they will have finished by now :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.4

The linen is clean and a high quality of fabric. I love the bed sheet that can be easily made the bed neat and tight. The kitchen needs a bigger sharp knife instead of only one small sharp knife, and also needs a freezer. The wifi is excellent throughout the property so I can do video call clearly either on Skype or Line.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.1

The couple having the hostel was very nice and ery helpful, they were interested in where their guests are from and talkative. The atmosphere in the hostel is amazing, it just feels as if you are at home! The kitchen is great! All in all I would definitely come back myself and recommend everyone else to stay in Leuven City Hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

2016 gabs noch kein Frühstück. Soll wohl 2017 kommen. Dafür gab es eine Küche mit Kaffemaschine und Kaffeepads, sowie Wasserkocher und Teebeutel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.3

We had a nice stay at this hostel. Very friendly staff. We stayed with 6 people in a 6 bed dorm. The beds were great! There is a kitchen where you can cook your meal, a comfortable couch, computer, games, ... I would stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

super acceuil emplacement top des gens charmant on est a la maison 1 tres bonne adresse

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.7

Very good service, all clean and great location! They were fixing up their terrace, so no access there. Free (simple) breakfast as a bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
9.7

Un sitio con ambiente agradable y bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lip 2016
8.9

Lovely family run hostel in the middle of the city, quiet, clean and comfortable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Cze 2016
9.1

Nice hostel with good showers and beds. Free breakfast of toast and cereal. The staff were very accommodating. I arrived early because I was attending a music festival nearby and they got my room ready very quickly so I could check in and head out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.