Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Leuven City Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 993 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 993 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
9.4

Die Toiletten---ich weiß, immer ein Problem---waren suboptimal, zerbrochene Klobrille, Türklinke halb herausgebrochen. Kann aber auch erst gerade passiert sein. Und es roch nach Urin. Ansonsten eine tolle Unterkunft, komme nächstes Jahr wieder. DANKE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Cze 2017
8.9

Good hostel with nice staff and great facilities. There's a nice and spacious communal area. I would have liked lockers in the rooms, but there are small lockers available for the essentials. The location is central, but out of the busiest part of town. It's nicely quiet at night, even though the lowest room is directly next to a (practically car free) street. So the only minor disturbence came from some loud (but passing) party goers. All in all I had a great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Cze 2017
9.7

Limpio, ordenado, buena atención, el único problema es que la habitación del primer piso recibe todo el ruido de la calle y en frente se encuentra uña discoteca

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Belgia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.9

Supervriendelijke jongen heeft ons ingecheckt en veel uitleg gegeven over de buurt en wat er te doen is. Kamer was prima, beetje rumoerig door de andere kamers en de toiletten net tegenover onze deur. Fijn terrasje en gratis koffie! En vooral toplocatie, zo in het centrum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
7.7

Geen enkele verluchting van de hostel kamer, ik was als laatste aangekomen op de gedeelde slaapkamer, maar de stank van vervuilde lucht was niet te houden. Alleszins duidelijk geleerd dat op deze manier overnachten, geen optie meer is voor mij.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2017
9.1

Good hostel, not far from the beautiful Leuven historic center and university. Would stay there again if I were to find myself in Leuven in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
9.1

I enjoyed the stay here, it was comfortable and the staff was incredibly friendly and helpful. It was also clean and nice to be able to get in and out at any hour, which made it easy to enjoy exploring Leuven.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
20 Kwi 2017
8.9

Clean hostel, good bathtroom, toilets and kitchen. Good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
8.9

nice place to stay. great hospitality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Lut 2017
9.4

Really nice Hostel with nice staff, great rooms, clean facilities, free coffee and tea. I would definetly come back

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.