Hostelworld.com

Leonardo House

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.6
Leonardo House Located at Via Trebbio 4, Florence, Florence.
Leonardo House
Italy
Florence 50123 Via Trebbio 4, Florence
86% 1191
43.7730306 11.2511801
Leonardo House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2016
9.4

Wonderful location! Leonardo was very knowledgable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
4.3

The guy at the front desk needs to be less of a negative person and more of a positive person, and have some personality. Also after leaving that place I noticed quite a few bug bites all over my body including my forehead. I hate to be a critic, but something had to be said. I was not pleased at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2016
8.3

Excelente ubicacion, muy cerca de la estacion y de la iglesia del Duomo. Ambiente calido y tranquilo. Habitacion privada limpia. No caJa de seguridad No realizan limpieza diaria

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Kwi 2016
10.0

Great location, clean, friendly staff, comfy bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Had a great time. The hostel is ideally spotted 2 minutes walk from the city centre. Thanks again for your warm welcome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
6.9

El lugar esta bien ubicado, pero nos encontramos con la sorpresa de que a pesar de lo anunciado en la web, no aceptaban pago con tarjeta en el lugar, solo efectivo. No hay personal permanente, lo que hace dudar de la seguridad del lugar. No hay cocina, solo un refrigerador y un hervidor en el pasillo, y maquinas dispensadoras. Es caro para lo que ofrece.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Kwi 2016
7.4

Leonardo was very nice and helpful and made our trip to Florence very pleasant. The only unfortunate part was the bathrooms are not within the rooms. Other than that it was great!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

The location of the Leonardo house is perfect and the staff is very friendly and helpful. We had a nice stay and will come back again ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

This hostel has been one of my favorites so far. Located 2 minutes from Il Duomo and 5 minutes from Santa Maria Novella train station, this is the perfect place to stay. You are close to all of the sights and sounds of Florence. Leonardo is very accommodating and will help you out with whatever you need. I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
6.0

The location is amazing as it is so easy to get anywhere in the city. It is a 5 min walk from the train station was very nicew. The hostle is very dated in decore and has no common area and no breakfast. Leonardo is super nice and helpful with everything we just wished that the hostle could of been newer, brighter and less grungy. The location is worth it for a 2-3 night stay

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.