Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Leonardo House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.0
Leonardo House Located at Via Trebbio 4, Florence, Florence.
Leonardo House
Italy
Florence 50123 Via Trebbio 4, Florence
88% 1263
43.7730306 11.2511801
Leonardo House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
9.4

The room and shared space were very clean. The manager was very friendly and made great recommendations. Would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Wrz 2016
9.7

Best hostel! In the centre of the city right next to the Duomo and shopping district as well as the train station, wonderful staff (always greeted with a Ciao and smile), spacious comfortable rooms with big windows and cleaned daily, great big bathrooms and lots of information available about the city. We were very impressed! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

Easy to find, very close to the Duomo, and walkable to everything else. Staff was very nice and helpful, bathrooms were clean and the night was quiet. I would stay here again for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
9.7

Smack right in the city center. Just a couple of minutes of walk from train station. We stayed at a private room. With service like a hotel including room cleaning. Bathroom & toilet was great. Wifi was good too. Also has a TV and a good size cupboard in the room. Leonardo was very informative and helpful. Anything u wanna know bout Florence, just ask him. The few restaurants that he recommended were great too. Make sure you try them. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
8.6

Muy bien ubicado pero sin comodidades. La persona que nos recibió tuvo muy buen trato. Si duda sería 100% recomendable si tuvieran aire acondicionado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2016
10.0

Leonardo was so welcoming! Felt very secure and safe while staying here, very close to the train station. He let us check in early than the scheduled check in time. Not a social place to meet people, more like a relaxing night which was exactly what we were looking for as we were not feeling well. Thank you so much for our stay I will stay here again. Very close to Duomo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
9.4

Excellent location right in the middle of town, friendly and helpful staff. Rooms are nice and clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Sie 2016
9.1

Leonard est vraiment un hôte attentionné. Après nous avoir montré notre chambre, il nous a expliqué tous les endroits à absolument voir et les petites astuces sur une carte qu'il fournit. L'auberge se situe (sans exagération) à 2 min à pied du duomo et à seulement 10 min à pied de la gare. Les chambres sont nettoyées chaque jour. 2 salles de bains relativement propres. Le seul petit bémol est qu'il n'y a pas de salle commune donc on ne sait pas facilement faire des rencontres.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

Brilliant position and staff were fantastic

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

Realmente genial, el responsable era muy agradable y atento. Además está situado en pleno centro y se puede llegar a cualquier sitio andando, sin duda repetiría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.