Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Leonardo House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • suguzman
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lut 2017
10.0

La ubicación excelente a menos de 5 minutos de la catedral y a 10 del Ponte vecchio!! Y muy cerca de la estación también. Leonardo es un host muy amable y siempre dispuesto a ayudar, Estefani nos dio muchos típs para conocer la ciudad, el lugar muy tranquilo, limpio, cuenta con maquinita expendedora de bebidas 24 horas, lo recomiendo ampliamente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Personnal is very friendly and always available. Room and bathroom are on fleek. We've got wifi and free maps. The location of the hotel is perfect too. Nothing to add. Just perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
8.0

Good place with great host who made reservations for us and told us places to go. Was disappointed there weren't towels. Also the place is noisier than expected.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

I loved my stay at Leonardo House! It is super central, the room was quite big and clean. The bed was very comfy and there was no noise of others or the traffic. The manager is very kind and will help you with everything possible. I can fully recommend to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
10.0

Leonardo House lejos ha sido el lugar que mejor ubicación / precio ha tenido en este viaje. Por eso aloje una semana .Todo está muuuuy cerca. Supermercado , estación de trenes, el centro histórico , etc. La atención un siete, siempre con disposición a solucionar todo. No gaste mayormente en restaurantes porque aquí hay refrigerador , microondas y hervidor por lo tanto eso significó poder prepararme cena, desayuno. Totalmente recomiendo que vengan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

This is a great place to stay. The location is within walking distance of everything. The staff is very friendly and helpful. The only downside was that there was no commons area. Besides that this is a wonderful place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
9.4

Muy buen hostal y muy buena disposición de Leonardo par ayudar en lo que se necesite! Muy recomendable, sobre todo por la ubicación!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
8.0

It is a little beat up, in need of some maintenance work but the people who work there far make up for a little falling plaster. They had great food recommend and were always willing to help with directions and find great things to do!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
7.4

위치는 역이나 두오모 가운데 있어서 적당하다고 생각됩니다. 단지 2인용 화장실 있는 객실을 썻는데 화장실이 시설이 좀 낙후됫어요. 약간 냄새도 나고. 아침에 샤워할때 뜨거운물이 끊키는거 빼곤 가격대비 적당하다고 생각됩니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Sty 2017
10.0

Excelente. Todos muy buena onda. Súper recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.