Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lemon Spirit Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
9.1

A brilliant hostel in an awesome neighbourhood just one block from the beach. The facilities are good and there is an awesome bar where you can meat other travelers. However, what makes this hostel absolutely amazing are the staff. Especially Tatiana who was extremely helpful when we had trouble with a withdrawal. Thank you so much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
2.0

Everything was perfect, till you get shouted at like crazy in front of everyone. That feeling isn't worth anything.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • kevinmeneses46032
  • Ekwador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Estuve visitando RIO por semana santa, considero que las habitaciones son cómodas y la ubicación del hostal es lo mejor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.3

Adorei o ambiente porém acredito que com um pouco de mais cuidado nos detalhes, o local ficaria mais agradável ainda. Achei ruim que os funcionários entravam nos quartos sem bater na porta e em uma situação uma amiga estava trocando de roupa e mesmo assim o funcionário entrou para ligar o ar condicionado e nem se desculpou. Fora esses detalhes, tudo foi maravilhoso. Obrigada

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2017
8.6

Wir haben eine, vom Hostel vorgeschlagene Tour gemacht. Die war sehr gut. Allerdings würde ich hier Preise vergleichen, oft findet sich was günsigeres. Der gemeinsame Ausflug zu einem Fußballspiel war sehr gut organisiert und ist nur zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Kwi 2017
9.4

This hostel is very kosy and social. You feel at home from the first day. The location is close to the beach, supermarket, and restaurants. The rooms Are a bit tiny, But we only slept there, and spent little time there. They have many bathrooms there, and breakfast is as you usually get on hostell. I tried 3 different hostels in Rio, and this is definetly the hostel i enjoyed the most! The room and kitchen could have been more clean, But it really didn't matter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jakesimmance
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Kwi 2017
10.0

Stayed here for 5 nights, loved it! Was our first time in South America and Lemon Spirit really gives you a good feel for Rio. Also great demographic; I was here with my mate and we met loads of young people our age who we could go to bars with and go out with. 1 minute walk from the beach. Loads of nice bars/restaurants nearby. Couldn't recommend it more highly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

Un hostel de primer nivel en todo sentido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
9.1

Lovely place to stay in Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2017
9.7

Best hostel we stayed at in Rio. Very clean (cleaners there for 11hours per day). Decent breakfast with fresh fruit. Best showers we have come across so far in SA. Bunks comfy (but noisy when someone rolls). Aircon at night works well. Staff friendly (night guy doesn't speak English but wasnt an issue). Very secure with locker below your bed. Wifi decent (sometimes dodgey in the rooms). Good atmosphere and really good tours offered. Side note laundry is really expensive in Rio, do it before you come

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.