Hostelworld.com

Lemon Spirit Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2008 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Sty 2017
9.1

Really enjoyed my stay here - even recommended to people later in my trip around Brazil! Great location and I really enjoyed the area of Leblon and Ipanema are the much better parts of Rio in my opinion. Really got on with the staff and guests during my stay! A bit more on the expensive-side in comparison to other hostels in Rio, but worth it. Would go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
8.6

Great hostel experience. The staff are very friendly, knowledgeable of hikes, tourist spots, safety tips, and value for money. I started my trip here and ended it here weeks later. On a scale from "library" (1/10) to "raging party" (10/10), Lemon Spirit Hostel gets it perfect with an 8/10. This is not a quiet hostel and regularly attracts socialites between the ages of 22-30. I had a great time getting to know other solo back-packers from the UK, Germany, Austria, Australia, and Brazil itself!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Sty 2017
10.0

Excelente hostel. No se losi pierdan!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
7.4

Com certeza a localização é o ponto alto. Fica há uma quadra da praia e perto de muitos restaurantes, bares, farmácias, shoppings. O hostel também possui uma área de socialização muito agradável, mesas externas, puffs, tudo o que favorece a integração entre os hóspedes. Mas peca nas acomodações. No meu quarto havia um balde parar aparar uma goteira. Os quartos são apertados e o ar condicionado só é ligado a partir das 22hs e até as 10hs da manhã. Banheiros sujos e entupidos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • lashy37
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sty 2017
10.0

Panda is the best, funniest bartender! Full of great advise for what to do when in Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
7.4

Muy buena onda la gebte yblos de recepción, esta a dos cuadras de la playa, no es el hostel más limpio del mundo, pero para el que busca joda esta buenísimo, si buscan un intermedio entre joda y cultura recomiendo ir a algún hostel mas por Ipanema o Copacabana, aunque Leblon no es lejos!! La gente del lugar súper buena onda!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.7

Amazing hostel, wonderful and friendly staff, fun evenings, great location. I can only recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
6.9

Pontos positivos: equipe e localização. Negativos: café da manhã com suco muito ruim, ar-condicionado só funciona de noite, papel higiênico acaba na madrugada, bar não passa cartão de débito, instalações mau conservadas (falta manutenção).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.1

Excellent location! The best place you can stay in Rio. Great staff, breakfast included. Doesn't have a elevator, so u need to carry your baggage up. Air conditioning is turned on only during the night, even in the summer, so it is impossible to stay in the bedroom during the day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Sty 2017
10.0

Excelente ubicación, cómodo, muy buenos detalles pensados. Me quedé solamente una noche pero es muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.