Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lemon Spirit Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Sie 2017
7.1

The best neighborhood for sure, but the atmosphere of the hostel was boring. My room was like a huge closet, all the cloth of all the guests everywhere, kind of disgusting. I stayed at several hostels in rio and you can find better ones and with better prices.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
9.7

Muy buena opción, buenísima la zona, el ambiente es genial. Volvería sin dudas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
10.0

Não tenho nenhuma questão a reclamar do hostel: muito limpo, chuveiro excelente, staff educado e prestativo, realmente o bar só funciona até as 23 e,algo simples mas que foi bem importante para uma estadia mais tranquila: opção de lockers fora do quarto! Isso facilitou o barulho sempre incômodo das pessoas procurando coisas de manhã ou de madrugada!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2017
10.0

Wonderful!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Fionnoshea
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sie 2017
10.0

Excellent hostel. Very clean with great facilities and support from staff. Highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
10.0

This is without a doubt one of--if not the--best hostel I've been to in my life (and I've probably stayed in at least 30). Great location, clean and amazing staff--so accommodating and so helpful (planning tours and with any questions, etc). Nino was particularly awesome. I had such a great time here. I stayed for 5 days this time and will definitely come back. Thank you Lemon Spirit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fernandafsl
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
9.4

Atendimento muito bom e atencioso. A parte ruim é que os banheiros ficam fora do quarto e não podemos ligar e desligar o ar condicionado que é controlado na recepção.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Sie 2017
7.1

There are better and especially cleaner and more equipped hostel rooms out there. Except the common area and nice staff there is absolutely nothing special about it. The common showers are very old & basic and the rooms are as charming as prison cells. The high rating is unreliable, get something in Copacabana instead.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2017
9.7

Great atmosphere, social and lots to do. Helpful staff all round great experienve

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
9.7

Excellent for solo travellers -- it is super easy to meet people, and the atmosphere is friendly and welcoming. The staff are all very helpful and nice; Ninon in particular is great. Great social spaces too. The best part is how close to the beach the hostel is and how safe the area is. I can also recommend the one-day Rio sightseeing tour from the hostel. It is good value for money and you are able to tick off all the sights quickly yet without being rushed. Will go back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.