Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lemon Spirit Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,965 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Lemon Spirit Hostel Located at Rua Cupertino Durao #56, Leblon, Rio de Janeiro.
Lemon Spirit Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22441-030 Rua Cupertino Durao #56, Leblon
94% 1965
-22.9848946 -43.2204623
Lemon Spirit Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Lis 2016
9.4

The staff were very helpful and the tours they offer are good value. Very good security with cctv and plenty of lockable storage. Great bar with a free caipirinha and nice atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
10.0

I cannot say enough good things about this hostel!! Having never travelled solo before it was a great place to start off. It's in a nice safe area which is close to the beach and shops. Buses, metro and taxi's are all close and cheap to get you to the places further out. The staff were amazing! Especially Thiago who took time to get to know people and have a conversation with them. This also can be said for Panda behind the bar - both great guys. Fantastic atmosphere overall! I will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Lis 2016
10.0

Me senti como en casa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tomcoxart810
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Lis 2016
10.0

Awesome hostel. Brilliant staff. Kept very clean. Great advice for trips. So close to the beach. Couldn't have been better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.9

Trevlig personal, hjälpsamma och härligt folk. Bra läge nära stranden i tryggt område.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lis 2016
9.7

Muy bueno. Está ubicado en un barrio muy seguro y tranquilo. A 1 cuadra de una de las mejores playas. El desayuno es abundante. La limpieza excelente. La atención muy cordial. El hostel es muy seguro. A las habitaciones más alejadas no llega el wi fi, pero es lo menos importante. Estás de vacaciones!! Si quieres trasladarte a los lugares tipicos como Lapa o el Pan de Azucar estás un poco más lejos que si te alojas en Copacabana o Ipanema pero es facil llegar. Muy recomendable!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Lis 2016
9.4

Amazing hostel! Perfect location, just a block from Leblon beach and close to the metro station to get further afield. Staff super friendly and helpful. Breakfast average for Brazil but plenty of fresh fruit and juice. Rooms are a bit small but the lockers are big, although the rooms did get a bit cold at night (could pay extra to rent blankets though). Wifi is good! Place is well set up for socialising, but it was a bit dead when we were there (early Nov).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lis 2016
8.6

Muy buen hostel! Excelente ubicación y el staff muy agradable, sobre todo Thiago y Anita!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Hsingh1983
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

They keep this hostel clean all day! Seperate showers and bathrooms and friendly staff. Plus great location. Would stay here again next time I am in Rio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
10.0

Melhor hostel que já fiquei no rio! Muito limpo, o hostel é bonito e os funcionários são demais!! Ótimo lugar para conhecer pessoas! Um beijo para o Thiago, panda, gaspar e nino! Volto logo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.