Hostelworld.com

Lemon Spirit Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.6
Lemon Spirit Hostel Located at Rua Cupertino Durao #56, Leblon, Rio de Janeiro.
Lemon Spirit Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22441-030 Rua Cupertino Durao #56, Leblon
92% 1876
-22.9848269 -43.2204508
Lemon Spirit Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.6

I stayed in a six bed mixed dorm room, there are large lockers under the bunks which are handy to keep your belongings secure while out and about. The location is great, really close to Ipanema beach and in the heart of Leblon. Breakfast was also really good, it consists of bread rolls with the option of ham and cheese and there is always fresh fruit. The hostel also has a very cool vibe with a big communal lounge and outdoor dining/ entertainment area. The hosts are also really friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • maiconerd
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Maj 2016
9.4

Loved it, the facilities are very modern (electronic dorm doors, electronic light switches etc). The bar is very good, staff is very helpful, house is clean. Good vibee, would definitely go again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Maj 2016
9.4

Wonderful place in my favourite Rio neighborhood. Very safe, clean and awesome staff. Will be back many more times for sure! Thanks Thiago!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eikogrieger8622
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
4 Maj 2016
8.9

Super friendly staff with great advice, cool folks around in a superb location. Free Caipirinha rounds twice a week - is all you need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
8.6

Great place good people in general! It's very open for people to do what they want in the evening but as every night was recommended somewhere in lapa or near I would say stay that way. I was happy myself as didn't mind the taxi fare and loved the proximity to the beaches, which are the best in Rio central area! Age groups do vary but generally great people in there! Staff are good and helpful even once I had checked out to another hostel, they were very accommodating

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • giumlopes9396
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Maj 2016
9.1

Vale a pena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

Tudo perfeito no hostel!! Desde o ambiente dentro da casa, o carisma e prestatividade dos funcionários até a localização, que é sem igual! Sempre vou ao Rio de Janeiro e com certeza ficarei no Lemon Spirit mais vezes! Obrigada por tudo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
8.9

Super friendly hostel, with amazing staff who were very willing to help us plan our Brazil itinerary. Bathrooms and dorms were also really clean. Would definately stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Kwi 2016
9.1

El hostel está en una ubicación perfecta, con personal muy bien predispuesto para ayudar a los clientes. Punto negativo: el desayuno no es bueno, casi no tiene nada de comida. En general me pareció muy buena alternativa para conocer Rio. Cuando vuelva lo voy a hacer al mismo lugar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
8.9

The staff here are really friendly and the area the hostel is in is one of the best. It's a little expensive, but it's worth it for the atomoshphere, the people and the staff. Loved staying here. - Danny w

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.