Hostelworld.com

Lemon House

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 131 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.2
Lemon House Located at Jalan Pelabuhan, Gang Melanting 5, , Padang Bai.
Lemon House
Indonesia
Padang Bai Klung kung Jalan Pelabuhan, Gang Melanting 5
86% 131
-8.5298010 115.5074160
Lemon House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.4

Staff were super friendly and helpful and the place was spotlessly clean. There are a lot of steps to get to the place, i nearly died with my rucksack on but the view from the top was great! Stayed for one night in the dorm room. I was on the top bunk and it was VERY warm as the two fans only blow on the bottom bunks. It was actually cooler outside so maybe if the door was left open to circulate the air it would help.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
8.9

Hostel has a big balcony with a good view on the town and the sea. The living room feels as an actual living room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
9.4

I adore the Lemon House!! Ketut is so friendly and always willing to help and the breakfast is always so nice :) I stayed here one night and had to come back because I loved it. I stayed in the dorm, it has two fans so it's well areated, very quiet so you can get a nice sleep and the view is breathtaking. the guesthouse is generally very clean, and the steps will keep you so fit!! I really recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
9.1

Schönes Hostel in traumhafter Lage mit Blick übers ganze Dorf. Mitarbeiter waren sehr nett, Frühstück jeden morgen wie immer in Indonesien, einfach aber lecker. Hatten ein Doppelzimmer nach vorne raus mit eigenem Badezimmer und Ankleidekammer. Werden bei unserer Rückkehr nach Padang Bai auf jeden Fall wieder im selben Hostel unterkommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Sty 2016
8.6

Very friendly staff, Ketut made us come back! It is a nice walk through a narrow alley but in the evening or when you are alone a bit scary. Actually the panoramic view from the balcony makes it all worthwile. Breakfast is nice, order the Lemonhouse special and it will make you smile.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2016
10.0

Fantastic hostel! There's a front door so there are two keys between your stuff and the outside. We had the private A/C room which was spacious. Big clean bathroom as well. Included breakfast was delicious each morning and cooked with love. Location is very near the white sand beach, which is never as packed as Blue Lagoon. The owner, Kutuk, was SO friendly! His recommendations and advice were always superb. We would gladly return to this hostel next time we are in Padang Bay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2015
7.1

Breakfast wasn't as good as before, needed painting In a few places around the house. No staff on arrival and minimal staff after breakfast was served.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
24 Lis 2015
8.0

Non ci aspettavamo la scalinata per raggiungere l'ostello , quantomeno dovrebbe essere specificato

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.