Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 224 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
Lekkerurlaub Located at Graefestrasse 89, , Berlin.
Lekkerurlaub
Germany
Berlin 10967 Graefestrasse 89
95% 224
52.4947616 13.4193277
Lekkerurlaub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
10.0

Absolutely loved our stay. Fantastic friendly staff and the owner is lovely! Beautiful quirky rooms and delicious breakfast. Would 100% recommend and definitely going to book here again for our return to Berlin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Lip 2016
10.0

Super nice place, intimate vibe. Not really social. Liked my stay here a lot. Great location. Decent breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

Great place with really nice staff situated right where it happens. We'll definitely return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

Amazing hostel, would recommend to anyone! Great value for money in a great part of the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

Wonderful little hotel with a very friendly and helpful owner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2016
10.0

This place was perfect! Super easy to get into town, great little rooms, an AMAZING breakfast, and lovely staff. I would highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Cze 2016
8.3

We enjoyed our stay at Lekkerur'laub. Room & bathrooms were clean. We had good breakfast with plenty variaty. thanks Katherine for your warm hospitality.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2016
9.1

Super nette und entspannte Besitzerin. Schöne und minimalistisch eingerichtete kleine Zimmer - hier aber auch der einzige Kritikpunkt: ein Schrank für die Klamotten wäre in unserem Zimmer ganz nett gewesen. Auch ein Handtuch für den Boden im hinteren Badezimmer hat gefehlt! Ansonsten top empfehlenswert für den Kurztrip nach Berlin :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
10.0

Of all the hostels I've stayed at, this was definitely the best so far. Clean, well-located, friendly staff, even stylish and cute? Excellent breakfast. I highly recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2016
9.4

Really great hostel with lovely and helpful hostess. Location is great, there are a lot of interesting cafes and bars within a few minutes walk. There's a lot of choice for vegetarian restraints in the area too. Really easy to get the metro into the centre of berlin or to walk! Great breakfast with a variety of fruit, bread and cheese is included. Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.