Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 235 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
Lekkerurlaub Located at Graefestrasse 89, , Berlin.
Lekkerurlaub
Germany
Berlin 10967 Graefestrasse 89
96% 235
52.4947616 13.4193277
Lekkerurlaub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sie 2016
8.3

Overall this hostel was great but it was not advertised on hostel world that some rooms you have to climb a ladder to get to the bed. We had room 4 which had steep stairs, with no hand rail which squeaked, leading to the bed. The bed itself was a thin mattress and squeaked every time you moved. All of this combined is no good if you need to go to the toilet in the middle of the night and not disturb the person you are sharing with. Positives: extremely clean, great location, quirky, great shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mmsalas8410
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
9.4

Esta muy bien ubicado, en una sola tranquila de Kreuzberg, pero cerca de Bares y Restaurantes de todo tipo de comida, asi como tiendas distintivas de Berlin. La atencion fue muy buena, quizas para las personas que esperan que en el Hostal le den recomendaciones puede ser que la atencion no sea la mejor, ya que la persona que dirige el Hostal solo esta durante las mañanas normalmente, pero para mi gusto la atencion fue muy buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.7

Un très bon rapport qualité prix pour un premier séjour de 5 jours à Berlin; Le quartier de Kreuzberg est très calme et sympathique, le centre ville se rejoint facilement en metro (très proche) Accueil et propreté impeccables;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.1

Sehr liebevoll und entspannt geführtes Hostel. Frühstück lässt keinerlei Wünsche offen! Betten sind sehr bequem. Viele nette Details vermitteln eine schöne Wohlfühlatmosphäre - etwas Nostalgie, etwas Modernes, ein wenig 80er Ost-Charme und eine offene, lustige Hausherrin! Perfekter Mix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

Quiet and cozy hostel, located in a nice street with lots of small bars and shops. The owner is lovely and very helpful. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Lip 2016
9.7

Lovely little establishment in an interesting part of Berlin. Easy to get around close to transport. Friendly host. Clean and comfortable. Delicious breakfasts. Jo and mike

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • summerflower841253
  • Finlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lip 2016
9.7

I enjoyed my stay at Lekkerurlaub. The wonderful breakfast gave a nice start for the day. I also really liked that you could buy cold drinks from the "reception area".

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
10.0

Absolutely loved our stay. Fantastic friendly staff and the owner is lovely! Beautiful quirky rooms and delicious breakfast. Would 100% recommend and definitely going to book here again for our return to Berlin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
17 Lip 2016
10.0

Super nice place, intimate vibe. Not really social. Liked my stay here a lot. Great location. Decent breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.4

All good, great location ...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.