Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
10.0

Ich war für ein Bewerbungsgespräch in Berlin und habe deshalb kurzfristig eine Übernachtung gebucht. Kathrin hat mich früher einchecken lassen, damit ich mich auf mein Gespräch vorbereiten konnte und hat mir mit ihrer herzlichen Art sofort meine Nervosität genommen. Im Hostel herrscht eine absolut familiäre, warme Stimmung und man spürt die liebevolle Art, mit der Kathrin ihre Gäste bewirtet und in Berlin willkommen heißt. Sauberkeit, Frühstück und Ausstattung oberste Liga!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2017
6.9

The hostel was nice and clean, the location great. However, my room was incredibly small, the bed very uncomfortable, not to mention that there were no blinds, so I woke up at dawn because of the light.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
9.7

Great hostel in a fun part of Berlin. Nice and quiet with lovely rooms and friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Mbarkut
  • Turcja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
10.0

Very Clean and unique Hostel. Room is very comfortable and clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2017
10.0

Nice, quiet and clean place with friendly and caring staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • smcdon064228
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2017
8.9

Visiting with my boyfriend for a couple days in Berlin. It was a nice hostel with a very welcoming host :) The room wasn't huge but when you're out all day that doesn't really matter. I found the beds quite comfortable. I appreciated that towels were provided for free & the breakfast was quite lovely. The place had a fresh and relaxing atmosphere that's great for a couples taking a short trip. I'd recommend some ear plugs because the room by the street can sometimes be a bit noisy at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
10.0

Perfect location, nice and quiet hostel, clean and a very sweet owner. I strongly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
10.0

Seriously would recommend this place to anyone. Amazing atmosphere and everything is so clean. The staff is so kind, and breakfast every morning was just another added bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
10.0

Grossartiges kleines Hostel mit familiärer Atmosphäre. Es ist gut gelegen mit Restaurants und einem Supermarkt ganz in der Nähe. Kathrin, die Besitzerin des Hostels, ist sehr sehr entgegenkommend und hilfsbereit. Da ich auf Grund eines Kurses in Berlin war, verschob sie den Start des Frühstücks meinetwegen jeweils extra um eine halbe Stunde vor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
10.0

Wunderschön eingerichtet, reichhaltiges Frühstück und herzliche Mitarbeiterin. Mitten im Kreuzberger Kiez - Top Lage!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×