Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
Lekkerurlaub Located at Graefestrasse 89, , Berlin.
Lekkerurlaub
Germany
Berlin 10967 Graefestrasse 89
96% 241
52.4947616 13.4193277
Lekkerurlaub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

A cute little place with a beautiful, kind and helpful host! A two minute walk to the U-bahn witch will take you everywhere you want to go i Berlin, but the hostel is located in/nearby the most interesting and fun part og Berlin anyways. We were two friends who rented a room for 5 days, and Lekkerurlaub was the perfect choice for us. We will use this place again, for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Great little hostel in a beautiful street. Wonderful host and an amazing breakfast. Would definiteley recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.4

Really nice place in one of the best district in Berlin! Lovely staff, and an amazing and complete breakfast definitely are the plus of this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • johnsonjenn87
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
10.0

Catherine was an amazing host. The location was in a cute area with lots of restaurants and close to the ubahn. The room and bathrooms were clean and our room was perfect for us. I will definitely stay here again next time I'm in Berlin!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Brilliant hostel. Felt very welcome. The place was really clean and there was a great breakfast buffet. I would recommend this hostel to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sie 2016
8.3

Overall this hostel was great but it was not advertised on hostel world that some rooms you have to climb a ladder to get to the bed. We had room 4 which had steep stairs, with no hand rail which squeaked, leading to the bed. The bed itself was a thin mattress and squeaked every time you moved. All of this combined is no good if you need to go to the toilet in the middle of the night and not disturb the person you are sharing with. Positives: extremely clean, great location, quirky, great shower

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mmsalas8410
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2016
9.4

Esta muy bien ubicado, en una sola tranquila de Kreuzberg, pero cerca de Bares y Restaurantes de todo tipo de comida, asi como tiendas distintivas de Berlin. La atencion fue muy buena, quizas para las personas que esperan que en el Hostal le den recomendaciones puede ser que la atencion no sea la mejor, ya que la persona que dirige el Hostal solo esta durante las mañanas normalmente, pero para mi gusto la atencion fue muy buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.7

Un très bon rapport qualité prix pour un premier séjour de 5 jours à Berlin; Le quartier de Kreuzberg est très calme et sympathique, le centre ville se rejoint facilement en metro (très proche) Accueil et propreté impeccables;

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.1

Sehr liebevoll und entspannt geführtes Hostel. Frühstück lässt keinerlei Wünsche offen! Betten sind sehr bequem. Viele nette Details vermitteln eine schöne Wohlfühlatmosphäre - etwas Nostalgie, etwas Modernes, ein wenig 80er Ost-Charme und eine offene, lustige Hausherrin! Perfekter Mix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
10.0

Quiet and cozy hostel, located in a nice street with lots of small bars and shops. The owner is lovely and very helpful. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.