Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 208 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
Lekkerurlaub Located at Graefestrasse 89, , Berlin.
Lekkerurlaub
Germany
Berlin 10967 Graefestrasse 89
94% 208
52.4947616 13.4193277
Lekkerurlaub
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Maj 2016
10.0

Thanks Katherine !!!! I had a wonderfull stay, and for sure come back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

It's really a fantastic small hostel with a homelike atmosphere. The owner and hostess Katrine is really a very friendly and open person and it helps a lot to really feel comfortable during the stay in a really centric part of Berlin. Not to forget the inluded good and healthy breakfast .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.4

A very cozy hostel and hostess! Great breakfast! I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.4

I had a very comfortable few days here, the staff were very friendly and helpful and the place has a good atmosphere overall. The rooms are decorated in a very quirky style, with a sense of fun. Bed was comfortable and the showers and toilets were clean and in good condition. My new favourite place to stay in Berlin!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
10.0

It was Perfect! Great location, clean bathrooms, comfortable bed, very nice and helpful owner! I will go back for sure :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.9

Nice stay, great atmosphere. Sheets could've been cleaner though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Really nice place, situated in a pretty neighbourhood ((5 mins walking from Kottbuser Tor, for those who want party, but fairly quiet enough for those who want to rest)). Spacious room, family atmosphere. Awsome breakfast and staff =) I really would go back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

Excellent! It's between an hostel (but with private rooms) and a B&B (but Katrin -so nice btw!- doesn't live here). The walls are quite thin though so it's important to be quiet by night if you want to have any chance to sleep or let sleep the others (mostly of the clients are very respectful, just the 1 year bab who slept in the room next to us &who didn't know that you can't scream and cry at 3 am, at 5 am and at 6 on the morning when you live in community! ;)But he can't be blamed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
10.0

I really enjoyed my stay at Katherine's hostel. She was very helpful and the hostel is really clean. There are only 8 private rooms in the hostel so there was no problem with noise. The location is perfectly located between two walkable subway lines and there is walking night life nearby. Best of all, there is an amazing breakfast for free. I would recommend this place to my family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.1

Nice Hotel with a lovely and smiling host. Bonus points for the very complete breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.