Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 4,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 4,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
Legends Located at Via Curtatone 12, , Rome.
Legends
Italy
Rome Roma/Lazio 00185 Via Curtatone 12
79% 4028
41.9045767 12.5009930
Legends
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • CaitlinSmollett
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
27 Wrz 2016
7.7

Only stayed for one night but found it easy to make friends there. Well stocked kitchen and comfy beds. Bit of a walk to most monuments but location didn't bother me at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Wrz 2016
6.0

第一天就没有热水洗澡 凉水洗的澡 员工态度非常散漫 半夜十一点到了以后 员工让我在楼下等着 他去和别人抽根烟先 第二天的员工问事情爱理不理 唯一好评的是清洁人员还算热情 这次旅行住了七间青旅 唯一一次差评不满意 强烈不推荐

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maurycjusz, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
9.7

Best hostel i've stayed in..end of story. The way things are coordinated at this hostel is amazing and the people who work there are great and super friendly,in particular, Amanda, Thiago and marcus! They will make your stay so much nicer if you're going out with them :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Wrz 2016
3.7

THIS IS THE FIRST BAD REVIEW I'VE EVER HAD GIVE. This hostel was a complete joke. The only thing going for it was the location. First thing you should know you HAVE TO be out of the hostel between 10.00 and 15.00 so no chance a sleep in after a night out. The staff are very rude and unhelpful. The whole hostel layout is strange, the reception is in a different building around the corner. The kitchen has no pots or pans, so it's pointless. Do yourself a favour and book elsewhere.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
4.3

Die Wegbeschreibung ist sehr irreführend! Die Rezeption ist einem anderen Gebäude und nur durch das Lesen von klingelschildern möglich, die hausnummer passt nicht zur straße. Das Frühstück war minimal und nicht gut.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.9

Große saubere Zimmer 5 Minuten von Termini entfernt. Die Leute waren alle super nett und wir hatten eine gute Zeit dort. Frühstück ist im Preis inbegriffen, aber wie immer nur das nötigste. ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2016
6.6

테르미니역에서 가까운것 빼고는 별로 맘에 드는게 없음. 여긴 본건물 말고 별관 건물이 따로 있는데, 본건물은 좋은지 잘 모르겠으나 별관 건물은 좀 불편함. 뭔 일 있음 본 건물 리셉션 까지 매번 가야하고 밤에 날 진짜 더운데 에어컨도 안틀어줌. 더워서 짜증남. 샤워시설도 그냥 그렇고.. 체크아웃할때 카드키 보증금에서 또 세금 떼고 돌려주는데 첨 봤음 ㅠㅠ 아니 왜..보증금에서 세금을 제하냐고... 본 건물에선 숙박을 안해봐서 잘 모르겠지만 별관은 별로 추천하고 싶진 않음.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
6.0

The hostel is okay, but nothing special. It was nice to have breakfast. The location is okay, close to Termini and you can walk to the centre. The room was okay, the smell in the bathroom not so nice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Wrz 2016
9.1

The location is great. Only a few minutes of Termini Station. All sights can be reached on foot. There was only cold or very hot water in the shower. It was not easy to shower. The room (6 beds) was quiet big with enough space for 6 people. The lockers are very handy. I would stay in the hostel again. Even with the not really working shower. Nobody needs a hot shower in the summer in Rome :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
10.0

All the employees are kind, nice and helpful. Very clean, quiet and good smell the rooms. Thanks to all of you for your help to my questions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.