Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,927 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,927 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
Legends Located at Via Curtatone 12, , Rome.
Legends
Italy
Rome Roma/Lazio 00185 Via Curtatone 12
82% 3927
41.9045767 12.5009930
Legends
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Hazza280593
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Cze 2016
10.0

This place was great, the staff were so friendly and welcoming! Also a free welcome drink!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Cze 2016
8.0

Kicking everyone out of rooms during 10.00-15.00 was frustrating at times

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
8.3

Sadece konaklamak için gayet güzel, aktivite yok, yeri merkezi, fiyatı uygun

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Cze 2016
7.4

Our six-female is big and cozy. It's close to the common area, which is very convenient. However, the kitchen is a little bit small and sometimes there are no place to sit. Moreover, some people didn't clean the pots or the tableware that it was dirty and not enough to use. The free breakfast was really simple. Do not expect to be full.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
10.0

Genialll lo súper recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Cze 2016
7.1

Good wifi.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Cze 2016
5.4

Hard to put in 500 signs what I disliked about the place. The breakfast is horrible, stale bread and cereals. They offer free wine every night, whcih probably costs them 50 cent a bottle. the beds are uncomfortable. The staff, wich is usually one guy alone somewhere in the hostel, doesnt care a lot. The AC was switched off everywhere but in the reception, multiple complains didn't change anything about it. Besides that ehre are a lot of small things too. The pictures let me expect a different h

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Cze 2016
6.0

Muy pero muy mala atención de parte del empleado de la noche, que directamente te gruñe,sabe español que es comprensivo pero su inglés es sumamente malo! El desayuno es flojo pero el chico que lo hace es sumamente servicial y buena onda. Las habitaciones están muy bien cómo así la limpieza, impecable. La ubicación esta muy bien. Lo otro malo es que a la hora de pagar me dijo que no aceptaba tarjeta y por hostel Word decía que si, claramente se hizo el pelo......

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Cze 2016
7.7

Located near the train station, although somewhat far from many of Rome's main attractions. Not quite as lively and exciting as other places I've stayed, but the facilities are clean and in good condition. Good value for money, especially considering the free wine they serve in the common area in the evenings!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Cze 2016
8.0

Nice hostel on the smaller scale however lacked the same vibe that typically comes with smaller hostels. Staff didn't interact at all. The only activity was a bowl of chips and a bottle of wine in the common room in the evening. Starting breakfast at 8am is a bit late in my opinion however I am an early riser. Rooms were spacious and beds comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.