Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 3,884 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 3,884 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
Legends Located at Via Curtatone 12, , Rome.
Legends
Italy
Rome Roma/Lazio 00185 Via Curtatone 12
84% 3884
41.9045767 12.5009930
Legends
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

When we first arrived, the receptionist was very friendly, kept reminding us that this was our home, not a hostel completly disregarding the fact that it's still a hostel, but no it was our home. Went to our room, very spacious, although there was wasn't much room, feces on the bed, but it didn't smell that bad. Woke up in the middle of the night to my travel buddy being sexually harrassed by our roommate, then he tried to stab me for trying to escape, but all in all. Great time, will be back:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
10.0

Everything was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2016
6.3

La ubicación es muy buena,cerca de Termini, el desayuno es muy pobre por el precio que cobran! La verdad creo que no volvería. Lo que sí rescato es que nos permitieron dejar el equipaje en el hostel por cinco horas!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Maj 2016
9.1

The hostel is clean and provides cooking facility. Staff are friendly and helpful. Location of this hostel is quite near to train and bus station of Rome. Every night there is a free wine testing where you may networking with other backpackers. It also provides free breakfast in the morning. Recommended to stay in this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.3

Muy buen lugar para hospedarse en Roma en plan de viajero, ya sea solo o en grupo. Tal vez en grupo sea mejor. Muy cerca de Termini lo cual permite conectar con todo en Roma ya sea a pie o en transporte publico. La limpieza del lugar muy buena, siempre aseado. Tal vez lo que algunos viajeros no les guste sea el desayuno que es básico, pero da re bien -al menos para mi- para empezar el día. El personal le trata de poner onda para la integración pero no hacen actividades para ello.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Maj 2016
5.7

No pude ir al hotel, porque quedaba mas lejos del centro de la ciudad de lo que pensaba y con las maletas se me complicaba mucho el traslado, por lo que contrate un hotel nuevo en la ciudad. Por eso he calificado al hotel lo mas neutral posible

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Maj 2016
8.6

Gute Lage, da es nah am Hostel ist und man zu Fuß viele Sehenswürdigkeiten erreichen kann. Die Zimmer waren sauber und es gab große, abschließbare Schränke in die ein großer Reiserucksack wunderbar rein passt. Das Personal war sehr freundlich das WLAN gut und im Gemeinschaftsraum gab es abends snacks und Wein für umme.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
7.7

The 5 person dorm with ensuite bathroom is pretty nice. Location is great. You can take the metro or walk. Wifi is fast. Not the most friendly hostel I've stayed in but not the worst.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Maj 2016
5.1

Do not stay here unless desperate! All you see in this hostel are rules and DO NOT notices. The staff do not want you there. One morning housekeeping (who smells himself and smokes in the kitchen) was in our room at 9.15 and telling guests to go to breakfast. Some of the bunk beds are foldable couches where the bottom bed is on the floor! Guests are a nuisance to the staff. The kitchen has one knife to eat with. Sheets are clean as are bathrooms. Really disappointing! Expensive and poor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Maj 2016
9.4

De forma geral é um bom hostel! Não fica na zona mais bonita de Roma mas encontra-se num local próximo à estação de comboios Termini, bem como do metro. Os shuttles vindos dos aeroportos Ciampino e Fiumicino têm uma paragem bem próxima ao hostel (5 min a pé). Existem cacifos nos quartos (bem grandes para uma mala de porão) e também na sala comum. O ambiente é bastante calmo, sem barulho vindo da rua! É um hostel bastante asseado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.