Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 4,074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 4,074 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
Legends Located at Via Curtatone 12, , Rome.
Legends
Italy
Rome Roma/Lazio 00185 Via Curtatone 12
80% 4074
41.9045767 12.5009930
Legends
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
6.0

En general está bien para quedarse 2 noches pero lamentablemente las habitaciones son más caras de lo que dice la página , se agregan recargos por que si , pero no es una gran diferencia , creo que son 8 euros o algo así . las habitaciones cpartidas se encuentran sucias , nadie limpia los baños , el olor a comida de la cocina se pasa a las habitaciones en el edificio externo. La ubicación es realmente buena , si gustas ir a Roma para pasear harto por la ciudad está bien.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sty 2017
8.0

Ho soggilrnato una sola notte. Nel complesso posso dire di esserm trovato bene. Il bagno era minuscolo non saoevi dove poggiare le cose. Il termosifone rotto e di notte sono un po congelata. Ma tutto sommato pulitoe poche stanze nel mio piano. Quindi ok. Se nn dovete star molto lo consiglio. È proprio dietro la stazione centrale e di fronte un supermercato x la spesa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
9.4

Excelente limpeza, lugar muito agradável. Uma pena não oferecerem café da manhã, mas é possível utilizar a cozinha compartilhada. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.7

Muy buen hostal, muy tranquilo, háganle caso a las indicaciones, el letrero no está tan visible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
5.7

Chambresi étroites, pas d'espace commun (type salon) cuisine pour 6 chambres Hyper petite sans compter la taille du frigo Chasse d'eau qui fuit, et chauffage fonctionnant 1 fois sur 4 ... Je déconseille malgré un bon emplacement

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.0

We had a good time in Rome. This hostel is close to termini station, so you can get easily to the center at anytime.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
8.3

Location was great!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • alequankiu
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Bien en general, la única área en común es la cocina. Las habitaciones muy bonitas y limpias. Excelente para pasar unos días en Roma. Esta ubicado en buena zona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
9.4

A pesar de que el trato fue un poco frío (sin siquiera saludarnos), todo se hizo en orden y con eficacia. El lugar es muy agradable y bastante privado, lo cual me pareció conveniente, pero el aire acondicionado que es automático es un problema para descansar ya que cada tres minutos se activa haciendo gran ruido. De todas maneras, gran ubicación por el precio, todo limpio y seguro. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
7.1

Clean and peaceful hostel, nice staff! BUT 2 cons - the hostel is divided into 2 buildings (not easy to meet people..). - If you travel with friends and want to stay with them, that's perfect. If you travel alone, want to socialize and are looking for a hostel with young atmosphere, go to The Yellow Hostel (there have a bar where everebody gathers, great atmosphere)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.