Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 4,056 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 4,056 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.7
Legends Located at Via Curtatone 12, , Rome.
Legends
Italy
Rome Roma/Lazio 00185 Via Curtatone 12
79% 4056
41.9045767 12.5009930
Legends
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.9

My friend and I stayed for 2 nights and this was well worth the money! It's in a brilliant location next to Termini Station and the metro so you can easily get anywhere in Rome. At first we were sceptical of living in a hostel, but it was very clean and we met some really nice people in our stay. I would definitely recommend this place to people who are in Rome for a weekend getaway and need a cheap place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

Ottima edperienza! Consigliato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
5.7

O hostel é muito próximo da parada de ônibus o que facilita muito a locomoção, mas é um bairro um pouco perigoso. Sobre as instalações são limpas, mas o chuveiro a água cai queimando a pele de tão quente e não dá para regular bem

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lis 2016
9.4

The best point of this hostel is the great location, it's just a 7-minute walk from the most important bus station. Also you can do almost everything walking because it's really near to the principal highlights of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
10.0

The staff was friendly and the place was less than a 5 minute walk to the train station. The rooms had clean bathrooms and lockers, don't forget to bring your own lock!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Paź 2016
7.1

Good place. Is near Termini Station. Very quiet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Paź 2016
7.7

It was a decent safe hostel. Common area door noise is a problem. It is nice that every bed has 2 charging spots. Great location. But not the best hostel for meeting with others and feeling the traveler mood.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
7.1

Non male, migliorando un po' tutto si starebbe proprio bene. Migliorando un po' le camere (qualche attaccapanni in più ..) migliorando i bagni (una mensola e 10 cm di spazio in più), la cucina un po' più ordinata, si starebbe proprio bene.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Paź 2016
8.3

The Hostel was ideal for those who are looking for a quiet travel to Rome. It's located nearby the biggest station so it makes easier to go around. The free breakfast it's good. The Hostel it's very clean. The only problem It's that it doesn't have too many common spaces so if you're looking to meet new people it'a a bit complicated there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Paź 2016
8.3

Cercana de Termini, excelente para llegar desde el aeropuerto en bus o para tomar un tren, una distancia caminable a los puntos de interés.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.