Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Leanback Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • yohanna_94
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Sie 2017
9.1

Neat hostel in a great area, cleaned everyday, not much of an atmosphere although I was only there for 2 nights, would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
6.6

The room sits on a big avenue of noise and pollution all night, I found a cockroach on the wall

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • pires50
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2017
10.0

one of the best hostel I've seen so far

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
10.0

Accueillant, personnel serviable et disponible, bonne ambiance générale, merci à eux!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2017
10.0

Well situated hostel in Octagon. Hard to find but once you do it is great. The whole staff was wonderful with recommendations on different sites and how to use the metro tram system. Budapest is a great city, i would go back to this hostel, the rooms are spacious, and it is very easy to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • linda_viktoria932
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Lip 2017
8.3

Sauberes und zweckerfüllendes Hostel. Super Lage, alles zu Fuß erreichbar. Möglicherweise etwas lieblos. Großer Pluspunkt für unser 6-Bett-Zimmer: vor jedem Bett war ein Vorhang angebracht, der Privatsphäre schaffte. Die Internetverbindung in den Zimmern ließ leider etwas zu wünschen übrig. Alles in allem waren wir zufrieden!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
23 Lip 2017
6.9

Basic, but ok. If all you need is a place to sleep and wash, you could do worse. One warning: the lockers are very small and will not fit a backpack. Also, if coming by car, do not be fooled by the parking option. Even if you manage to find a place, payment is complicated and expensive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pearselenz9951
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Lip 2017
8.9

As I recall, the room was very hot for July (I do not think the dorm had air conditioning). The bathroom lights also were not functioning for most of my overnight stay. The building and exterior is very charming, though, and the location is great. Pleased, overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

The hostel is located in the city center and can be reached easily via public transport. Also all sightseeing places and nightlife are nearby. The staff is very friendly and helpful and available 24 h. The rooms are very modern and clean and include everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
9.4

Staff was friendly. Great locations, close to metro, trams and restaurants!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.