Hostelworld.com

Le Village Hostel Montmartre

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4,153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4,153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.5
Le Village Hostel Montmartre Located at 20 Rue d'Orsel, 75018 Paris, Paris.
Le Village Hostel Montmartre
France
Paris 75018 20 Rue d'Orsel, 75018 Paris
89% 4153
48.8839084 2.3441433
Le Village Hostel Montmartre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
10.0

Esta retirado pero en metro te puedes mover para cualquier lado lo recomiendo muchísimo....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
9.1

The location was great! We got upgraded from a 10 person dorm to a 4 person room. The shower and bathroom were pretty small. The staff was great and gave us suggestions on what to do. Overall we had a great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.7

Have been traveling around Europe and have stayed in more than half a dozen hostels, but I'd say this was the best experience I've have.. With the room facing the terrace and a 24X7 operable kitchen, pretty much all I needed!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

Günstiges Hostel in super Lage direkt unterhalb von Sacre Coer. Zimmer sind klein aber sauber, hatten einen separaten Eingang, daher auch eher ruhig. Nette Bar nebenan, Supermarkt und Bäcker gegenüber, Metro um die Ecke. Sehr freundliches Personal, immer hilfsbereit. Jederzeit wieder! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2016
10.0

Génial, je recommande vivement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
7.4

very close to the subway (3 minute walk). Facilities are dated - water pressure in the shower was bad and the Internet would cut off randomly. Decor in the rooms is horrible, if you care about that sort of stuff. All in all the experience was an ok one.. No major deal breakers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

An amazing hostel- the staff was great, my room was so nice and quiet- but down stairs you easily met people and made friends. The location is great. The directions on the website will get you there, but there are much closer trains.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Maj 2016
7.7

침대가 너무 구려요.... 1층사람이 자다가 돌아누우면 2층에서 저는 마치 해먹이 흔들리듯이 요동쳤다는... 화장실 배수도 안좋고- 몽마르뜨 바로밑이라 위치는 좋았고, 직원들 친절합니다-

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mariano-ts403
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2016
10.0

Excelente hostel. Me trataron muy bien. En la recepción hablan tanto inglés como español y los lugares comunes están muy bien equipados

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Maj 2016
10.0

As a veteran of hundreds of hostels around the world, Le Village is the only place I've ever given a 10 rating. I can't think of anything that could be better... Especially taking into account the location and value for money. The staff are outstanding, especially Valerie on there front desk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.