Hostelworld.com

Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 4,232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 4,232 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel Located at 37 Boulevard Rochechouart, , Paris.
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel
France
Paris 75009 37 Boulevard Rochechouart
84% 4232
48.8828078 2.3450016
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
10.0

Un lugar acogedor, en un barrio increíble, y la atención muy buena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
9.7

One of the nicer hostels at which I have been ever stayed!! The rooms were clean and safe, and the concierge was super helpful in helping us find our way around Paris and giving us tips on how to best see some of the more crowded attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
8.0

En general muy bien, pero siempre ahí cosas para mejorar. Al llegar y al irte te permiten dejar ahí los bolsos lo cual es genial! Pero al llegar nunca me dijeron cosas como que tenía el desayuno incluido por lo que me enteré recién al segundo día de suerte al igual que el alquiler de la tuyas que nadie me informó. La cocina está cerrada para cocinar más de la mitad del tiempo si es que planean cocinase cosas y no ahí en las habitaciones mucho lugar para el equipaje. Pero en general muy bueno!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
8.9

Tous est super sauf que la ferme cuisine le matin. Hostel est pour avoir la possibility de faire la cuisin nous meme auterment Javais choisi un hotel. Le votre et maintenat a mon avis ni hostel ni l'hotel. Inga-Lill Ohlsson qui aime habite a hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kateleehoops
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
9.1

The staff were excellent, the only complaint is that the rooms were small for 4 people, but all in all a good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2016
4.9

Nous avons fait beaucoup d'auberge (Portugal, Espagne, France, Belgique, Pays-Bas) et c'est de loin la pire que nous avons rencontré!!!! Les chambres sont minuscules, aucune place pour déposer nos sacs. Notre dortoir était au 6eme avec une petite fenêtre (rien à voir avec les photos sur la page de présentation). Le déjeuner inclu ou pas? C'est pas clair!! Les tapis sur les étages sont sales et vieux. Sans parler de l'ambiance dans les airs communes; vraiment pas l'endroit où prendre un verre !!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour, Nous vous remercions pour votre retour. Nous sommes navrés de lire que vous n'avez pas apprécié votre séjour avec nous. Concernant la taille de nos chambres malheureusement elles sont standards pour Paris, particulièrement dans un immeuble ancien comme le nôtre qui fait partie du charme et de l'histoire de Paris. Nous regrettons d'apprendre que les deux velux dans votre chambre et un dans la salle de bain étaient insuffisants. Etes-vous venu le signaler à la réception lors de votre séjour ? Malgré le nettoyage des moquettes au moins deux fois dans l'année, nous avons prévu de les changer. Nous sommes également désolés de lire que vous n'avez pas apprécié nos parties communes dont la cuisine qui est souvent un endroit d'échanges et de rencontres pour nos clients. Nous espérons que vous nous donnerez une chance de vous accueillir de nouveau. Cordialement, Laëtitia, Manager

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Maj 2016
4.3

Buena ubicación, nada mas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Maj 2016
5.7

The hostel itself is clean, and the beds are what you expect. Public transport is also just around the corner. However, the shower is tiny and the toilet is on a different floor (which we had to find for ourselves). When checked in the guy was really nice, however my girlfriend and I got sick and had to leave. The lady at the front desk was rude, unhelpful and very unsympathetic. Eventually she called us a taxi but not after lots of questioning and muttering under her breath. VERY rude.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
23 Maj 2016
8.6

I liked the hostel. Would recommend it. No negative aspects. Was a bit expensive for a hostel, but i guess that's what to expect in paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2016
4.6

I've stayed in over 20 hostels in many regions of the world and this was the worst. Prepare to pay out the nose for everything. 6 euros gets you a severely lacking breakfast consisting of the stalest croissants in Paris & jam. 8 euros to use the washer/dryer, but if it doesn't work, don't expect the incompetent staff to give you another token without paying again. Small, uncomfortable bunks (even for a hostel). Bathrooms in the rooms are constantly covered in water. For the $ you can do better.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.