Hostelworld.com

Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 4,142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 4,142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel Located at 37 Boulevard Rochechouart, , Paris.
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel
France
Paris 75009 37 Boulevard Rochechouart
84% 4142
48.8828078 2.3450016
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.7

Superb location for transit, truly it's just few steps away from the hostel. I like the nearby grocery store and round the corner there is a typical French restaurant with reasonable price. The room for 6, I stayed, was spacious. The place is set up orderly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
7.7

Bello, Personale cortese, posizione centralissima. Unica pecca....ostello minuscolo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Kwi 2016
7.1

Everything was satisfactory apart from the price(Eur 99) paid for one night for single private en suite. The room interior and size was not as expected from pictures. Staff was very friendly. It was clean as well. Location is very good next to metro and Gare Du Nord.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2016
10.0

Great location and very clean. Staff was helpful with suggestions too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
7.7

No backpacker hostel, everyone stays for his self.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
8.9

This was a really nice hostel with friendly staff :) the rooms cleaned regularly and location was great. I definitely will come and stay again here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
9.1

Estuvo bien! Solo que no es tan bonito como en las fotos! Pero es limpio, los empleados amigables, wifi, puedes lavar ropa en la lavandería, desayuno bien, cerveza barata. Tiene todo lo que necesitas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.1

Buena ubicación y accesibilidad. Gente amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

It's a good hostel with a great location, just few steps to metro station. Staff is also so friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
4.3

The outlets in my room did not work. When I requested to be moved to a different room, the outlets worked but there were still only 3 outlets to be shared for 6 occupants of the room. Bathrooms in both rooms were filthy. In various places throughout the hostel including the card I received at checkin and the computer screensaver, the free breakfast was advertised. The first day, however, I was told it would cost me €6,00. The breakfast consisted of croissants, break, coffee, and juice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.