Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 4,470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 4,470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel Located at 37 Boulevard Rochechouart, , Paris.
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel
France
Paris 75009 37 Boulevard Rochechouart
80% 4470
48.8828078 2.3450016
Le Regent Montmartre Hostel & Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
9.7

The staff was lovely and took the time out to show us the best places to go in Paris, and effectively planned our itinerary for us! Great location near CDG airport and the metro service which takes you into central Paris. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
2.0

Very Bad..Services are lower quality than expected.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Wrz 2016
9.7

Excellent, was great, the personal was so kindly, and the place is so clean. I recommend it 100%.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Wrz 2016
9.7

Recomendado a calles del metro :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2016
10.0

Muy bueno, es un lugar para recomendar👍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2016
8.9

Está ubicado lejos del centro pero muy bien comunicado con el metro lo que hace que llegues rápido a cualquier lado, el servicio fue excelente siempre con disponibilidad para ayudarte. Creí que incluía desayuno pero por hostelworld no, igual ellos ofrecen. Definitivamente lo recomiendo al estar en un barrio cm Montmatre pued conocer otro aspecto de París.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
7.7

The room I was staying in had a balcony with a view of sacre coeur and surrounding streets. Beds are clean, but my room smelled kind of weird. Atmosphere isn't that great. The common area is usually empty. The staff don't like answering questions, and when they do, give lazy answers (not sure if this was because they couldn't speak English very well). Don't wash your clothes in their washing machine. Overall, decent place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
9.1

Le Regent is a great hostel in a fantastic location in the montmarte district. It is very close to two different metro stations in different lines giving you great access to the city of Paris. Montmarte is also the district famous for the moulin rouge and a great nightlife scene, but Le regent isn't right in the middle of the action so you can avoid it if you like. The rooms are clean and the staff very helpful. However, it is Paris, so the bathrooms are smaller than usual for westerners.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
8.6

Great place if you want to have a nice comfy bed and clean facilities. Each room Gets its own washroom which was awesome and the entire place felt homey. One drawback though is that this isn't an ideal place to socialize as the lobby area is quite small and i've only seen 1-2 people there at a time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
9.7

Ostello situato in una posizione ideale, nel centro di Montmartre e vicinissimo alla stazione della metro. Personale preparato, disponibile e simpatico. Camera pulita e ordinata (stanza a due letti). Ampio spazio cucina. Raccomando vivamente!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.