Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 6,574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 6,574 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel Located at 62, Rue Ramey, , Paris.
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel
France
Paris 75018 62, Rue Ramey
83% 6574
48.8915556 2.3449587
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Sie 2016
6.6

The hostel is ultimately 'fine'. It has a good location and helpful staff. My only problems are that rooms do not have lockers and that the bathroom/shower facilities are incredibly cramped.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
27 Sie 2016
9.1

Tolles Hostel, schöne Atmosphäre. Waren überrascht von der Top-Lage!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
6.9

The showers were way too small and it was hard to find an open one as there were only two on the first floor. The door to our room was broken so anytime anyone came or left it made a lot of noise. Also, our room didn't smell very good. There were also a scarcity of outlets in the room. The wifi was good though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
7.1

Overall decent stay. Not in the center of Paris but the metro is very easy to use. Monte marte also has some cool parts to explore. The facilities weren't great and our door was extremely loud and broken. The atmosphere was nice. The wifi worked well which was a plus.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2016
10.0

It was so glad to share my travel in this gorgeus hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

Very good staff!they help me for everything and the hostel was perfect, I enjoy a lot in it. Thanks at all!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
10.0

Fantastic staff-- only downside would be the lack of outlets in the rooms-- for our four-person room, there was only one hidden behind the beds. Overall though, I would definitely recommend this hostel to those looking for a good location, social atmosphere, and clean facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
8.0

Muy cerca de Sacre Cœur. Es cierto que para ir a otros puntos turísticos debes tomar el metro pero la estación esta a dos minutos caminando. Buena limpieza. Te dejan usar el luggage roomie sin costo. Lo único negativo es que hay solo un enchufe por habitación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2016
8.3

Good clean hostel. Enjoyed my stay. The road the hostel is on is a little dull and lifeless. There's definitely nicer roads in Montmartre to stay on!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Sie 2016
9.1

The hostel isnt in the city center but there´´'s a subway station 5 minutes walking from there. I had a bad experience but no with the hostel, if you'll take a bus from the airport to a place near the hostal, dont walk in the streets because is full of homeless and drunken people, is better to take a taxi from the place where the bus stop is. In the day isnt dangerous, the neighborhoods around the hostel are normal and secure. The staff is nice and the place is good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.