Hostelworld.com

Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 6,337 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 6,337 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel Located at 62, Rue Ramey, , Paris.
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel
France
Paris 75018 62, Rue Ramey
83% 6337
48.8915556 2.3449587
Le Montclair Montmartre Hostel & Budget Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.3

It was good! But I believe it should be a little bit cheaper.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
7.4

El metro está al lado por lo que ubicación dentro de todo es buena. Hay lockers pequeños adentros, el wifi funciona bien y si no quieres pagar el desayuno de 6€ del hostal, puedes caminar a un carrefour cerca y gastas menos. Lo que no nos gustó fue el baño tenía un olor asqueroso y parecía que nunca lo limpiaban, y de las 4 noches que pasé, solo nos ordenaron la cama 1 vez, por lo que el item limpieza es un aspecto a mejorar. No hay vida de hostal, es demasiado tranquilo el ambiente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Kwi 2016
8.0

Nice place. A bit far from everything but it was comfortable. No atmosphere but friendly staff who were helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

I really enjoyed my time in this hotel. Absolutely love this place. Staff is amazing. Good location, nice clean rooms, equiped kitchen and wonderful atmosphere! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
7.7

Nice quite place with great location. Our main issues were the showers were tiny, like really tiny, for the shared room and also no lockers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, Thanks for your comment, it help us to improve our services. Regarding the shower, the 2 on the ground floor are not so big, but we also have others bigger ... And sorry about the lockers but there is in the room and also in the lobby in front of the desk, we are waiting to welcome you for your next trip, Romuald Manager

11 Kwi 2016
8.9

Muy amable el personal, nosotros no hablamos ni inglés ni francés, pero justo nos tocó una chica que hablaba español. Grata estancia, buen servicio y excelente ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola, Muchas gracias por su comentario. Nuestro equipo siempre hará todo lo posible para que su estancia sea agradable. Montmartre es uno de los barrios más bonitos de París ... pronto para otra estancia, Romuald Administrador

  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Kwi 2016
7.4

Wifi connection was very good in the hostel. Also, free and tasty breakfast is very much appreciated! But it would have been even better if breakfast is served not from 7:30 but from 7:00...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Kwi 2016
7.1

Lindo lugar y muy limpio! Recomendable, el punto es muy bueno. Está cerca de dos terminales de metro y el personal impecable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
6.9

Very friendly, polite and informative staff! Pleasant atmosphere and tidy kitchen, chilling out area... Good location, two minutes from the closest metro station and in the heart of Montmartre, the best neighborhood in Paris! Pretty small room for 6 people compared to other hostels. Extremely small toilets/showers, you could hardly take off your clothes in the shower(...and I'm a quite tiny person!). Pretty dirty and smelly toilets whenever I used them. A bit pricey for what it was...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Kwi 2016
9.1

The location of the hostel in the Montmartre is good, very close to a metro station and therefore with easy access to the city centre. The place was clean, wi-fi was provided and a free breakfast consisting of croissants and bread was served in the morning. I really appreciated that there was a kitchen for guests.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, Thanks for your comment, we're happy that you've enjoyed your stay with us. Our kitchen is an easy way to save money in Paris... Regards Romuald Manager

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.