Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Wrz 2017
9.4

Nice place, nice people ! Thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2017
9.4

Ottimo ambiente. Molto curato. Posizione centralissima.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
2.0

Réservation annulée à environ 2 heures du check-in. La réceptionniste a cependant proposé une chambre dans un autre hôtel de compagnie, mais plus cher.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

I was very happy to stay two days at Le Camerine di Silvia. I wish It was a quiet room with a nice garden and a terrific view over the valley while still being between the walls of the historic city centre. It was not too far away from a parking and it was only a 10 minute walk to the Piazza del Campo. When I stayed in Siena it was around 40°C but the chamber felt cool. Even though some snacks are provided, I can recommend the suggested breakfast buffet at the hotel around the corner for €5.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.0

Bagno sprovvisto di bidet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2017
9.1

Pulitissimo, accogliente, ottima posizione, proprietari disponibili e gentili. Ci tornerei!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
6.3

Semplice servizio di alloggio, con bagno privato, senza colazione inclusa (tuttavia vengono offerti gratuitamente the e caffé con merendine confezionati). Quasi assenti le prese di corrente. Ottima posizione e assoluta tranquillità.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Non capisco perche' mi ha dato un punteggio del genere quando : 1) e' stata 3 giorni durante il ponte e quindi ha avuto tutto il tempo di parlare con me che abito accanto alle camere che affitto 2)La colazione NON E' INCLUSA in nessun portale , da tutte le parti ho scritto che NON ACCETTO CRITICHE per questo ( anche nell'email informativa che mando a tutti ). E' una mia scelta personale PER TENERE I PREZZI PIU' BASSI ...quando e' inclusa in realta' la pagate !!! Io offro ,come benvenuto in casa mia, the' e caffe' con qualche brioches confezionate MA NON E' UNA COLAZIONE! La vera colazione a buffet viene servita in un bellissimo chiostro del 700 ,di fronte a casa, per SOLO 5 euro a persona....e' lei che non l'ha voluta! 3) ricordo, a chi mi legge, che la posizione e' tranquillissima ..ci sono solo gli uccellini che cinguettano e sono gli abitanti del nostro bellissimo giardino a disposizione dei clienti. La zona e' completamente sicura . Le camere sono pulitissime e controllate e riassettate tutti i giorni

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×