Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 178 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
8.0

Great location and great host. Completely felt welcome in his home and everything was right at our doorstep. Would recommend to fellow young travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
10.0

Was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2017
10.0

The hostel was more than enough for our needs! For the price you pay, you get a nice size room, clean bathroom and a top location, walk distance to anywhere important! Laszlo, the owner, is very responsive, very helpful and send good vibes! Over all we were happy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
9.4

El sitio está muy bien ubicado, cerca de la estación central, importante para todo tipo de transporte; en plena zona roja, importante para salir en la noche pero también muy tranquilo pata dormir. La habitación es pequeña pero suficiente para descansar. Sobre todo se destaca su dueño, Laslo, muy gentil, sus consejos para visitar la ciudad fueron perfectos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
8.6

Excellent location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
10.0

Amazing atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Cze 2017
10.0

This was a great place to stay right in the heart of Amsterdam. The host was very helpful in pointing out things other tourists may never have had the chance to see/do. Would definitely stay again 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
8.9

Sono stata ospite nella struttura per 5 notti, e devo dire che ha un buon rapporto qualità/prezzo. Bisogna avere ovviamente spirito di adattamento, la stanza è piccola, ma usandola solo per dormire è ok. Molto difficoltosa la scala per arrivare al 1° piano, ma ho visto che ad Amsterdam sono quasi tutte così con i gradini molto stretti. Il proprietario molto carino e disponibile e la stanza pulita. Ottima la posizione, a 2 passi dalla stazione centrale e da molte attrazioni turistiche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
10.0

The location of Lazy Monkeys is perfect if you want to be right in the centre of Amsterdam - it is literally just round the corner from Central Station. Laszlo, the host, was very welcoming and helpful. I would definitely recommend Lazy Monkeys and would happily stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • staff_jones23
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
10.0

Couldn't have been made more at home, perfect from start to finish, will most certainly be staying here with every visit to Amsterdam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.