Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 169 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Cze 2017
10.0

This was a great place to stay right in the heart of Amsterdam. The host was very helpful in pointing out things other tourists may never have had the chance to see/do. Would definitely stay again 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2017
8.9

Sono stata ospite nella struttura per 5 notti, e devo dire che ha un buon rapporto qualità/prezzo. Bisogna avere ovviamente spirito di adattamento, la stanza è piccola, ma usandola solo per dormire è ok. Molto difficoltosa la scala per arrivare al 1° piano, ma ho visto che ad Amsterdam sono quasi tutte così con i gradini molto stretti. Il proprietario molto carino e disponibile e la stanza pulita. Ottima la posizione, a 2 passi dalla stazione centrale e da molte attrazioni turistiche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
10.0

The location of Lazy Monkeys is perfect if you want to be right in the centre of Amsterdam - it is literally just round the corner from Central Station. Laszlo, the host, was very welcoming and helpful. I would definitely recommend Lazy Monkeys and would happily stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • staff_jones23
  • Walia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2017
10.0

Couldn't have been made more at home, perfect from start to finish, will most certainly be staying here with every visit to Amsterdam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Kwi 2017
9.4

Would come back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
8.0

Nice place ,me and my wife enjoyed staying. Smoke friendly room, lazlo the owner is friendly ,i will recomend the place TO all my friends ,its in the heart of the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

Can't wait to book my next stay. Great people and very accommodating, had a fantastic time. I'd definitely recommend booking with the Lazy Monkeys team. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AndyRenmei
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
14 Kwi 2017
9.7

Really liked my room. Great location if you're looking for the buzz of the Red Light District (but also quite enough to have a good night sleep).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
8.6

Laslo e bravo,la Camera ci sta ... Good😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
7.4

Basic but perfect

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.