Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
6.6

Vi bodde här under Full Moon. Personalen var trevlig och hostelet låg väldigt bra till. Nära till stranden och alla restauranger. Det dåliga var att under hela vistelsen, 4 nätter, så funkade inte internet en enda gång. Duscharna var inte superfräscha och under själva full Moon Partyt så fungerade endast 1/6 stycken duschar. Överlag fungerade trycket i duscharna dåligt.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.6

Pretty good stay, love their chain restaurant and pool bar, great food as well

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
7.7

Good hotel to stay for full Moon. Photos a bit better than reality. Swimming pool 5 minutes walk from accommodation. Nice staff :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sty 2017
9.1

Muy buena ubicación, a pocas cuadras de la Full Moon Party. Muy económico teniendo en cuenta que nos dieron una habitación privada para nosotros 5, con aire acondicionado y baño privado. Lo único malo es que no había wifi en la habitación, pero sí había en las áreas compartidas. El staff muy amable y servicial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Sty 2017
7.1

+ the location +the kind lady who worked there and the kind manager -bathrooms -that you had to book 5 days For full moon visit this was okey. Was a little bit over our budget due to full moon.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Gru 2016
4.9

En general el hostel no es muy recomendable, si lo único que importa es la ubicación está bien pero los demás servicios dejan mucho que desear, demasiado precario Lo bueno: la ubicación es de las mejores Lo malo: baños sucios, tapados, puertas que no cierran. En la habitación no había enchufes personales ni suficientes. Camas muy incómodas. La parte en común estaba a 4 cuadras. El peor hostel que fue hasta ahora, se disfruta por la ubicación

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
12 Lis 2016
4.3

As it was full moon we were placed in an alternative hostel which was awful. Luckily we didn't spend much time there and the people we met were cool. The pictures are misleading - this is a bar down the road

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You booked this hostel you got this hostel , you are the confused one ...marking us down because you are challenged in someway is grossly unfair .

16 Paź 2016
6.3

The hostel got bigger and we were located at a third building without wifi and the rooms smelled like being closed for a loooong time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Paź 2016
6.3

Was not a huge fan of this hostel, mostly because of the bathroom facilities being straight out of a horror movie. What blew there most was the people who shared our room because they were extremely rude and disrespectful, which is not the Hostel's fault. Overall, okay stay and awesome location, close to everything.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for marking us down because you shared a room with a XXXX or 2 . dont stay in dorms !

  • Anonimowy
  • Austria, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Paź 2016
5.4

Wenn man dieses Hostel bucht, erwartet man laut den Bildern einen Pool, Bar & aufenthaltsraum. Jedoch wurden wir in einem anderem Haus untergebracht - in einem 26 Betten Dorm. Sauberkeit bei den Sanitäranlagen ließ zu wünschen übrig und ja sonst hat das Hostel eh nichts zu bieten. Ach ja eine Sitzbank steht vor der Tür. Sehr schlechtes Wlan - lieber erst gar nicht einloggen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

How can you score the staff 10 out of 10 and then cleaniliness a 4 , Its the same people . they are either good or bad ? which one ???? A 2 for atmosphere , In my years of running hostels i have found that the atmos is a reflection of the guests ! rather than on us . we have been here years mate , we know how to party ! lol

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.