Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lavender Lodge Kota Kinabalu

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
6.0

I feel I was sold something very different to the photos on the website. Room was on the third floor with no lift. Room was very small with nowhere to put anything. Breakfast was toast.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

Great place to stay. Clean, friendly and in a convenient location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2017
8.3

Covers all the basics. However there is no elevators so if you happen to get bed on the 4th floor, it can be a little annoying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • johnbdrysdale
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
8 Kwi 2017
8.3

Nice hostel with friendly staff. The common area is dining tables/chairs and combined with very low numbers during my time, there was no atmosphere. Wifi is very patchy/drops out often. Easy walking distance to various sites and lots of food options within 2mins walk in any direction. Convenience store next door, and easy to get to with bus to/from airport close by.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • eelhz
  • Filipiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.1

Overall, its awesome. Owner and the whole staff are hospitable and accomodating. This one is rad..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2017
8.0

唯一缺點,浴室的水真的太弱了,一度洗澡洗到停頓2分鐘沒水⋯。後來換到較低樓層,稍微好一些。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
9.4

The hostel owners are very helpful and heart warming. The room is clean, spacious and bed is comfortable with its own bed light. It's more like a hotel, no social atmosphere here but I really like it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2017
4.3

Das Hostel erinnert eher an ein Motel. Hier wird offenbar an allem gespart: Atmosphäre, Wasser (ist in den Duschen so gedrosselt, dass es nur tröpfchenweise heraus kommt), Frühstück (die Tasse Kaffee und die 2 Scheiben Toast werden einem unter Beaufsichtigung hingestellt), Klimaanlage auf die Abend- und Nachtstunden beschränkt. Nicht empfehlenswert!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Lut 2017
7.1

Een erg schoon en goed geregeld verblijf! Bedden werden elke dag verschoont, waardoor je elke nacht weer lekker kon slapen! De dorm is groot en schoon! Genoeg ruimte voor bagage! Ook de kluisjes zijn erg handig! De slaapzaal is wel op de vierde verdieping, dus er moeten wel heel wat trappen worden gelopen om de kamer te bereiken! Personeel is erg behulpzaam en 24 uur per dag beschikbaar! Ontbijt is wel wat aan de slappe kant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
9.4

개미가 있었어요 하지만 20만원짜리 호텔에도 개미는 있더군요..그리고 엘레베이터가 없어요 ㅎ 그것빼곤 늦게 도착했음에도 일어나서 예약확인해주시고 편의점왔다갔다하는데 문을 꼭 잠갔다 열어주시고,에어컨도 빵빵하고 저렴하게 아주 잘 쉬었습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.