Hostelworld.com

Lavender Lodge Kota Kinabalu

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
Lavender Lodge Kota Kinabalu Located at no.6 Jalan Laiman Diki, Kg. Air, , Kota Kinabalu.
Lavender Lodge Kota Kinabalu
Malaysia
Kota Kinabalu sabah. Malaysia no.6 Jalan Laiman Diki, Kg. Air
86% 495
5.9781160 116.0743860
Lavender Lodge Kota Kinabalu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2016
9.7

Staff were exceptionally friendly and helpful. Calm and quiet place in central KK, easy walking distance to where you need to get to as a tourist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
1 Kwi 2016
8.6

Really friendly staff and great room for the price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2016
9.7

Very well run, clean with helpful staff and a great location. Wifi works better in some places then others and the included breakfast is very basic. Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
9.4

sehr nette und freundliche Mitarbeiter sehr sauber und professionell geführt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kyusik
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2016
8.9

Cheap and nice place to stay for backpackers. Also very close to Jesselton point.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2016
6.3

첫날 체크인하면서 약간의 문제가 있었는데 직원이 화를 내면서 얘기해 처음부터 그닥 기분이 좋지않았다. 저녁에 있는 직원은 정말 불친절했다. 그러나 오전에 있는 직원은 또 너무 친절했다. 근데 코타키나발루에서는 호스텔에서 자는 것자체를 비추한다. 걍 돈 더 주고 호텔에서 자는것을 추천한다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
5 Sty 2016
8.3

A very decent little hostel in KK. Clean and comfortable and the staff were very friendly. Good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Gru 2015
7.7

Great location, rooms very small. Staff friendly but not overly helpful, the owners are not on site all the time are fantastic wealth of knowledge and happy to give advice. Breakfast is…. Melon and toast & jam, a little boring after a few days. Good places to eat nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2015
9.7

Easily one of the best hostels we've ever stayed at - in Malaysia and our travels. The staff were extremely friendly, remembering our faces and preferences for breakfast as we were staying multiple nights. They allowed us to cancel our bookings on a whim when our plans changed. We made it our base in Sabah bc the staff were so helpful, we couldn't think to stay anywhere else. They even let us keep our bags there for free when we went away to Mt. Kinabalu!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.